Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

alma

Member
Μα επιτρέπεται σε «ιταλικο» εστιατοριο να εχουν ορθογραφικα λαθη στα ιταλικά ?!! Δεν μπορουσαν να ρωτησουν ενα ιταλο να τον γραψει ή το γκουγκλ?
Μιλάω αρκετές ξένες γλώσσες όμως τα ιταλικά δεν είναι ανάμεσα σε αυτές οπότε δεν ξέρω καν ποιο είναι το λάθος που λες, εμείς πήγαμε για το φαγητό που μείναμε ευχαριστημένοι...

Αλλά μπορείς να γράψεις ποιο είναι το λάθος για να το διορθώσουν εκείνοι φαντάζομαι....

fotast

Member
Μιλάω αρκετές ξένες γλώσσες όμως τα ιταλικά δεν είναι ανάμεσα σε αυτές οπότε δεν ξέρω καν ποιο είναι το λάθος που λες, εμείς πήγαμε για το φαγητό που μείναμε ευχαριστημένοι...

Αλλά μπορείς να γράψεις ποιο είναι το λάθος για να το διορθώσουν εκείνοι φαντάζομαι....
Ο ιδιοκτήτης είναι Ιταλός.Το άνοιξαν με την γυναίκα του Μάγκυ Ταμπακάκη(Masterchef).Η οποία τώρα "τρέχει" ένα από τα εστιατόρια του Four seasons.Τώρα αν κάνει λάθη και ο Ιταλός άλλο θέμα...

Napul’e: Η κορυφαία έκφραση της ιταλικής παράδοσης στην Αθήνα έχει την υπογραφή του Francesco Granata | The FNL Guide

alma

Member
Ο ιδιοκτήτης είναι Ιταλός.Το άνοιξαν με την γυναίκα του Μάγκυ Ταμπακάκη(Masterchef).Η οποία τώρα "τρέχει" ένα από τα εστιατόρια του Four seasons.Τώρα αν κάνει λάθη και ο Ιταλός άλλο θέμα...

Napul’e: Η κορυφαία έκφραση της ιταλικής παράδοσης στην Αθήνα έχει την υπογραφή του Francesco Granata | The FNL Guide
Νομίζω έπρεπε να το απαντήσεις στο Samion αυτό, όχι σε μένα.
Εγώ δεν έγραψα ποτέ για ορθογραφικό λάθος. Αν υπάρχει, πρεπει να στο πει ο Samion που το έγραψε. Επίσης όλα αυτά που λες τα γνωρίζω.
Και για τον ιδιοκτήτη και για τη σύζυγό του και για το Four Seasons.

Εμάς μας άφησε πολυ καλές εντυπώσεις το εστιατόριο.

Εννοείται συμφωνώ με το περιεχόμενο οσων έγραψες ...

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλα εκανες κ πηγες για φαγητο, σιγα. Μου χτυπα ασχημα σε εστιατοριο που λεγεται «ιταλικο» να εχουν λαθη στο μενου.
Εγω θα τους πω ποιο ειναι το λαθος?..
Προφανως δεν ασχολειται ο ιδιοκτητης αλλιως δεν θα εγραφε ποτέ ιταλος pistachio. Οποιος το εγραψε ας ανοιγε ενα γκουγκλ πριν.

varioAthens

Member
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Σφαιρική ενημέρωση στο φόρουμ...
Ε ναι… φημες λενε οτι απο τοτε που το ανελαβε εξ ολοκληρου αυτος εχει απογειωθει… το γνωστο glow up μετα το διαζυγιο που ευχομαι να ισχυει και για τους 2

alma

Member
Ε ναι… φημες λενε οτι απο τοτε που το ανελαβε εξ ολοκληρου αυτος εχει απογειωθει… το γνωστο glow up μετα το διαζυγιο που ευχομαι να ισχυει και για τους 2
Πάω στοίχημα πως θα ξέρεις μέχρι κ αν είχαν αποκτήσει παιδιά, κ αν ναι αν τους είχαν δώσει ελληνικά ή ιταλικά ονόματα. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Πάντως όντως φαινόταν απογειωμένο...ήθελε κ κράτηση για να βρεις τραπέζι κ μάλιστα μέχρι συγκεκριμένη ώρα...εμάς για 2ωρο μας έδωσαν μετά το είχαν δώσει αλλού.
Όχι πως καθόμαστε ποτέ κ παραπάνω δηλαδή σε εστιατόρια...

varioAthens

Member
Πάω στοίχημα πως θα ξέρεις μέχρι κ αν είχαν αποκτήσει παιδιά, κ αν ναι αν τους είχαν δώσει ελληνικά ή ιταλικά ονόματα. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Πάντως όντως φαινόταν απογειωμένο...ήθελε κ κράτηση για να βρεις τραπέζι κ μάλιστα μέχρι συγκεκριμένη ώρα...εμάς για 2ωρο μας έδωσαν μετά το είχαν δώσει αλλού.
Όχι πως καθόμαστε ποτέ κ παραπάνω δηλαδή σε εστιατόρια...
Ξερω ξερω λογω κοινων γνωστων...
Σοβαρα τωρα, οντως εχει πολυ καλη φημη αλλα το 2ωρο για μενα ειναι λιγο πιεστικο κυριως οταν προκειται για καποιες ειδικες περιστασεις.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα