Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

paefstra

Member
Το μεροκάματό του να δώσει εκείνος, αν επιθυμεί να πάει σε αυτό ή σε άλλο μαγαζί και η κοπέλα του να δώσει κι εκείνη το δικό της μεροκόματο, αν το επιθυμεί κι εκείνη.... Μαζί βγαίνουν έξω τα παιδιά!
Με όλο τον σεβασμό.. Κατά τα άλλα, αγάπη προς καθετί ιταλικό! Γύρισα και πρόσφατα από νότια Ιταλία και τα έχω όλα μπροστά μου, μυρωδιές, γεύσεις, εικόνες...🇮🇹♥
Μπορουν να δινουν εναλλαξ. Παντως ενα μεροκαματο για μεζεδοπωλειο ειναι πολυ.
Ως φοιτητες γονατιζαμε τα μεζεδοπωλεια ακομη και καθημερινες γιατι δεν χρειαζοταν ενα μεροκαματο/ατομο.
Στο Γκαζι πριν λιγες μερες πηγα στο Γκαζοχωρι μετα απο χρονια. Φοιτητικες τιμες, 15 το ατομο χωρις αλκοολ, δεν χορτασαμε και το φαι ηταν τελειως ανοστο. Δεν το θυμομουν ετσι.

paykopete

Member
Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.
Του έχω δωσει 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν νομίζω να του ξαναδώσω. Ο χώρος του μου αρεσει. Οι μερίδες του όμως μου φαίνονται μικρές(δεν θέλω να είναι τεράστιες) ειδικά στα κυρίως. Το φαγητό του είναι απλά οκ χωρίς να είναι κακό αλλά χωρίς να είναι και κάτι δυνατό για τις τιμές του. Για 30-35 ευρώ το άτομο ,γιατι βάσει πάντα τιμής αξιολογώ, για εμένα δεν τα αξίζει.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα προφανώς, απλά κουβέντα να γίνεται.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Του έχω δωσει 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν νομίζω να του ξαναδώσω. Ο χώρος του μου αρεσει. Οι μερίδες του όμως μου φαίνονται μικρές(δεν θέλω να είναι τεράστιες) ειδικά στα κυρίως. Το φαγητό του είναι απλά οκ χωρίς να είναι κακό αλλά χωρίς να είναι και κάτι δυνατό για τις τιμές του. Για 30-35 ευρώ το άτομο ,γιατι βάσει πάντα τιμής αξιολογώ, για εμένα δεν τα αξίζει.
Kαλά εννοείται ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά (πχ εμένα ο χώρος δε μου άρεσε σε αντίθεση με σένα). Για την ποσότητα: για μας, 4 μαντράχαλους που δεν είχαμε φάει καν πρωινό και πήγαμε πεινασμένοι και μετά από 1+ ώρα περπάτημα, οι μερίδες ήταν υπεραρκετές. 28€/άτομο πληρώσαμε με μια σαλάτα, 3πρώτα, 2 ψωμάκια (ήταν εξαιρετικό και πήραμε κι άλλο), 3 κυρίως, ένα τσίπουρο, 2 αναψυκτικά και 2 γλυκά (ειδικά αυτά τα δύο ήταν και μεγάλα). Σπάνια αφήνουμε φαγητό, απλά σκάσαμε ήταν μεγάλες οι ποσότητες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ακριβώς έτσι. Αλλιώς ξεκίνησε και ήμουν πολύ υπερ, αλλιώς κατέληξε. Δεν μου κάνει καθόλου κλικ πλέον.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πήγαμε στο Ρακόρ (Κεραμεικός) σήμερα με παρέα και ειλικρινά απορώ πώς και μου το έκρυβαν αυτό τόσα χρόνια, γιατί καινούριο δεν είναι. Πάρα πολύ καλό μεζεδοπωλείο με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, γενναιόδωρες μερίδες, πολύ καλές τιμές (λιγότερο από 30€/άτομο) κι ακόμη και το ψωμί τους ή τα γλυκά τους ήταν εξαιρετικά. Πρωτότυπα πράγματα, έντονα ελληνικά αλλά με πολύ twist, πάρα πολύ αξιόλογο, σε αυτά τα λεφτά τουλάχιστον εξαιρετικό. Στην κατηγορία των <40€ μπαίνει πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Έψαξα να δω αν έχει αναφερθεί αλλά δε βρίσκω κάτι.
Αγαπημένο! Και στα μεγάλα συν του ότι έχει *πάντα* εξαιρετικές και πλούσιες vegetarian και vegan επιλογές, παρά τον σχετικά μαζεμένο κατάλογο.
Μπορεί να πάει μια παρέα που τα μέλη της έχουν ολα διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις και να φάνε όλα εξαιρετικά!
Μεγάλο εξτραδακι τα γλυκά του. Για μένα το μόνο μείον είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανεβάσει αρκετά τις τιμές (δηλ αυτό το <30/άτομο που αναφέρεις νομίζω βγαίνει μόνο σε μεγάλες παρεες).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για Γάκια στην νέα ερυθραία πώς και δεν έχει γραφτεί τίποτα?
Πολύ τίμιο μεζεδοπωλείο.
Όντως, παράλειψη. Πήγα πρόσφατα, μετά από πολλά χρόνια που τον ακούω. Πραγματικά δεν έχω τίποτα κακό να του προσάψω (πως και έτσι :bleh: ). Νόστιμο φαγητό, καλές οι τιμές και οι μερίδες, ωραίος χώρος και τοποθεσία και εξυπηρέτηση μια χαρά.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Εμένα μου αρέσει πολύ το Αθηναικον στη Θεμιστοκλεους. Αυτές οι γαριδοκροκετες, η περιποίηση, η ατμόσφαιρα! Αλλά... πανάκριβο! Από μακριά πλέον!
Το αιγυπτιακό πάλι στη Γ Σεπτεμβρίου με πολύ αλεξανδρινή ατμόσφαιρα, πιο φθηνό, αλλά δεν ήταν όλα τα φαγητά εξίσου καλά όταν πήγα φέτος.
Στο Gloria gatti δεν έφαγα, αλλά ο Ιταλός τραγουδιστής ήταν molto romanticο! ;)
Μεζεδοπωλείο με στεγνές τηγανιτές πατάτες, σπιτικη ταραμοσαλατα, νόστιμο γαύρο μαρινατο και καλες τιμες δεν έχω βρει ακομα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη
39.811
Νεότερο μέλος
Eleni7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom