gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν κοιτάς μπας και κάνεις το σχολείο για 2 μήνες rbnb ? Ιούλιο - Αύγουστο 

Το δικο μας γινεται ξενοδοχειο κανονικο, γιατι θα εχει και rooftop bar, εχει χωρο για πισινα με την Αθηνα πιατο λογω θεας. Αλλα θελει να το κανει ο Δημος και ειμαστε στις επαλξεις μια δεκαετια τωρα μην κλεισει γι αυτον τον λογο. Φυσικα μελλοντικα αυτο θα γινει, εχουμε μειωση μαθητων 10% τον χρονο αφου η γειτονια εχει κυριως airbnb αντι για σπιτια για νοικιασμα.Δεν κοιτάς μπας και κάνεις το σχολείο για 2 μήνες rbnb ? Ιούλιο - Αύγουστο![]()
Δηλαδή κάποιος που έχει 10 δωμάτια, τα νοικιάζει 150 τη μέρα και έχει πχ χαμηλότερη πληρότητα στο 60% δηλ. εισπράττει ημερησίως 900 και μηνιαίως 27,000 βγαίνει χαμένος; Γιατί εγώ απλά νομίζω ότι ο τύπος πλουτίζει.Από την τελική τιμή του δωματίου όντως δεν μένει σχεδόν τίποτα. Ειδικά αν το διαχειρίζεται πλατφόρμα τύπου Booking ή Airbnb. Η αποδοτικότητα για τον ιδιοκτήτη είναι ελάχιστη αν δεν υπάρχει πληρότητα πάνω από 80%.
Πιο μπακαλίστικο συλλογισμό δεν μπορούσες να κάνεις. Που είναι; τα 10 δωμάτια Πως τα απέκτησες;Κόστος αγοράς. Έξοδα συντήρησης. Ποιος τα καθαρίζει; Είναι όλο τον χρόνο;Δηλαδή κάποιος που έχει 10 δωμάτια, τα νοικιάζει 150 τη μέρα και έχει πχ χαμηλότερη πληρότητα στο 60% δηλ. εισπράττει ημερησίως 900 και μηνιαίως 27,000 βγαίνει χαμένος; Γιατί εγώ απλά νομίζω ότι ο τύπος πλουτίζει.
Απάντηση σε αυτό μπορεί να δώσει μόνο κάποιος που διαχειρίζεται 10 περίπου δωμάτια. Πρέπει να συνυπολογιστεί η τοποθεσία, οι υπηρεσίες που προσφέρει (κάθε υπηρεσία ανεβάζει το κόστος, άρα και την τιμή ενοικίασης, άρα και το κέρδος) όπως και το κόστος κατασκευής και τα χρόνια τα οποία υπολογίζονται ως απόσβεση και βέβαια οι εργατώρες απασχόλησης για καθαριότητα, συντήρηση κλπ.Δηλαδή κάποιος που έχει 10 δωμάτια, τα νοικιάζει 150 τη μέρα και έχει πχ χαμηλότερη πληρότητα στο 60% δηλ. εισπράττει ημερησίως 900 και μηνιαίως 27,000 βγαίνει χαμένος; Γιατί εγώ απλά νομίζω ότι ο τύπος πλουτίζει.
Σοβαρα τωρα? θα πρεπει και να εργαστει πολυ προσωπικα ο επιχειρηματιας αντι ερχονται τα ευρω ουρανοκατεβατα?Στην καλή περίπτωση να βγάλει ένα καλό
μεροκάματο με 10 δωμάτια και με πολύ προσωπική εργασία.
Ακριβώς , πρέπει να υπολογιστούν όλα όσα ανέφερες και άλλα τόσα .Πιο μπακαλίστικο συλλογισμό δεν μπορούσες να κάνεις. Που είναι; τα 10 δωμάτια Πως τα απέκτησες;Κόστος αγοράς. Έξοδα συντήρησης. Ποιος τα καθαρίζει; Είναι όλο τον χρόνο;
Αφού είναι τόσο απλά τα πράγματα, γιατί δεν παίρνεις 10 δωμάτια να πλουτίσεις.
Την κάθε booking την υπολόγισες; Την εφορία; Στην καλή περίπτωση να βγάλει ένα καλό
μεροκάματο με 10 δωμάτια και με πολύ προσωπική εργασία.
Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αν πιστεύεις ότι με δέκα δωμάτια τα ευρώ θα έρθουν ουρανοκατέβατα χωρίς προσωπική εργασία, έχεις μαύρα μεσάνυχτα από επιχειρηματικότητα. Τουλάχιστον δωδεκάωρο. Τα δέκα δωμάτια είναι κατηγορία μικρομεσαία.Σοβαρα τωρα? θα πρεπει και να εργαστει πολυ προσωπικα ο επιχειρηματιας αντι ερχονται τα ευρω ουρανοκατεβατα?
Κι αν πας να κλέψεις μια τράπεζα πάλι μπορείς να βγάλεις πολύ χρήμα. Είναι λογική αυτή;.Ξεχνστε κάτι πως μπορεί να κλεισεις μέσω Booking, 2 μέρες, αλλά να έχεις συνεννοηθεί τηλεφωνικά με το ξενοδοχείο, να πληρωσεις άλλες δυο διανυκτερεύσεις, χωρίς να φαίνονται πουθενα , επειδή πολλοί το κάνουν αυτο.
Κι εδώ στην Ισπανία που μένω, έχει πάνω από 15 χρόνια που τις νεκρές σεζόν, αντί να κλείσειΣτην Πορτογαλία έχουν κάνει πολύ πιο οργανωμένη δουλειά με τον τουρισμό και ειδικά με την επιμήκυνση της σεζόν.
Βγαίνει και σε συρτάκι και μουσακά. Να γυρίζεις και το μπεγλέρι.Εδώ ακόμα βλέπουμε τις ίδιες διαφημίσεις με ούζο και ήλιο.