Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
+1 το «Αμα Λαχει» απλα πιο πολυ σε μεζεδοπωλειο το εχω στο μυαλο μου παρα κρεαταδικο-μπριζολαδικο
Ναι, σίγουρα έτσι ειναι

Δυστυχώς τουριστίζει πολύ πια
Μέχρι περισυ το φθινόπωρο άντεχε, για να δούμε τωρα

bandit650

Member
Γενικά το αμερικανικό στυλ, που βαφτίζουν ένα κομμάτι κρέας, gourmet, και το πληρώνεις σε τιμές αστακού, είναι τραβηγμένο.
Αφου υπάρχει κοινό και πληρωνει , μερίδες κρέατος 40 και 50 ευρώ, καλά κάνουν :cool:
δε ξερω για ποια μαγαζια λες αλλα αν εννοεις για αυτα με κοπες και κρεατα black agnus ξερεις πιστευω οτι τα συγκεκριμενα κρεατα και απο το μαρκετ να τα παρεις εχουν τιμες απο 30 εως 60+ ευρω το κιλο.
οποτε δε ειναι και τοσο υπερβολικη η τιμη της μεριδας

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μολις τελειωσε το little big italy, εκπομπη που βαθμολογει τα ιταλικα στο εξωτερικο, ηταν Αθηνα, στα nanninella, peccati di gola, enoteca da salvatore. Αν κανεις εχει εμπειρια απ αυτα θα σας πω ποιος κερδισε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.
Πωπω, υπάρχει ακόμη το Ρακόρ στην Πλαταιών; Αγαπημένο όντως.. Παλιά, όταν πήγαινα, ήταν συνεργατικό, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. δεν ξέρω αν είναι ακόμη.

fotast

Member
Μάλλον όλοι νομίζαμε ότι είχε κλείσει.Χωρίς να το ψάξουμε(εγω τουλάχιστον) βέβαια.Για αυτό και δεν αανφέρθηκε.Χαίρομαι που υπάρχει ακόμη και εξακολουθεί να είναι καλό.Ευκαιρία για επίσκεψη έδωσες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο)
Καταλαβα καλα? 30€/ατομο σε μεζεδοπωλειο θεωρειται καλη τιμη? Εχουν ξεφυγει μου φαινεται. Με 30€/ ατομο τρως Ιταλια παραλια κ αψογο φαγητο με κρασι. Σε τραττορια πισω δρομου με τα μισα. Κ καποτε φαινονταν ακριβα..
Δηλ ενας νεος να βγαλει την κοπελα του σε αθηναικο μεζεδοπωλειο θελει 2 μεροκαματα?..

paefstra

Member
Καταλαβα καλα? 30€/ατομο σε μεζεδοπωλειο θεωρειται καλη τιμη? Εχουν ξεφυγει μου φαινεται. Με 30€/ ατομο τρως Ιταλια παραλια κ αψογο φαγητο με κρασι. Σε τραττορια πισω δρομου με τα μισα. Κ καποτε φαινονταν ακριβα..
Δηλ ενας νεος να βγαλει την κοπελα του σε αθηναικο μεζεδοπωλειο θελει 2 μεροκαματα?..
Γι αυτο η κινηση εχει πεσει πολυ ειτε η ποιοτητα.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Το μεροκάματό του να δώσει εκείνος, αν επιθυμεί να πάει σε αυτό ή σε άλλο μαγαζί και η κοπέλα του να δώσει κι εκείνη το δικό της μεροκόματο, αν το επιθυμεί κι εκείνη.... Μαζί βγαίνουν έξω τα παιδιά!
Με όλο τον σεβασμό.. Κατά τα άλλα, αγάπη προς καθετί ιταλικό! Γύρισα και πρόσφατα από νότια Ιταλία και τα έχω όλα μπροστά μου, μυρωδιές, γεύσεις, εικόνες...🇮🇹♥

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.062
Μέλη
39.808
Νεότερο μέλος
Nikos1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom