Η βιομηχανία του τουρισμού (σκέψεις για το παρόν και το μέλλον)

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δεν παίρνω ντελιβερι σχεδόν ποτέ και μάλιστα απορώ που βλέπω τόσο κόσμο να παίρνει ντελιβερι ακόμα και καφέ.
Για μένα είναι μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Αν είσαι ασθενής, έγκυος στο κρεβάτι, έχεις βρέφος και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις,δουλεύεις 12ωρο και γυρνάς πεινασμένος κλπ...

Είναι όμως θεμα προσφοράς και ζήτησης. Εφόσον για πολύ κόσμο είναι πια σχεδόν καθημερινότητα και μπορεί να αντέξει το έξοδο, φαντάζομαι οι τιμές θα ανεβαίνουν. Αναμενόμενο...
Πολύ εύστοχο σχόλιο χωρίς να προσβάλει κανέναν. :) :) :)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν παίρνω ντελιβερι σχεδόν ποτέ και μάλιστα απορώ που βλέπω τόσο κόσμο να παίρνει ντελιβερι ακόμα και καφέ.
Αυτή είναι μια απορία που κι εγώ έχω η αλήθεια είναι.
Θα πάρω πάρα πολύ σπάνια, μπορεί να περάσουν και μήνες που να μην. Και σκεψου δουλεύω και πάρα πολλές ώρες τη μέρα (κάνω βέβαια meal prep), αναρωτιέμαι αυτοί που είναι πιο χαλαροί για ποιο λόγο το κάνουν αυτό στον εαυτό τους και την τσέπη τους.
Παρ' όλα αυτά οι τιμές των delivery είναι όντως πια εξωφρενικές.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Και αν το συνδυάσω ότι άκουσα φέτος το καλοκαίρι πολύ "μίρλα" από ιδιοκτήτες χώρων εστίασης σε τουριστικές περιοχές
Καλά, για πολλούς αυτό είναι το στάνταρ. Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι.

Το ντελίβερι όντως έχει ακριβύνει πολύ, έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται πολυτέλεια να φας ένα σουβλάκι. Βέβαια έχουν ακριβύνει και τα τρόφιμα οπότε καμιά φορά είναι ίσα βάρκα ίσα νερά.

paefstra

Member
Για μένα είναι μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Αν είσαι ασθενής, έγκυος στο κρεβάτι, έχεις βρέφος και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις,δουλεύεις 12ωρο και γυρνάς πεινασμένος κλπ...
Μια γνωστη επαιρνε ντελιβερι οταν ειχε 1+1 δωρο πριν παρει πλυντηριο πιατων +50.000 μιλια για να μη λερωνει κατσαρολες και πιατα μαγειρευοντας, ειναι απο το χωριο, δεν την ξερετε :p.

alma

Member
Πολύ εύστοχο σχόλιο χωρίς να προσβάλει κανέναν. :) :) :)
Σ'ευχαριστώ.
Γενικά απορώ με τους ανθρώπους που και με απλά πράγματα όπως το που θα ξοδεύει κάποιος τα χρήματα του,θέλουν να επιβάλλουν την επιλογή τους στους άλλους. Όσο κι αν για μένα είναι περίεργο,αναγνωρίζω πως έγινε συνήθεια(τάση;μόδα; )για πολύ κόσμο.

Είχα πετύχει συζήτηση στα σόσιαλ για το "που βρίσκει ο κόσμος λεφτά για διακοπές/ταξίδι"από ανθρώπους που παραδέχονταν πως ξόδευαν 250ευρώ το μήνα(και πάνω) για καφέ+σνακ απ'έξω καθημερινά...

Όταν ένας είπε πως δεν κάνει τέτοια έξοδα για πάει ταξίδι/διακοπές καλοκαίρι, άλλος του απάντησε πως εκείνος θα θεωρούσε πως δεν ζει,αν δεν πάρει καφέ+σνακ απ'έξω κάθε μέραo_O ενώ το ταξίδι/διακοπές είναι περιττά...

Οπότε είναι ξεκάθαρο πως οι προτεραιότητες είναι πολύ διαφορετικές στον καθένα. Εγώ θα τα μάζευα να πάω κάπου ταξίδι/διακοπές έστω μια φορά το χρόνο αν δε γινόταν παραπάνω...

alma

Member
Αυτή είναι μια απορία που κι εγώ έχω η αλήθεια είναι.
Θα πάρω πάρα πολύ σπάνια, μπορεί να περάσουν και μήνες που να μην. Και σκεψου δουλεύω και πάρα πολλές ώρες τη μέρα (κάνω βέβαια meal prep), αναρωτιέμαι αυτοί που είναι πιο χαλαροί για ποιο λόγο το κάνουν αυτό στον εαυτό τους και την τσέπη τους.
Παρ' όλα αυτά οι τιμές των delivery είναι όντως πια εξωφρενικές.

Ναι,έχει γίνει και συζήτηση στα σόσιαλ για αυτό...Και για μένα εξωφρενικές είναι.Αλλά υπάρχει κόσμος που το θεωρεί τη βασική του διασκέδαση/πολυτέλεια ακόμα κι αν ξοδεύει τριψήφιο ποσό μόνο για καφέ+σνακ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.175
Μέλη
39.907
Νεότερο μέλος
mariosbak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom