Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άσωτος, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Δεν το είχα ξανακούσει, μας πήγαν φίλοι.

Καταρχήν ΠΟΛΥ ωραίος χώρος, με κεράκια, ατμόσφαιρα και πολύ καλό σέρβις. Το μενού ελληνικό with a twist, οι τιμές αρκετά υψηλές, οπότε δημιουργεί προσδοκίες.

1769612980447.png

Δοκιμάσαμε με τα εξής:

Χειροποίητο labneh: εξαιρετικό, δροσιστικό, άψογο
Λαχανοντολμάς στη φωτιά: Εντυπωσιακό το κόνσεπτ εμφανισιακώς, αλλά μάλλον στεγνό και δεν ένιωθες το αβγολέμονο, απογοητεύτηκα
Λαχανίδα: Είμαι φαν αλλά η συγκεκριμένη ήθελε λίγη οξύτητα, κάποιο ντρέσσινγκ, ένα λαδολέμονο, κάτι
Γυρός από iberico: Δυνατός! Με αρωματική τσίκνα, φοβερή υφή, από τα καλύτερα πιάτα.
Σπαλομπριζόλα: Πραγματικά άπταιστα ψημένη, medium-rare όπως ζητήθηκε στην εντέλεια. 70 ευρώπουλα βέβαια, αλλά ήταν και μερίδα για δεινοσαύρους
Ψαρομακαρονάδα: Με σφυρίδα, πολύ καλή, θα μπορούσε να ειναι πιο εντονος ο ζωμός καραβίδας αλλά καλό πιάτο
Αχνιστή σφυρίδα: Ελαφρύ, ωραίο δέσιμο με το καρότο, ενδιαφέρουσα παρουσίαση, ό,τι έπρεπε για μένα που ήθελα κάτι ελαφρύ

Το ραβανί στο τέλος εντελώς αδιάφορο, αντίθετα η σεράνο παίζει να ήταν και η καλύτερη που έχω φάει ποτέ.

Γενικώς πολύ ωραίος χώρος, καλό φαγητό, ειδικά για μας που δεν το πληρώσαμε (χοχο) άψογη επιλογή. Ναι, στα λεφτά του περιμένεις ίσως κάτι πιο δυνατό, αλλά τίμιο ήταν και πολύ καλό σέρβις. Αν φας τα "σωστά" πιάτα είναι πολύ καλή επιλογή, για μένα μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στα καλά και τα κάπως πιο αδιάφορα.

Last edited:

alma

Member
"Λαβράκι" στη Σαρωνίδα

Ο χώρος συμπαθητικός αρκετά, μάλιστα παρα το κρύο, πολλοί επιλέγουν να καθιστούν έξω στα παγκάκια με τον τεχνητό χλοοτάπητα.

Μέσα μου αρέσει περισσότερο εμένα.
Από το φαγητό μείναμε σχετικά ευχαριστημένοι, χωρίς όμως να υπάρχει, ιδιαίτερη ποικιλία, ούτε κάτι που να κάνει τη διαφορά σε γεύση.

Με εξαίρεση τη σούπα που δεν μου πολυάρεσε,τα υπόλοιπα ήταν σχετικά συμπαθητικά.Το φρέσκο ψάρι ήταν οκ.

Κάνει για μια στο τόσο, χωρίς πολλές προσδοκίες. Η εξυπηρέτηση καλή.

20251228_171613.jpg
20251228_172551.jpg
20251228_172557.jpg
20251228_173121.jpg
20251228_174351.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.395
Μέλη