Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγαμε τελικώς στο Ηaveli. Το περίμενα ότι θα ριναι καλό, δεν περίμενα ότι θα ειναι τόσο φτηνό, λιγο κατω απο 20€/ατομο.

Extra muros

Member
Πήγαμε τελικώς στο Ηaveli. Το περίμενα ότι θα ριναι καλό, δεν περίμενα ότι θα ειναι τόσο φτηνό, λιγο κατω απο 20€/ατομο.
Πόσα άτομα; Γιατί εγώ δύσκολα αντιστέκομαι στον πειρασμό να πάρω διαφορα καλούδια και έτσι συνήθως πάει γ 2 άτομα γύρω στα 25 - 27, κ πάλι εξαιρετικό γι αυτό που προσφέρει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πόσα άτομα; Γιατί εγώ δύσκολα αντιστέκομαι στον πειρασμό να πάρω διαφορα καλούδια και έτσι συνήθως πάει γ 2 άτομα γύρω στα 25 - 27, κ πάλι εξαιρετικό γι αυτό που προσφέρει.
58€ τρία άτομα, εξαιτετικο vfm γιατι ήταν και πολύ καλό και μπαμπατσικα όλα.

Eagle Fly

Member
Πριν μέρες επισκεφτήκαμε το :

Σινικό Τείχος .
Στρ. Νικ. Πλαστήρα 20 .
Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής .

Τηλέφωνο : 21 0252 9959 .

Πηγαμε Κυριακή, δεν ήξερα πως είχε μπουφέ.

Όλα τα πιατα ( του μπουφέ εννοώ ) ήταν παρα πολυ νόστιμα, είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία.

Επίσης το μαγαζί είναι πολυ φωτεινο, άριστη η εξυπηρέτηση του προσωπικου .

Επειδή έχω παει και στο Sai Pan, στο Χαλάνδρι, το Σινικό Τείχος, είναι πιο καλό σε γενική εικόνα, αλλά και τα δυο είναι τίμιες επιλογές, για Κινέζικο :cool:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πριν μέρες επισκεφτήκαμε το :

Σινικό Τείχος .
Στρ. Νικ. Πλαστήρα 20 .
Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής .

Τηλέφωνο : 21 0252 9959 .

Πηγαμε Κυριακή, δεν ήξερα πως είχε μπουφέ.

Όλα τα πιατα ( του μπουφέ εννοώ ) ήταν παρα πολυ νόστιμα, είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία.

Επίσης το μαγαζί είναι πολυ φωτεινο, άριστη η εξυπηρέτηση του προσωπικου .

Επειδή έχω παει και στο Sai Pan, στο Χαλάνδρι, το Σινικό Τείχος, είναι πιο καλό σε γενική εικόνα, αλλά και τα δυο είναι τίμιες επιλογές, για Κινέζικο :cool:
...... ΜΑΚΡΑΝ ! Λίρα εκατό !!! περισσότερα από 30 χρόνια πηγαίνουμε.

Υ.Γ όπου λίρα εκατό,Η φράση ενίοτε συνεχίζεται και ως εξής: "Λίρα εκατό, παλαιάς κοπής μάλιστα!"
Πιθανότατα η φράση αναφέρεται στην τουρκική χρυσή λίρα και όχι στην βρετανική λίρα (sovereign) που δεν είχε πάνω αποτυπωμένη αριθμητική αξία.
1 χρυσή τουρκική λίρα ισοδυναμούσε με 100 γρόσια (διαφοροποιούνταν αναλόγως κατά καιρούς) και πιθανόν σε αυτήν την αναλογία να οφείλεται η επικράτηση της φράσης. https://www.slang.gr/definition/389-lira-ekato

varioAthens

Member
"Astakos" στην Ιχθυαγορα της Γλυφαδας. Δεν το λες φθηνό αλλα εχει ωραια πιατα -αρκετα εκ των οποιων πολυ ιδιαιτερα- και ποιοτικα υλικα... τα θαλασσινα και τα ψαρια ερχονται κατευθείαν απο τους παγκους των ψαραδων που βρισκονται ακριβως διπλα.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
"Astakos" στην Ιχθυαγορα της Γλυφαδας. Δεν το λες φθηνό αλλα εχει ωραια πιατα -αρκετα εκ των οποιων πολυ ιδιαιτερα- και ποιοτικα υλικα... τα θαλασσινα και τα ψαρια ερχονται κατευθείαν απο τους παγκους των ψαραδων που βρισκονται ακριβως διπλα.
Το προτείνω και εγώ, έχω κάτσει δύο φορές.
Ωραία επιλογή για Γλυφάδα.
Το οποίο παρεμπιπτόντως φέτος άνοιξε και στη Σύρο στα παλιά βαπόρια ?
Κάτι τέτοιο είδα.

varioAthens

Member
Το προτείνω και εγώ, έχω κάτσει δύο φορές.
Ωραία επιλογή για Γλυφάδα.
Το οποίο παρεμπιπτόντως φέτος άνοιξε και στη Σύρο στα παλιά βαπόρια ?
Κάτι τέτοιο είδα.
Δεν ειχα ιδεα... αλλα απ' οτι βλεπω τωρα εχουν ιδιο λογοτυπο.

alma

Member
Φρέσκια ανταπόκριση από το ιταλικό εστιατόριο Napule στη Βάρη.

Αρκετά θετικές εντυπώσεις.
Η σαλάτα πλούσια , η πίτσα μεντιτερανεο εξαιρετική, η ζύμη πολύ λεπτή,πλην της άκρης που συνήθως την αφήνουμε. Είχα καιρό να φάω τόσο καλή πίτσα, κυρίως φρέσκα υλικά, παρά ψωμί όπως σε άλλα εστιατόρια.
Έχει και μικρή επιλογή σε γλυκά στο τέλος.

Επίσης πολύ kids friendly το μαγαζί, με χώρο για καροτσάκια με βρέφη, πολλές οικογένειες με παιδάκια. Το 70 -80 % των τραπεζιών ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά, σαν να μην είσαι σε χώρα με υπογεννητικοτητα και φυσικά πρόσβαση για καρότσια και χώρο αλλαγής πάνας στις τουαλέτες.

Αν είχαν επιλογές για ζυμη ολικής άλεσης, θα ήταν για άριστα σχεδόν....

20251115_160857.jpg
20251115_161304.jpg
20251115_162125.jpg
20251115_163436.jpg
20251115_165716.jpg

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φρέσκια ανταπόκριση από το ιταλικό εστιατόριο Napule στη Βάρη.

Αρκετά θετικές εντυπώσεις.
Η σαλάτα πλούσια , η πίτσα μεντιτερανεο εξαιρετική, η ζύμη πολύ λεπτή,πλην της άκρης που συνήθως την αφήνουμε. Είχα καιρό να φάω τόσο καλή πίτσα, κυρίως φρέσκα υλικά, παρά ψωμί όπως σε άλλα εστιατόρια.
Έχει και μικρή επιλογή σε γλυκά στο τέλος.

Επίσης πολύ kids friendly το μαγαζί, με χώρο για καροτσάκια με βρέφη, πολλές οικογένειες με παιδάκια. Το 70 -80 % των τραπεζιών ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά, σαν να μην είσαι σε χώρα με υπογεννητικοτητα και φυσικά πρόσβαση για καρότσια και χώρο αλλαγής πάνας στις τουαλέτες.

Αν είχαν επιλογές για ζυμη ολικής άλεσης, θα ήταν για άριστα σχεδόν....

View attachment 515811 View attachment 515812 View attachment 515813 View attachment 515814 View attachment 515815
Τι γλυκό είναι αυτό στο τελος;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μα επιτρέπεται σε «ιταλικο» εστιατοριο να εχουν ορθογραφικα λαθη στα ιταλικά ?!! Δεν μπορουσαν να ρωτησουν ενα ιταλο να τον γραψει ή το γκουγκλ?
η τιμη της μαργαρίτας ειναι αδικαιολογητα υψηλη, μολις 1€ κατω απο την αλλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom