paefstra
Member
Σεφ ειναι? Νομιζα οτι ηταν ο επιχειρηματιας.Στο μεταξυ το γραφει στην πρώτη παράγραφο...
One man show τοτε.
Σεφ ειναι? Νομιζα οτι ηταν ο επιχειρηματιας.Στο μεταξυ το γραφει στην πρώτη παράγραφο...
Ναι γιατι οι σεφ ποτε δε γίνονται επιχειρηματίες σε δικα τους εστιατόρια.Σεφ ειναι? Νομιζα οτι ηταν ο επιχειρηματιας.
One man show τοτε.
Όταν υπάρχουν άνθρωποι που πληρωνουν το τυροψωμο 11 ευρώ, καλά κάνουν, και το χρεώνουν τόσο.Καλα εχουν σαλεψει στην Αθηνα; Τυροψωμο 11€? Κοτοπουλο 26€? Σπαλομπριζολα 65€ με τιμη αγορας 15€? Δηλ σε εστιατοριο της σειρας πρεπει να βγω με 100€ πανω μου? Σε μισελεν αναλογα πρεπει να εχω ενα μισθο μαζι μου.
Την εχουν δει ολοι Jamie Oliver των φτωχών? Ενα γενικο εμπαργκο χρειαζεται.
Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο στην Αθήνα-που αναφέρεται πιο πάνω-γεμάτα είναι από το Πόρτο Ράφτη μέχρι μη σου πω και σε άλλους νομούς εκτός Αττικής.Γενικά υπάρχει μια κατάσταση, που από τη μια όλοι φωνάζουν για την οικονομική κρίση, στην Ελλάδα, αλλά όλα τα μαγαζιά, είναι γεμάτα.
Σα να νιώθω ότι αυτό με τις κρατήσεις πλέον υφίσταται παντού. Πηγαίνουμε για φαγητό κυρίως με κράτηση και σπάνια αυθόρμητα (και ενίοτε χρειάζεται να κλείσουμε και σε συγκεκριμένο time slot, κάτι που με ξεπερνά), κλείνουμε εισιτήρια για το θέατρο εβδομάδες (ή και μήνες) πριν, βάζουμε στο μάτι μια πεζοπορική μονοήμερη και μέχρι να αποφασίσουμε αν μας βολεύει να πάμε γίνεται sold out και ούτω καθεξής. Είχα πρόσφατα μια ζημιά στο σπίτι και ο μάστορας μπορούσε σε ώρα που είχα κλεισμένο ραντεβού για νύχια και για να μπορέσω να βρω βολική ώρα να κλείσω έκτακτο ραντεβού δεινοπάθησα.Κάνουμε κράτηση για μαγαζιά στα οποία κάποτε με το ζόρι γέμιζαν 5 τραπέζια.