Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Δυστυχώς τουριστίζει πολύ πια+1 το «Αμα Λαχει» απλα πιο πολυ σε μεζεδοπωλειο το εχω στο μυαλο μου παρα κρεαταδικο-μπριζολαδικο
Δυστυχώς τουριστίζει πολύ πια+1 το «Αμα Λαχει» απλα πιο πολυ σε μεζεδοπωλειο το εχω στο μυαλο μου παρα κρεαταδικο-μπριζολαδικο
Ναι, σίγουρα έτσι ειναι+1 το «Αμα Λαχει» απλα πιο πολυ σε μεζεδοπωλειο το εχω στο μυαλο μου παρα κρεαταδικο-μπριζολαδικο
Μέχρι περισυ το φθινόπωρο άντεχε, για να δούμε τωραΔυστυχώς τουριστίζει πολύ πια
δε ξερω για ποια μαγαζια λες αλλα αν εννοεις για αυτα με κοπες και κρεατα black agnus ξερεις πιστευω οτι τα συγκεκριμενα κρεατα και απο το μαρκετ να τα παρεις εχουν τιμες απο 30 εως 60+ ευρω το κιλο.Γενικά το αμερικανικό στυλ, που βαφτίζουν ένα κομμάτι κρέας, gourmet, και το πληρώνεις σε τιμές αστακού, είναι τραβηγμένο.
Αφου υπάρχει κοινό και πληρωνει , μερίδες κρέατος 40 και 50 ευρώ, καλά κάνουν![]()
Πωπω, υπάρχει ακόμη το Ρακόρ στην Πλαταιών; Αγαπημένο όντως.. Παλιά, όταν πήγαινα, ήταν συνεργατικό, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. δεν ξέρω αν είναι ακόμη.Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.
Μάλλον όλοι νομίζαμε ότι είχε κλείσει.Χωρίς να το ψάξουμε(εγω τουλάχιστον) βέβαια.Για αυτό και δεν αανφέρθηκε.Χαίρομαι που υπάρχει ακόμη και εξακολουθεί να είναι καλό.Ευκαιρία για επίσκεψη έδωσες.Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.
Καταλαβα καλα? 30€/ατομο σε μεζεδοπωλειο θεωρειται καλη τιμη? Εχουν ξεφυγει μου φαινεται. Με 30€/ ατομο τρως Ιταλια παραλια κ αψογο φαγητο με κρασι. Σε τραττορια πισω δρομου με τα μισα. Κ καποτε φαινονταν ακριβα..γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο)
Γι αυτο η κινηση εχει πεσει πολυ ειτε η ποιοτητα.Καταλαβα καλα? 30€/ατομο σε μεζεδοπωλειο θεωρειται καλη τιμη? Εχουν ξεφυγει μου φαινεται. Με 30€/ ατομο τρως Ιταλια παραλια κ αψογο φαγητο με κρασι. Σε τραττορια πισω δρομου με τα μισα. Κ καποτε φαινονταν ακριβα..
Δηλ ενας νεος να βγαλει την κοπελα του σε αθηναικο μεζεδοπωλειο θελει 2 μεροκαματα?..
τρως Ιταλια κ αψογο φαγητο
Το μεροκάματό του να δώσει εκείνος, αν επιθυμεί να πάει σε αυτό ή σε άλλο μαγαζί και η κοπέλα του να δώσει κι εκείνη το δικό της μεροκόματο, αν το επιθυμεί κι εκείνη.... Μαζί βγαίνουν έξω τα παιδιά!Καταλαβα καλα? 30€/ατομο σε μεζεδοπωλειο θεωρειται καλη τιμη? Εχουν ξεφυγει μου φαινεται. Με 30€/ ατομο τρως Ιταλια παραλια κ αψογο φαγητο με κρασι. Σε τραττορια πισω δρομου με τα μισα. Κ καποτε φαινονταν ακριβα..
Δηλ ενας νεος να βγαλει την κοπελα του σε αθηναικο μεζεδοπωλειο θελει 2 μεροκαματα?..
Δε σου παει το γυαλι. Αστη την κινεζια και παρε κανα ιταλικο. Συγχαρητηρια για το αδυνατισμα.