Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ειναι συντονισμένο, υπάρχει συνωμοσία, συμφωνώ. Στο μεταξύ άλλοι γράφουν ότι υπάρχει υπερτουρισμος, άλλοι οτι ο τουρισμός πάει χάλια και πέφτουν οι τιμές άλλοι οτι ειναι στο Θεό, άλλοι οτι δηλώνουν περισσότερα εσοδα επειδή γουστάρουν να πληρώνουν παραπάνω φόρους. Δε βγάζεις άκρη με τον Έλληνα, αυτό είναι σταθερά όπως και να πάει ο τουρισμός.Γιατι ποιος ειπε οτι η ΙΝΣΕΤΕ πρεπει να ναι εμπιστη και οχι τα ματια μας???
Για Σαντορινη δε ξερω,ξερω ομως για Μυκονο που το φθηνοτερο δωματιο φετος ειχε κανα 500ε το βραδυ...οποτε αφηστε να εμπιστευομαστε τις τιμες που βλεπουμε με τα ματια μας κ οχι μια χαζομαρα που βγαζουν ταχα μου για να δειξουν οτι ολα πανε κατ ευχην....
Στη Μύκονο τώρα για τυχαία ημερομηνία (8 Αυγούστου πχ) βρίσκεις ευκολότατα κάτω απο τα 200 (μη σου πω και κάτω απο τα 150€) στη Χωρα πάντα, με θέα θάλασσα κιολας. Βέβαια εγώ δεν τις πιστεύω τις πλατφόρμες, κι αυτές στη συνωμοσία είναι (δεννξερω ποια απο τις δύο, αυτή που λέει ότι είναι άδεια ή οτι είναι πανάκριβα ; ). Μπες στο booking και δες , μη βάζω εγώ παραδείγματα, εμπιστεψου τα ματια σου οχι τα στοιχεία. Βάλε και σημερινή ημερομηνία να δεις τι γίνεται.