alma
Member
Έχεις καμιά πρόσφατη φωτο;Εγώ πάντως πάω Σχινια που είναι παραλιαρα κατά τη γνώμη μου και ανετα συγκρίνεται με αυτές των νησιών εντελώς δωρεάν
Έχεις καμιά πρόσφατη φωτο;Εγώ πάντως πάω Σχινια που είναι παραλιαρα κατά τη γνώμη μου και ανετα συγκρίνεται με αυτές των νησιών εντελώς δωρεάν
Είχα πάει Πορτο και τις χρυσές εποχες επισης. Πριν 12-13 χρονιαΤο ίδιο και στην Πορτογαλία.Οι τιμές αν 5ετία περίπου, έχουν μεγάλες διαφορές.Δεν λέω για πιο παλιά. Αν συγκρίνεις με πάνω από 10ετία μιλάμε για άλλος κόσμος...
Αλλά δεν είχε τόσο τουρισμό πριν 10-12 χρόνια όσο έχει τώρα. Όπως κι η Ελλάδα εξάλλου.
Εμάς το 2012 μας είχε κάνει εντύπωση πόσο φθηνά 5στερα και πόσο καλές τιμές γενικά είχε η Λισσαβώνα. Με τα λεφτά που το 2012 έμενες σε σουίτα 5στερου με σαλονάρες,πρωινάρες κλπ,Είχα πάει Πορτο και τις χρυσές εποχες επισης. Πριν 12-13 χρονια
Μετά Λισσαβόνα πριν τη πανδημια
Εκεί πρωτη φορα είδα τη δυστοπια που διαμορφώνεται στις πόλεις λόγω του υπερτουρισμου
Ένα ντόπιο συνάντησα και αυτος ηταν ο ταξιτζής που με πήγε στο αεροδρομιο στην επιστροφη.
Οταν τον ρώτησα γιατί αυτο η απάντηση ηταν We can't afford.
Έτσι απλά!
Τα παλιά κτίρια στο Πορτο τα έχουν φτιάξει?Εμάς το 2012 μας είχε κάνει εντύπωση πόσο φθηνά 5στερα και πόσο καλές τιμές γενικά είχε η Λισσαβώνα. Με τα λεφτά που το 2012 έμενες σε σουίτα 5στερου με σαλονάρες,πρωινάρες κλπ,
το 2018 έμενες σε δωμάτιο όπου τελείωνε το ζεστό νερό από το απόγευμα και δεν είχε καν ασανσέρ για την αίθουσα πρωινού.
Το 2024 στο Πόρτο γινόταν χαμούλης από τουρίστες,ουρλιαχτά σε Ισπανικά,Ελληνικά,Ιταλικά σε κάθε σοκάκι...
Τα παλιά κτίρια στο Πορτο τα έχουν φτιάξει?
Τότε λες και ειχε γινει βομβαρδισμός ηταν
Όχι, έχει ακόμα αρκετά τέτοια.Τα παλιά κτίρια στο Πορτο τα έχουν φτιάξει?
Τότε λες και ειχε γινει βομβαρδισμός ηταν