Κούβα Η μία και μοναδική Κούβα!!!

KostasLia

Member
Μηνύματα
311
Likes
1.742
Επόμενο Ταξίδι
για Βαλκάνια το κόβω
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ
Επιτέλους την τελείωσα την ιστορία σου.
Ήταν και 15 ημέρες δεν ήταν και λίγο! Πραγματικά ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας και πολύ μα πολύ απολαυστική η ιστορία σας!
Ομολογώ ότι δεν είμαι πολύ φαν των μακρινών ταξιδιών, αλλά το δικό σας ... το ζήλεψα λίγο.
Και γιατί δεν είμαι φαν των μακρινών; Λόγω παιδιών. Αισθάνομαι ανασφάλεια να φεύγω τόσο μα τόσο μακριά τους ή ακόμα και μαζί τους. Θέλω να είμαι σε απόσταση το πολύ 3-4 ωρών από την έδρα μου, για να νιώθω ότι μπορώ να επιστρέψω αν χρειαστεί γρήγορα πίσω. Και το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβα να κάνω μακρινά ... προ παιδιών. Τώρα περιμένω να μεγαλώσουν για να κάνω και εγώ με τη σειρά μου τα ... μακρινά μου. Αν βέβαια έχω τα κουράγια...:(
Εσύ το ¨χεις πάρει το κολάϊ. Έχεις ξεψαρώσει και με τα μακρινά και με τα κοντινά και με τα χιόνια και το κρύο και με τις μηχανές... μπράβο!
Οπότε δεν σας φοβάμαι (και τους δυο σας). Σας φαντάζομαι με τα μωρά στους ώμους να συνεχίζετε ακάθεκτοι... και να δίνεται μαθήματα σε όσους κλείνονται και απομονώνονται λόγω παιδιών.
Με το καλό να έρθουν τα νέα μέλη της οικογένειας και εύχομαι καλά και όμορφα ταξίδια σε όλη την ...τετράδα! :):):)
Σε ευχαριστω πολυ @Grerena μου για τα καλα σου λογια..
Στο σημειο αυτο θα σου αναφερω μια στιγμη που θα μεινει για παντα στο μυαλο μου..πριν καποια χρονια οταν επισκεφτηκαμε την Ιορδανια καταιδρωμενοι και λαχανιασμενοι να ανεβουμε για το μοναστηρι στην Πετρα και ενω παραπονιομαστε και οι 4 για τα πολλα σκαλια,ξαφνου μας ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ενα ζευγαρι φορωντας απο ενα μαρσιπο ο καθενας τους με ενα παιδι μεσα,το ενα μηνων το αλλο λιγων χρονων. Παθαμε πλακα με την αδερφη μου..και ειναι κατι που δεν προκειται να ξεχασω ποτε!!!
Σιγουρα εγω αυτο δεν θα το τολμουσα και επειδη θα φοβομουν αλλα και επειδη δεν διαθετω το οικονομικο να κανω τετοια ταξιδια 4ατομα..
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν θες κατι πολυ το καταφερνεις με τον εναν η με τον αλλον τροπο..
Τα παιδια σου εχουν σιγουρα αποκτησει το "ταξιδιωτικο μικροβιο" και σιγουρα τους εχετε δωσει γερες ταξιδιωτικες βασεις οποτε το αν θα συνεχισουν να ταξιδευουν εξαρταται απο αυτους τους ιδιους..
Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει τωρα που μεγαλωσαν να κυνηγησεις και εσυ προσωπικα καποια ταξιδιωτικα ονειρα και αποθημενα και να διωξεις οποιαδηποτε ανασφαλεια τωρα που ειναι ακομα νωρις και μπορεις.Δεν θα το μετανιωσεις!!!Πιστεψε με η πρωτη φορα ειναι παντα η δυσκολη!!!
Οπως και συ ετσι και γω θα επιλεξω οι οικογενειακες μας διακοπες να γινονται οδικα στα βαλκανια η σε γειτονικες χωρες οπου μας επιτρεπει και το οικονομικο μας και αν προσφερθει καμια μαμα μελλοντικα να κανει Βaby-sitting θα αρπαξω την ευκαιρια απο τα μαλλια και θα τρεξω να εξερευνησω μερη που εχουν καταχωρηθει στην ταξιδιωτικη μου λιστα..
 

KostasLia

Member
Μηνύματα
311
Likes
1.742
Επόμενο Ταξίδι
για Βαλκάνια το κόβω
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ
Επισης στο σημειο αυτο για να γελασεις θα σου πω οτι στο πρωτο μακρινο μας ταξιδι που ηταν η Σιγκαπουρη και το Μπαλι ο Μαιλο(ο σκυλος μας) ειχε παθει καταθληψη,οταν μου το ειπε η κτηνιατρος πεθανα στα γελια ..παλι καλα μετα πηρε το κολαι και αυτος και δεν ειχαμε προβλημα να λειπουμε!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.800
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom