ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ!

ELAFONHSOS

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΑΣΙΑ.ΕΥΡΩΠΗ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ,ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HONEYMOON!ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑ,ΤΖΑΜΑΙΚΑ,ΜΠΑΧΑΜΕΣ,ΚΑΝΚΟΥΝ,ΜΑΙΑΜΙ..ΘΕΛΩ Μ ΣΥΝΔΥΑΣΩ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΗΗ..ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ/?ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η BAHAMAS AIR,CUBANA,AEROMEXICO..MPOREIS NA TIS EMPISTEUTEIS AΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗ?
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
γύρος του κόσμου
Καλώς ήρθες

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης:
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.
http://www.travelstories.gr/community/help/terms
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα για να πάρεις βοήθεια. Πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου, χρήματα που σκοπεύεις να ξοδέψεις, τι θέλεις να κάνεις (ξεκούραση σε παραλία, να γυρνάς όλη μέρα και να δεις αξιοθέατα κλπ..)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.725
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom