Γενικά Ευρώπη σε διαμέρισμα ή σε ξενοδοχείο?

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός

kirmis

Member
Μηνύματα
185
Likes
13
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Για μένα έχει σημασία να μου το έχει προτείνει κάποιος γνωστός. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω πάει σε διαμέρισμα στο εξωτερικό αλλά θα ήθελα να το ψάξω.Είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδεά.
+1

Κι εγώ θα εμπιστευόμουν διαμέρισμα μόνο απο κάποιο γνωστό...
Καλό δεν θα ήταν -ιδέα- να ανοίγαμε ενα καινούργιο section στο forum μας οπου θα αναφερόμασταν σε συγκεκριμένα διαμερίσματα (που κάποιος απο εδώ έχει επισκεφτεί) σε συγκεκριμένες χώρες! :bleh:
 

Stamdiam

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Διαμερισμα για διακοπες στην Βιεννη

Εγώ παιδιά έχω να προτείνω ένα διαμέρισμά ενός καλού φίλου που έχει ένα διαμέρισμά για διακοπές στην Βιέννη. Είχα πάει και εγώ τον Αύγουστο στη Βιέννη και έμεινα στο σπίτι του και πραγματικά δεν συγκρίνετέ με Ξενοδοχείο. Έχεις την ησυχία σου και κανένας δεν σε ξυπνάει το πρωί, ούτε έχεις φυσικά ωράριο για τον καφέ σου και το πρωινό σου. Και φυσικά η τιμή πολύ καλύτερή από ξενοδοχείο. Δυο άτομα 55 ευρώ. Το link είναι http://www.cityflats4you.com/objekte/details/12

Πάντως προσωπικά θα ψάχνω πάντα πρώτα για διαμερίσματά και μετά για ξενοδοχείο,
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Δεν έχω μείνει αλλά ψάχνοντας έχω ακούσει τα καλύτερα. Την άνοιξη που μας πέρασε η Ελευθεροτυπία είχε ένθετο ένα βιβλίο (Αναζητήστε το, αξίζει πραγματικά) με τίτλο "Στην Ευρώπη με Ι.Χ." του Παντελή Μπαλτά. Εκεί λοιπόν προτείνει σχεδόν παντού διαμερίσματα σε πολύ καλές τιμές, δίνοντας ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα. Προσπάθησα να κλείσω σε αυτό που έδινε για το Τρεβίζο της Ιταλίας και η τιμή ίσχυε για 3 βράδια. Για μια νύχτα ήταν ψηλότερη αλλά και πάλι καλή.
 

bloody mary

Member
Μηνύματα
527
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Κάποια διαμερίσματα δε σου κλείνουν καθόλου αν είναι λιγότερο από τρία βράδια. Οι τιμές όμως είναι πολύ καλές. Και στις περισσότερες πόλεις υπάρχουν γραφεία που ενεργούν "μεσιτικά" ας πούμε για αυτά τα διαμερίσματα οπότε είσαι σίγουρος ότι έχουν κάποιες προδιαγραφές.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.868
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom