Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Cape Verde
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγαμε τελικώς στο Ηaveli. Το περίμενα ότι θα ριναι καλό, δεν περίμενα ότι θα ειναι τόσο φτηνό, λιγο κατω απο 20€/ατομο.
Πόσα άτομα; Γιατί εγώ δύσκολα αντιστέκομαι στον πειρασμό να πάρω διαφορα καλούδια και έτσι συνήθως πάει γ 2 άτομα γύρω στα 25 - 27, κ πάλι εξαιρετικό γι αυτό που προσφέρει.Πήγαμε τελικώς στο Ηaveli. Το περίμενα ότι θα ριναι καλό, δεν περίμενα ότι θα ειναι τόσο φτηνό, λιγο κατω απο 20€/ατομο.
58€ τρία άτομα, εξαιτετικο vfm γιατι ήταν και πολύ καλό και μπαμπατσικα όλα.Πόσα άτομα; Γιατί εγώ δύσκολα αντιστέκομαι στον πειρασμό να πάρω διαφορα καλούδια και έτσι συνήθως πάει γ 2 άτομα γύρω στα 25 - 27, κ πάλι εξαιρετικό γι αυτό που προσφέρει.
...... ΜΑΚΡΑΝ ! Λίρα εκατό !!! περισσότερα από 30 χρόνια πηγαίνουμε.Πριν μέρες επισκεφτήκαμε το :
Σινικό Τείχος .
Στρ. Νικ. Πλαστήρα 20 .
Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής .
Τηλέφωνο : 21 0252 9959 .
Πηγαμε Κυριακή, δεν ήξερα πως είχε μπουφέ.
Όλα τα πιατα ( του μπουφέ εννοώ ) ήταν παρα πολυ νόστιμα, είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία.
Επίσης το μαγαζί είναι πολυ φωτεινο, άριστη η εξυπηρέτηση του προσωπικου .
Επειδή έχω παει και στο Sai Pan, στο Χαλάνδρι, το Σινικό Τείχος, είναι πιο καλό σε γενική εικόνα, αλλά και τα δυο είναι τίμιες επιλογές, για Κινέζικο![]()
Το προτείνω και εγώ, έχω κάτσει δύο φορές."Astakos" στην Ιχθυαγορα της Γλυφαδας. Δεν το λες φθηνό αλλα εχει ωραια πιατα -αρκετα εκ των οποιων πολυ ιδιαιτερα- και ποιοτικα υλικα... τα θαλασσινα και τα ψαρια ερχονται κατευθείαν απο τους παγκους των ψαραδων που βρισκονται ακριβως διπλα.
Δεν ειχα ιδεα... αλλα απ' οτι βλεπω τωρα εχουν ιδιο λογοτυπο.Το προτείνω και εγώ, έχω κάτσει δύο φορές.
Ωραία επιλογή για Γλυφάδα.
Το οποίο παρεμπιπτόντως φέτος άνοιξε και στη Σύρο στα παλιά βαπόρια ?
Κάτι τέτοιο είδα.
Τι γλυκό είναι αυτό στο τελος;Φρέσκια ανταπόκριση από το ιταλικό εστιατόριο Napule στη Βάρη.
Αρκετά θετικές εντυπώσεις.
Η σαλάτα πλούσια , η πίτσα μεντιτερανεο εξαιρετική, η ζύμη πολύ λεπτή,πλην της άκρης που συνήθως την αφήνουμε. Είχα καιρό να φάω τόσο καλή πίτσα, κυρίως φρέσκα υλικά, παρά ψωμί όπως σε άλλα εστιατόρια.
Έχει και μικρή επιλογή σε γλυκά στο τέλος.
Επίσης πολύ kids friendly το μαγαζί, με χώρο για καροτσάκια με βρέφη, πολλές οικογένειες με παιδάκια. Το 70 -80 % των τραπεζιών ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά, σαν να μην είσαι σε χώρα με υπογεννητικοτητα και φυσικά πρόσβαση για καρότσια και χώρο αλλαγής πάνας στις τουαλέτες.
Αν είχαν επιλογές για ζυμη ολικής άλεσης, θα ήταν για άριστα σχεδόν....
View attachment 515811 View attachment 515812 View attachment 515813 View attachment 515814 View attachment 515815
Μα επιτρέπεται σε «ιταλικο» εστιατοριο να εχουν ορθογραφικα λαθη στα ιταλικά ?!! Δεν μπορουσαν να ρωτησουν ενα ιταλο να τον γραψει ή το γκουγκλ?Pistachio Semifreddo
View attachment 515816