Ryanair Η πρώτη μου φορά (Ryanair test fly)

fenia42

Member
Μηνύματα
3.883
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όχι υποχρεωτικά. Γίνεται και στο αεροδρόμιο, με ?60.
Αυτό εννοείς τόση ώρα....
Εντάξει, μιλάς για το 1% των ταξιδιωτών της εν λόγω εταιρίας που δεν έχει διαβάσει τους όρους και δεν έχει κάνει on line check in .
Επίσης, η τιμή από όσο ξέρω είναι στα 40 ? κι όχι 60.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Πάει που λέτε η κοπελιά (μη ρωτήσετε ποια, είπαμε αυτή με τη γκουμούτσα βαλίτσα και τα λοιπά συπράγκαλα) στην μποαρταντζού (μη με μαλλώνει και ο Taver), της σχίζει το εισητήριο και την αφήνει να περάσει. Κοιτάω εγώ χαμένος...πάει η δεύτερη κοπελιά (μη ρωτήσετε ποια, είπαμε η άλλη με τη γκουμούτσα βαλίτσα και τα λοιπά συπράγκαλα), περνάει και αυτή. Χάθηκε το φως μου... πάω εγώ, μου λέει πέρνα.
- ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ?
-όχι κύριε, περάστε
-ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ???
-όχι κύριε, περάστε
Στριμωχνόμαστε στην 3, ανεβαίνουμε στο λεωφορείο, μπαίνουμε στο αεροπλάνο. Εγώ αποφασισμένος, δεν θα τρέξουμε για θέση, ότι μας κάτσει. Μας κάθετε 5η σειρά παράθυρο, το οποίο σε λίγη ώρα θα μας πρόσφερε μια καταπληκτική θέα της Ρώμης. Όσες φορές πέταξα με τις ''καλές'' εταιρίες ποτέ δεν μου έκατσε τόσο καλή θέση. Όμως έχουμε ταξίδι μπροστά μας και εμένα μέχρι τώρα τίποτα δεν μου πάει ''καλά'', μηπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.883
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάει που λέτε η κοπελιά (μη ρωτήσετε ποια, είπαμε αυτή με τη γκουμούτσα βαλίτσα και τα λοιπά συπράγκαλα) στην μποαρταντζού (μη με μαλλώνει και ο Taver), της σχίζει το εισητήριο και την αφήνει να περάσει.
Συνέχισε, συνέχισε, απολαμβάνω. Ο Ταβερ δε βλέπω να μας ξαναενοχλεί, πήγε να κάνει τις αλχημείες του αλλά δε του βγήκε πάλι, και αυτό το mea culpa δε θα το δούμε ποτέ γραμμένο από αυτόν.
Go on Borealis :clap::clap:
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν υπήρχε ο Πέτρος στο φόρουμ, κάπως έτσι θα έγραφε ένα τριπ ριπόρτ.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Τελεια περιγραφη! Δεν πιστευω να σας κερασανε και φαγητο.... !!!???
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Σας αρέσει ο Βαγκ Γκογκ? αν ναι μη πετάξετε ποτέ με ράιαν, θα μισήσετε για πάντα κάθε στάχυ και ηλιοτρόπιο που έχετε δει στη ζωή σας. Το απόλυτο κίτρινο παντού...
Και κάπου εκεί εμφανίζεται η πρώτη αεροσυνοδός. Τσιτσιλιάνα, προσέξτε όχι Τσιτσολίνα, Τσιτσιλιάνα είπα. Οστεοπαγική φιγούρα, έχετε δει ποτέ τα προιστορικά γυναικεία ειδώλια με τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ποπούς και στήθη? Τέτοιο πραγμα, τρανή απόδειξη ότι το μέσον ανθεί και στην Ιταλία και δεν έχει η Ελλάδα την αποκλειστικότητα. Ταυτόχρονα εμφανίζεται και ενας αεροσυνοδός, με ένα τεράστιο ηλίθιο χαμόγελο σε στυλ φέρελπις κολλεγιόπαις. Το χαμόγελο έμελλε να του κοπεί μια για πάντα όταν λίγο αργότερα αυθεντικότατος ελληναράς τον απείλησε ότι θα του βάλει το μπουφάν στο... (ξέρετε που, διαβάζουν και ανήλικοι) αν δεν βρει χώρο να το βάλει. Εξαφανίστηκε σε μια ανάσα και ο αεροσυνοδός και το μπουφάν. Επανήλθαν και οι δύο στο τέλος του ταξιδιού.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.880
Likes
26.792
Αν υπήρχε ο Πέτρος στο φόρουμ, κάπως έτσι θα έγραφε ένα τριπ ριπόρτ.
Αν δεν σ αρεσει πανε στο νημα της Λουφτχανσα να ταισεις κανενα ταρανδο
μπας και κερδισεις τιποτα.
Εδω ειναι ενα τριπ ριπορτ με αρκετο χιουμορ.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Στη θεση του εξαφανισμένου αεροσυνοδού (με το μπουφάν) εμφανίστηκε έτερος (που θα αποδειχθεί μάλλον ζαβός, θα σας πω παρακάτω γιατί) και μαζί με την Τσιτσιλιάνα αρχίζουνε να μας κανουν τις γνωστές ασκήσεις διάσωσης σκασμένοι στα γέλια. Εμείς προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πόσο αστείο είναι να μη μπορείς να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου και ανατριχιάσαμε λίγο. Πριν προλάβουμε να χασουμε την Θεσσαλονίκη από τα μάτια μας, οι διπλανοί πρόλαβαν και άνοιξαν τα σάντουιτς με το προσούτο (μάλλον για να εγκλιματιστούν) και από ένα πιτόγυρο (μήπως τους λείψει η πατρίδα). Βρηκα την ευκαιρία να κοιτάξω επιτιμιτικά τηνσυνταξιδιώτισά μου και πήρα έτσι την εκδίκησή μου για τη Herseys. Εντωμεταξύ ο αεροσυνοδός (ο ζαβός) άρχισε να μοιράζει τις κάρτες με τα φαγώσιμα προς πώληση. Όπως φαίνεται όμως κάποια καλόπαιδα τα είχαν κολλήσει με τσίχλες ή με ζαμπόν (στη ράιαν το ίδιο είναι) και δεν κατάφερνε να τα ξεχωρίσει και μας έδινε από δύο κολλημενα (αηδιαστικό). Η Τσιτσιλιάνα μου έδωσε το περιοδικό της Ράιαν, αλλά σε 5 λεπτά μου το ζήτησε πίσω, λέγοντάς μου εντελώς φυσικά ότι θέλουν και άλλοι να το διαβάσουν, αλλά δεν υπάρχουν πολλά! Λίγο αργότερα χάσαμε εμείς την ευκαιρία να πάμε στο Λας Βέγκας τζάμπα, αλλά χαρήκαμε πολύ που καποιοι κέρδισαν ακόμη ένα...λαχνό. Στο φινάλε αγόρασα την αγαπημένη μου κολώνια 8 ευρώ φτηνότερα, την οποία όμως χάρισα στην Ιταλία γιατί δεν ήμουν βέβαιος ότι θα περνούσε στο γυρισμό. Η προσγειωση ήταν σχεδον ανώμαλη (αέρας πολύς), όμως η ράιαν πανηγύρισε με ντουντούκες που φτασαμε πριν την ωρα μας, το ζαβό δεν μπορουσε να ανοίξει την πόρτα(!!!) αλλά τα κατάφερε η Τσιτσιλιάνα χωρίς βοήθεια. Η συγκοινωνίες ατη Ρώμη θα μπορούσε να αποτελέσει μια άλλη πολύ μεγαλύτερη, και πραγματικά λυπητερή ιστορία.
Θα επανέλθω με τις (υποκειμενικά) θετικές και αρνητικές παρατηρήσεις από αυτή την εμπειρία, η οποία πάντως θα επαναλαμβάνεται στο μέλλον, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom