Ισπανία Μαδριτη

panpan

Member
Γνωρίζει κανένα μέλος αν τα ροκ-μεταλ μπαρ στην περιοχή Los Bajos de Argüelles παραμένουν ανοιχτά ή τα πήρε και τα σήκωσε ο βελζεβουλης μετά την πανδημία; Παραμένει το ροκ εν ρολ πνεύμα ζωντανό; @mikrh tsopana; ;;;;;;;
Πέρσι βρέθηκα για ένα διήμερο στην Μαδρίτη. Ήταν στην σκέψη μου να περάσω, αλλά με ενημέρωσαν
ότι άρχισε η παρακμή στην περιοχή και έμειναν μόνο 5-6 ανοιχτά. Έτσι το ακύρωσα. Δεν ξέρω αν έκανα λάθος. Έχει μεθαύριο τους Μετάλικα στην Μαδρίτη.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πέρσι βρέθηκα για ένα διήμερο στην Μαδρίτη. Ήταν στην σκέψη μου να περάσω, αλλά με ενημέρωσαν
ότι άρχισε η παρακμή στην περιοχή και έμειναν μόνο 5-6 ανοιχτά.
Ναι αυτό διάβαζα σε άρθρα, ότι τους χτύπησε άσχημα η πανδημία. Αν κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με την Ισπανία στον τελικό ίσως το ξεγραψουμε γιατί το ψάχναμε για την Κυριακή. Φαντάζομαι οι μετακινήσεις θα είναι δύσκολες, ειδικά αν το πάρει.

Έχει μεθαύριο τους Μετάλικα στην Μαδρίτη
Για Μεταλικα πάμε αλλά στη συναυλία της Κυριακής🤘

NIKELEN_2012

Member
Καλησπέρα!
Σε 3 βδομαδες θα επισκεφτούμε για 3 ημερες με τη σύζυγο τη Μαδρίτη. Έχω κλείσει για διαμονή Hotel Francisco C. del Arenal, 15, Centro. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα!
Σε 3 βδομαδες θα επισκεφτούμε για 3 ημερες με τη σύζυγο τη Μαδρίτη. Έχω κλείσει για διαμονή Hotel Francisco C. del Arenal, 15, Centro. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ
Έχετε επιλέξει πάρα πολύ κεντρική τοποθεσία, πολλά αξιοθέατα είναι δίπλα σας, προσβάσιμα μάλιστα με τα πόδια. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και μετρό για τα υπόλοιπα, καθώς και για τη μετακίνηση σας από/προς τον κεντρικό σταθμό Atocha για σύνδεση με το λεωφορείο του αεροδρομίου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.280
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom