kokoui
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Στο Κομο!!!
Επιστροφη.
Συμφωνω απολυτα με τον δρομο, το διαπιστωσαμε στη συνεχεια. Απλως ηταν η πρωτη μου διαδρομη με ενοικιαζομενο σε ξενη χωρα και για αρχη ηθελα να παω απο τον συντομο.Αγαπημενη Ιταλια, κριμα που διαλεξατε autostrada για να πατε Φλωρεντια. Ο επαρχιακος δρομος ειναι πολυ πιο ομορφος και γενικα οταν δεν υπαρχει προβλημα χρονου, προτιμουμε τους επαρχιακους δρομους. Παντως περιμενουμε την συνεχεια.
Επισης μεγαλη ουρα υπηρχε και για ... τις τουαλετες διπλα. Ενα ευρω το ατομο, μαλλον βγαζουν περισσοτερα παρα απο τον πυργο.διαβαζοντας το ταξιδι σας θυμαμαι κι εγω εντονα το δικο μας πριν μερικα χρονια.
στην Πιζα η εκκλησια ειναι ενα μουσειο απο μονη της ,οσο για τον Πυργο οταν βγαζεις το εισητηριο σου λενε την ώρα που μπορεις να τον ανεβεις ( ουτε εμεις ανεβηκαμε γιατι τα εισητηρια ηταν για αρκετες ωρες αργοτερα).
1. καλα σου ειπε. μονο στις μπλε γραμμες .οπου υπόψη ειναι επι πληρωμη εννοειται. με παρκομετρο, καρτες κλπ. ολες οι πληροφοριες καθως και οι χαρτες για το πού βρισκονται οι μπλε γραμμες στο κατωθι λινκ. καλο ειναι να πηγαινουμε με τους χαρτες τυπωμενους, θελει προετοιμασια το δυσκολο παρκινγκ στο κεντρο της πόλης.1. Εδώ να αναφέρω ένα θεμα που ειχαμε με το παρκινγκ, αν ξερει καποιος τι ισχει να μας πει. Το ξενοδοχειο δεν ειχε δικο του και ετσι επρεπε να παρκαρω στον δρομο αλλα δεν ηξερα αν δικαιούμαι. Ενας ντοπιος μου ειπε ότι μπορω μονο εκει που είναι μπλε γραμμες αλλα δε ειδα πουθενα. 2. Σαν πολη μου αρεσε αφανταστα, καλυτερα και από την Ρωμη,