- Επόμενο Ταξίδι
- Venice
- Ταξίδι-Όνειρο
- Antarctica
Μπράβο ρε παιδιά φοβερό ταξίδι όντως! Αυτό που λέω εγώ σε όσους με ρωτάνε για τον τόπο αυτό, είναι πως είναι ο παράδεισος όσων λατρεύουν την φύση! Οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν..
Μη μας τα λες έτσι για μας τους μεγάλους!Πραγματικά εξαιρετικό ταξίδι. Κάθε φορά που διαβάζω ιστορίες για την Ισλανδία το απολαμβάνω, όμως νομίζω η δική σου ιστορία έκανε τη διαφορά εξαιτίας της τόσο ζωντανής και ενθουσιώδης περιγραφή σου. Και φυσικά λόγω της τέλειας παρέας. Η Ισλανδία είναι και δικό μου όνειρο και εύχομαι κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσω αλλά όχι όταν θα μείνω με ένα δόντι! Νομίζω πως ο τόπος αυτός θέλει καλή φυσική κατάσταση, θάρρος, και μια σχετική νεότητα!
Εμάς το 2009 κατακαλόκαιρο μας κόστισε κάπου 1500 ευρώ για εννέα διανυκτερευσεις. Βάλε και άλλα εννιά κατοστάρικα για ένα διήμερο στη Γροιλανδία. Στην Ισλανδία εννοείται νοικιασμένο αυτοκίνητο, αλλά μόνο για έξι ή επτά μέρες.@travelbreak διαβάζοντας την ιστορία των παιδιών με τόσες περιπέτειες και δύσκολες καιρικές συνθήκες έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Εγώ βέβαια δεν θα πήγαινα ποτέ τέτοια εποχή γιατί θα φοβόμουν με την οδήγηση. Άρα είναι θεμα χαρακτήρα και θάρρους και όχι ηλικίας. Έχεις δίκιο. Και σίγουρα εποχής. Εννοείται προτιμώ καλοκαίρι αλλά είναι ακριβή περιοδος. Είναι που είναι πανάκριβη η Ισλανδία, το καλοκαιρι είναι ακόμα πιο απλησίαστη. Θέλω να δω τιμές και κοστη από το ταξίδι του @panlek30

Χαχαχαχαχα!!! Μ΄ αρέσεις... Όχι μωρε δεν είναι όπως τα λες! Όσο και να σαι, μπορείς να το πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι. Αν π.χ πας καλοκαίρι αντί για χειμώνα, αμέσως-αμέσως δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα, αν και ο καιρός εκεί είναι εντελώς τρελός! Τουλάχιστον όμως δε θα χεις χιόνι. Ανεμοθύελλες και βρόχες όμως μπορει να έχει όλες τις εποχές. Είναι καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας.Πραγματικά εξαιρετικό ταξίδι. Κάθε φορά που διαβάζω ιστορίες για την Ισλανδία το απολαμβάνω, όμως νομίζω η δική σου ιστορία έκανε τη διαφορά εξαιτίας της τόσο ζωντανής και ενθουσιώδης περιγραφή σου. Και φυσικά λόγω της τέλειας παρέας. Η Ισλανδία είναι και δικό μου όνειρο και εύχομαι κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσω αλλά όχι όταν θα μείνω με ένα δόντι! Νομίζω πως ο τόπος αυτός θέλει καλή φυσική κατάσταση, θάρρος, και μια σχετική νεότητα!
Σας βρίσκω τολμηρούς!Απο το καλοκαιρι κατι με τρωει μεσα μου γι αυτη την χωρα....Ετσι λοιπον καταληξαμε στο να κανουμε αυτο το ταξιδι τον φεβρουαριο.6 μερες..Μονο στο νοτιο τμημα του νησιου βεβαια. Το μονο που με τρομαζει ειναι ο καιρος!! @panlek30 τα φωτα σου!

Το Σέλας μας φέρνει κοντά. Εκείνη τη στιγμή αγαπάς όποιον βρίσκεται δίπλα σου και το σώμα σου αντιδρά σε όλο αυτό το υπέροχο θέαμα είτε με δάκρυα είτε με ρίγη.Είχαμε γίνει και οι τέσσερις μια αγκαλιά…Είχαμε πλημμυρίσει απο φως, εικόνες και συναισθήματα! Εκείνη τη στιγμή χάθηκα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω με λέξεις. Σα να άνοιξε η ατμόσφαιρα της γης. Σα να βρισκόμουν εντός κάποιου μαγνητικού πεδίου. Δεν υπήρχε χρόνος.

Σ' ευχαριστώ πολύ Ντίνα για τα καλά σου λόγια! Να 'μαστε όλοι καλά, να κάνουμε ωραία ταξίδια που γεμίζουν την ψυχή μας και να μοιραζόμαστε όμορφες εμπειρίες...... and the Oscar goes to ..... @panlek30
Πιο σαφής και κατατοπιστικός ΔΕΝ γίνεται (λάτρεψα την ακρίβεια στο μισό ευρώ)!!!
Και επειδή την χαρά όταν την μοιραζόμαστε με άλλους πολλαπλασιάζεται, εύχομαι και στους τέσσερεις να είστε καλά, να διατηρήσετε την σχέση σας και να συνεχίσετε να περνάτε καλά μαζί ό,τι κι αν κάνετε![]()