Ιταλία Ιταλικο πανοραμα με γκρουπ (7ημερο)???

astrah

Member
Μηνύματα
121
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
οπουδηποτε εκτος ελλαδας ειναι το ιδιο . διαλεξτε μια εκδρομη σε ενα προορισμό κατα προτίμησή με βαση το λεφτα που διαθετετε και αφου θα πατε με γραφειο αφηστε το πολυ ψαξιμο και σχεδιαστε μονο να περασετε ωραια.
αυτο που πρότεινε η nera ειναι πολυ καλο αφου ξεκινήσατε ρωταντας για Ιταλια.
εαν αρχισετε και ρωτατε εδω που ειναι καλα να πατε ,θα σας πουν μεχρι και στην ανταρκτικη!
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
το κοιταξα και εγω απο περιεργεια αεροπορικως και χωρις γραφειο κτλ.. με αεροπορικα απο αθηνα ρωμη ρωμη βενετια και μιλανο αθηνα..και εριξα και μια γρηγορη ματια σε ξενοδοχεια και για 7 μερες με 3 διανυκτερευσεις σε ρωμη και 3 σε βενετια τα εβγαλα περιπου 500 ευρω για 22 ιουλιου με 27-28 ιουλιου! απλα θα προτιμουσα κατι οργανωμενο λογω απειριας σε ταξιδια εκτος ελλαδος..!
 

Evmenis

Member
Μηνύματα
162
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
london baby
ναι και θα ειστε μαζι με το ΚΑΠΗ αμαλιαδος και θα συζητατε στον ελευθερο χρονο σας για την αυξημενη σας πιεση και το καταραμενο το ζαχαρο.:shock:
να εισαι γενναια μπρε στην ιταλια πας οχι στο αφρικα
ΥΓ η ανταρκτικη ειναι εκτος μπατζετ :bleh:
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Κοίτα φίλη μου τα πράγματα είναι πολύ απλά στα ταξίδια. Αν δεν έχει διάθεση να διαβάσεις για τον προορισμό σου, να ενδιαφερθείς, να ασχοληθείς με το ταξίδι σου, πηγαίνεις με πρακτορείο και τελιώνει η ιστορία. Αν βαριέσαι δηλαδή την προετοιμασία του ταξιδιού, που για κάποιους από εμάς αυτό έχει την δική του μαγεία και για κάποιους άλλους αποτελεί προαπαιτούμενο κάθε σοβαρού ταξιδιώτη, επιλέγεις το γκρουπ που αναλαμβάνει τα πάντα. να ξέρεις όμως ότι το ένα ταξίδι με το άλλο έχει μεγάλη διαφορά. Τώρα ακόμη και έάν επιλέξεις το πρακτορείο (και καλά θα κάνεις εάν γτο επιθυμείς) μην κάνεις τον σουμάχερ. Επιλέξτε έναν το πολύ δύο προορισμούς για να πάρετε μία καλή γεύση. καλά να περάσετε.
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
δυστυχως η επιλογη προορισμων σε οργανωμενο πακετο δεν ειναι δυνατη... φτιαχνουν καποια πακετα και απλα επιλεγεις!!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.313
Likes
5.071
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Tην εκδρομή που σχεδιάζεις την είχα κάνει με γκρουπ πριν καμιά δεκαριά χρόνια... βενετία-μιλάνο-φλωρεντία-ρώμη νομίζω 10-11 ημέρες οδική... ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και ακόμα και αν δε μένεις σε κάθε πόλη όσο θα ήθελες, σίγουρα παίρνεις μια πολύ ωραία πρώτη γεύση από ιταλία...

Η πρότασή μου είναι να πας με γκρουπ αφού σε βολεύει, απλά κοίτα για περισσότερες διανυκτερεύσεις επί ιταλικού εδάφους...
 

maraki_83

Member
Μηνύματα
36
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ... 7ήμερο στην Ιταλία και να πας σε όλα αυτά τα μέρη μου φαίνεται υπερβολικό ... δε θα δεις τίποτα και θα απλά θα πεις στο τέλος της εκδρομής ότι π.χ. "Την επόμενη φορά θα έρθουμε μόνο στη Ρώμη 7 ημέρες" ...

Δεν έχω κάνει αντίστοιχη εκδρομή και από Ιταλία έχω πάει μόνο 5 ημέρες στη Ρώμη αλλά και πάλι μου φάνηκαν λίγες. Και να σκεφτείς ότι όταν το οργάνωνα είχα το δίλημμα αν θα αφιερώσω και 1 ημέρα στη Φλωρεντία που τελικά δεν αφιέρωσα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Κι εμείς πήγαμε μόνοι μας διαβάζοντας ό,τι υπήρχε μέσα στο site και έχοντας παραμάσχαλα 2 ταξιδιωτικούς οδηγούς. Και τα καταφέραμε μία χάρα, το ευχαριστηθήκαμε και είχαμε απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να εκτέλεσουμε το πρόγραμμα που είχαμε φτιάξει μόνοι μας (και με τη βοήθεια του travelstories!!)!!!

A! και δεν ξέραμε ιταλικά, μόνο Αγγλικά, αλλά καταφέραμε να συνεννοηθούμε σε όλα!!

Ό,τι και να αποφασίσετε καλά να περάσετε!!
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Έχω κάνει την ίδια εκδρομή μόνη μου αλλά αεροπορικώς. Βενετία - Φλωρεντία - Σιένα (με εκδρομή Τοσκάνη) - Ρώμη. Για μετάβαση από τη μια πόλη στην άλλη παίρναμε τρένο. Επίσης για τηνΤοσκάνη νοικιάσαμε αυτοκίνητο.Το όλο εγχείρημα μου βγήκε φτηνότερα απ' ότι η εκδρομή του πρακτορείου που ήταν ακτοπλοϊκή κι έμεινα περισσότερες μέρες ακολουθώντας τους δικούς μου ρυθμούς. Στην Ιταλία συνεννοείσαι θαυμάσια αρκεί να έχεις στοιχειώδη λογική. Ο γιος μου να φανταστείς μια χαρά τα κατάφερνε! Με έναν καλό οδηγό και χάρτες (σου δίνουν όλα τα ξενοδοχεία) θα τα καταφέρεις - είμαι σίγουρη - και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τα ξαδέρφια μου που έκαναν την ίδια εκδρομή πρακτορείου δεν κατάλαβαν σχεδόν τίποτα. Απίστευτο ξεθέωμα και απλά ένα πέρασμα από τα σημεία ενδιαφέροντος. Αν αποφασίσεις να πας μόνη σου, θα χαρώ να σε βοηθήσω, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα φαντάζομαι!

Και μη σε ανησυχεί η "απειρία" σου. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά! Όλοι μας κάποτε "τολμήσαμε" ένα ταξίδι χωρίς να έχουμε ξανακάνει κάτι παρόμοιο.
 

happiness

Member
Μηνύματα
235
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Εγώ είχα κάνει πριν από 2 χρόνια με τους γονείς μου ένα Ιταλικό πανόραμα (Βενετία-Φλωρεντία-Σιένα-Ρώμη-Πομπηία), ακτοπλοϊκά. Εμάς βέβαια μας συνέφερε το ακτοπλοϊκό γιατί είμαστε στην Πάτρα. Τώρα όσο αφορά το ταξίδι.. ήταν όπως στο λένε και οι υπόλοιποι. Πολύ κούραση και η χρησιμότητά του έγκειται στο να σε βοηθήσει να διαλέξεις που θα πας την επόμενη φορά "κανονικά" :) Εγώ πχ αποφάσισα ότι Βενετία δύσκολα θα ξαναπάω καθώς δεν μου έκανε και τόσο φοβερή εντύπωση, όχι τόση όση μου έκανε η Φλωρεντία και η Ρώμη, και θα προσθέσω και οδική εκδρομή στην Τοσκάνη.
 

exsta

Member
Μηνύματα
62
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Αυτά τα τρεχτά οδικά προγράμματα της Ιταλίας είναι τραγικά. Έχω ακούσει μέχρι και 10 πόλεις σε 12 μέρες! Ιταλία είναι ρε παιδιά, το ιδανικότερο μέρος για να κάνει κάποιος μόνος του ταξίδι, τί θέλετε τα γραφεία; κι αν είναι η πρώτη σου φορά στο εξωτερικό, τόλμησέ το, σε οικείο περιβάλλον θα είσαι. θα δεις πόσο απλό και συναρπαστικό είναι. και δε λέω, τραγικοί οι Ιταλοί με τα Αγγλικά, αλλά τα καταφέρνει κανείς.

και τα λέω αυτά παρόλο που η δουλειά μου έχει να κάνει με προγράμματα γκρουπ (για πιο δύσκολη χώρα πάντως). τουλάχιστον αποφεύγω να βγάζω βιαστικά προγράμματα, και υπάρχουν αρκετοί που το εκτιμούν. δε θέλουν όλοι να δουν όσα περισσότερα γίνεται σε περιορισμένο χρόνο.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.454
Likes
4.462
Η Ιταλία είναι από τις πλέον εύκολες χώρες για να πάτε μόνοι σας, ακόμη και με δικό σας όχημα αν προτιμάτε οδικώς και να μην μπλέκετε με ταξιδιωτικά πρακτορεία...
Τώρα, αν ντε και καλά θέλετε οργανωμένα, προτιμήστε κάποιο πρόγραμμα περισσότερων ημερών (10ήμερο ή 12ήμερο για παράδειγμα, αν υπάρχει η δυνατότητα), με το οποίο θα πάτε στα ίδια μέρη, αλλά θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστο (εξάλλου για διακοπές πάτε - όχι για να επιβαρυνθείτε ακόμα περισσότερο) και θα έχετε χρόνο να δείτε πράγματα μόνοι σας, να κάνετε τις βόλτες σας, να έχετε τον προσωπικό σας χρόνο...
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας! τελικα κλεισαμε αεροπορικη 5νθημερη μονο ρωμη και μια προαιρετικη μονοημερη στην φλωρεντια που θα αποφασισουμε εκει αν θα την κανουμε! ειναι οργανωμενη αλλα σαφως πιο χαλαρα απο την οδικη.. το προγραμμα εχει ρωμη,βατικανο-κατακομβες,τιβολι (και φλωρεντια)..!! θα μεινουμε στο ξενοδοχειο cicerone.. αν εχετε τωρα να προτεινετε για φαγητο, ποτο κτλ καποια μαγαζια....! ααα και αν γνωριζετε καποια καρτοκινητη απο εδω που να συμφερει για επικοινωνια με ελλαδα.. κατι διαβασα τωρα για την wind international...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.287
Μηνύματα
886.838
Μέλη
38.958
Νεότερο μέλος
Natasappdpl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom