Ερωτηση για hotels.com

paefstra

Member
Συγγραφέας
Α οκ. Οπότε εάν πχ έκανα αυτή τη κράτηση και πήγαινα στις 12, στην επόμενη κράτηση θα είχα δωρεάν τη μια νύχτα και ήδη 2 νύχτες από την επόμενη δεκάδα ή θα είχα δωρεάν μια νύχτα και οι 2 μέρες χάνονται από την επόμενη δεκάδα;
Αν βιαζεσαι να παρεις τη δωρεαν, δεν κλεινεις 3 μαζι αλλα 1+2. Ετσι αμεσως θα καταχωρηθει η δωρεαν για εξαργυρωση κι οχι 3 μερες μετα. Τη 10η νυχτα την κλεινουμε μονη της για να φανει στο πρτοφολι νωρις.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Αν βιαζεσαι να παρεις τη δωρεαν, δεν κλεινεις 3 μαζι αλλα 1+2. Ετσι αμεσως θα καταχωρηθει η δωρεαν για εξαργυρωση κι οχι 3 μερες μετα. Τη 10η νυχτα την κλεινουμε μονη της για να φανει στο πρτοφολι νωρις.
Δεν πρέπει πρώτα να μείνεις και μετά να σου δώσουν τη δωρεάν νύχτα?
Μιλάω για κρατήσεις με δωρεάν ακύρωση

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δεν πρέπει πρώτα να μείνεις και μετά να σου δώσουν τη δωρεάν νύχτα?
Μιλάω για κρατήσεις με δωρεάν ακύρωση
Ναι. Συνηθως παιρνω τη δωρεαν νυχτα 3 μερες μετα το check out. Γι αυτο κλεινω τη 10η νυχτα μεμονωμενη κι οχι μαζι με τις υπολοιπες νυχτες ωστε να μετρησει νωρις το check out.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Αχ βρε @paefstra είπα κ εγώ να γλυτώσω κάτι από τη διαμονή στη Στοκχόλμη που είναι ακριβή και έκλεισα όλες τις διαμονές πιο πριν στη Σκανδιναβία από hotels.com, είχα κ από πριν από ένα φίλο μου που του έκλεισα ξενοδοχείο στις ΗΠΑ ακριβές διανυκτερεύσεις, ήταν ότι πρέπει και όταν ήρθε η ώρα να συμπληρώσω τις διανυκτερεύσεις και να πάρω την εξαργύρωση (δηλαδή δυο μέρες πριν πάω Στοκχόλμη δεν είχα κλείσει ακόμα ξενοδοχείο) τι διαπιστώνω? Πήρα μεν την εξαργύρωση αλλά δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμα γιατί είναι λέει κλειδωμένη!! Γιατί λέει κάποια ξενοδοχεία τα έκλεισα με πληρωμή στο ξενοδοχείο και πρέπει να κάνουν "επαλήθευση".. Και θα κάνει έως 35 μέρες λέει να "ξεκλειδώσει"... Καταλαβαίνεις τι έπαθα... Ελπίζω μόνο να ξεκλειδωθεί σύντομα γιατί αν υποπτευθώ ότι θα πάει κ το καλοκαίρι μου χαμένο δε ξανακλείνω από κει

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αχ βρε @paefstra είπα κ εγώ να γλυτώσω κάτι από τη διαμονή στη Στοκχόλμη που είναι ακριβή και έκλεισα όλες τις διαμονές πιο πριν στη Σκανδιναβία από hotels.com, είχα κ από πριν από ένα φίλο μου που του έκλεισα ξενοδοχείο στις ΗΠΑ ακριβές διανυκτερεύσεις, ήταν ότι πρέπει και όταν ήρθε η ώρα να συμπληρώσω τις διανυκτερεύσεις και να πάρω την εξαργύρωση (δηλαδή δυο μέρες πριν πάω Στοκχόλμη δεν είχα κλείσει ακόμα ξενοδοχείο) τι διαπιστώνω? Πήρα μεν την εξαργύρωση αλλά δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμα γιατί είναι λέει κλειδωμένη!! Γιατί λέει κάποια ξενοδοχεία τα έκλεισα με πληρωμή στο ξενοδοχείο και πρέπει να κάνουν "επαλήθευση".. Και θα κάνει έως 35 μέρες λέει να "ξεκλειδώσει"... Καταλαβαίνεις τι έπαθα... Ελπίζω μόνο να ξεκλειδωθεί σύντομα γιατί αν υποπτευθώ ότι θα πάει κ το καλοκαίρι μου χαμένο δε ξανακλείνω από κει
Θελει 3 μερες μετα το checkout για να εμφανιστουν οι σφραγιδες. Ποτε δεν κλεινω στο αμεσως επομενο ταξιδι αλλα στο μεθεπομενο την εξαργυρωση. Εξαλλου 2 μερες πριν οι τιμες ειναι στο διαστημα.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Θελει 3 μερες μετα το checkout για να εμφανιστουν οι σφραγιδες. Ποτε δεν κλεινω στο αμεσως επομενο ταξιδι αλλα στο μεθεπομενο την εξαργυρωση. Εξαλλου 2 μερες πριν οι τιμες ειναι στο διαστημα.
Το θέμα είναι ότι, απ΄ότι είδα, για να εκμεταλλευτείς την εξαργύρωση πρέπει να κλείσεις με πληρωμή ονλάιν, εκείνη τη στιγμή, δηλαδή γι αυτό βολεύει να κλείσεις τελευταία στιγμή. Ναι μπορείς απ΄ότι είδα να κλείσεις κ καιρό πριν με επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν είναι κ το πιο βολικό... Κ απ΄ότι καταλαβαίνω αν συμβεί αυτό, αν ακυρώσεις δηλαδή, χάνεις την εξαργύρωση?

paefstra

Member
Συγγραφέας
Το θέμα είναι ότι, απ΄ότι είδα, για να εκμεταλλευτείς την εξαργύρωση πρέπει να κλείσεις με πληρωμή ονλάιν, εκείνη τη στιγμή, δηλαδή γι αυτό βολεύει να κλείσεις τελευταία στιγμή. Ναι μπορείς απ΄ότι είδα να κλείσεις κ καιρό πριν με επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν είναι κ το πιο βολικό... Κ απ΄ότι καταλαβαίνω αν συμβεί αυτό, αν ακυρώσεις δηλαδή, χάνεις την εξαργύρωση?
Οχι βρε, κλεινω με επιστροφη χρηματων κι αν αλλαξω γνωμη και θελω αλλο ξενοδοχειο, το credit επιστρεφει αυτοματα.
Να θυμασαι να κλεινεις με εξαργυρωση μια μεμονωμενη νυχτα, την φθηνοτερη, ακομη κι αν κανεις πολυημερη διαμονη, τις υπολοιπες ολες μαζι για να επιλεγεις εσυ ποια νυχτα ειναι δωρεαν κι οχι η hotels.

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Οχι βρε, κλεινω με επιστροφη χρηματων κι αν αλλαξω γνωμη και θελω αλλο ξενοδοχειο, το credit επιστρεφει αυτοματα.
Να θυμασαι να κλεινεις με εξαργυρωση μια μεμονωμενη νυχτα, την φθηνοτερη, ακομη κι αν κανεις πολυημερη διαμονη, τις υπολοιπες ολες μαζι για να επιλεγεις εσυ ποια νυχτα ειναι δωρεαν κι οχι η hotels.
Επιστρέφω στο θέμα της Hotels.com σχετικά με τις εξαργυρώσεις. Μόλις έλαβα μειλ ότι σε λίγες μέρες Ιούλιο, Αύγουστο δε κατάλαβα καλά, αλλάζει το πρόγραμμα εξαργύρωσης κ απ ότι κατάλαβα προς το καλύτερο. Δηλαδή θα γίνει κάτι σα το wallet του booking κ θα μπορούμε να εξαργυρώνουμε όσα χρήματα θέλουμε χωρίς να χάνουμε τη διαφορά, θα περιλαμβάνονται οι φοροι, κ μάλλον αλλάζει κ η χρονικη διάρκεια εξαργύρωσης του ποσού. Αλλάζουν κ οι προϋποθέσεις βαθμίδων μελών, επίσης προς το καλύτερο.
Εδώ είναι οι όροι. Screenshots απ το μειλ. Πείτε μου αν κατάλαβα καλά

1000007905.jpg

1000007906.jpg

1000007907.jpg

1000007908.jpg

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μόλις έλαβα μειλ ότι σε λίγες μέρες Ιούλιο, Αύγουστο δε κατάλαβα καλά, αλλάζει το πρόγραμμα εξαργύρωσης κ απ ότι κατάλαβα προς το καλύτερο. Δηλαδή θα γίνει κάτι σα το wallet του booking κ θα μπορούμε να εξαργυρώνουμε όσα χρήματα θέλουμε χωρίς να χάνουμε τη διαφορά, θα περιλαμβάνονται οι φοροι, κ μάλλον αλλάζει κ η χρονικη διάρκεια εξαργύρωσης του ποσού. Αλλάζουν κ οι προϋποθέσεις βαθμίδων μελών, επίσης προς το καλύτερο.
Το είδα κι εγώ χθες όταν συνδέθηκα για άσχετο λόγο και σήμερα έλαβα αντίστοιχο με σένα email.
Αυτό κατάλαβα, πως αλλάζει η ανταμοιβή και γίνεται τύπου «πορτοφολιού» ,κάτι σίγουρα πιο βολικό σε σχέση με ότι ίσχυε ως τώρα με τη δωρεάν σφραγίδα, που δε τη δεχόντουσαν όλα τα καταλύματα.
Με τις βαθμίδες θα το δούμε στην πράξη.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα ψιλα γράμματα, αλλα έτσι κι αλλιώς μ αρέσει ως πρόγραμμα επιβραβευσης και δέν θα το άλλαζα.
Βαθμιδα silver εχω εδώ και χρόνια αλλά λίγες φορές έκλεισα σε ξενοδοχεία που δίνουν προνομια οπότε δεν ασχολούμαι.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom