Καλοκαίρι στα σύβοτα Θεσπρωτίας

carouzos

Member
Μηνύματα
218
Likes
62
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Καλημέρα! Εμεις είχαμε πάει πέρυσι τον Αύγουστο! Είχαμε μείνει εδώ https://www.booking.com/hotel/gr/pelagos-resort.el.html στην ουσία μέσα στην Πάργα αλλά όχι μέσα στον χαμό! Είναι πολύ όμορφο και σε πάρα πολύ ήσυχο σημείο! Στην Πέρδικα που πήγαμε είναι όμορφα αλλά εμείς δεν θα μέναμε εκεί! Αξίζει να πας για φαγητό και τα σχετικά αλλά μέχρι εκεί για εμάς! Δεν είναι και τόσο κοντά!

Συβοτα πήγαμε για μπάνιο φαγητό αλλά πάλι ως εκεί!
σ ευχαριστω για την απαντηση..να σε ρωτησω και κατι αλλο?θα ειμαστε με αμαξι..θελω να μου πεις αντικειμενικα που θα πρεπει να παμε για μπανιο..θα ειμαστε με αμαξι..χωρια οτι θελουμε να παμε παξους!
 

carouzos

Member
Μηνύματα
218
Likes
62
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
@Thanos92 ρε θανο και κατι αλλο..που προτεινεις να μεινω?να ειμαι κοντα?δεν μπορω να καταλαβω...
 

maria maria

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Γεια σας. Αποφασισαμε με το συζυγο μου να περασουμε φετος το Σεπτεμβριο λιγες μερες στα Συββοτα. Διαλεξαμε τα Συββοτα γιατι απ ο οτι διαβασα ειναι πιο ησυχο μερος απο την Παργα. Ειμαστε Ελληνες που τα τελευταια 3 χρονια ζουμε μονιμα στο εξωτερικο, στην Ολλανδια. Πιο πριν ομως ζουσαμε στο Ρεθυμνο οποτε εχουμε γνωση τι εστι καλη και καθαρη θαλασσα. Εχουμε αναγκη ξεκουρασης και δεν θελουμε τα υπερβολικα πολυβουα μερη...ισως κανουμε και καποιες εκδρομες γιατι ακουσα για Παξους, για Αχεροντα και ο αντρας μου ηταν στην Κρητη ξεναγος....οποτε φανταζομαι θα του αρεσε κατι τετοιο, αλλα λεμε να το παμε αναλογα τη διαθεση.
θα ηθελα σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια σας σε ΟΛΑ, βασικα οτιδηποτε μπορειτε.
Καταλυμματα που πηγατε και μεινατε ευχαριστημενοι, μερη για φαγητο, κλπ, κλπ, κλπ
Παραλιες δε ρωταω γιατι με ενα απλο ψαξιμο που εκανα στο φορουμ ειδα οτι λιγο πολυ ολοι τις ιδιες αναφερετε...αν ομως καποιος εχει να προτεινει κατι για την περιπτωση μας, θα ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων....
Οσο ζουσαμε στην Ελλαδα ο συζυγος μου ειχε καλοκαιρινη δουλεια, οπως ανεφερα και παραπανω, οποτε και δεν μπορουσαμε να κανουμε ποτε διακοπες....μονο μερικες διημερες εξορμησεις.
Τωρα, με τρομο ανακαλυπτουμε, οτι δεν ξερουμε να κανουμε διακοπες....αστειο, ετσι?
Κι ομως συμβαινει....Καλη συνεχεια και καλο τριημερο
Χαιρετισματα απο Ολλανδια
 

Saga

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μάθω αν αρχές Σεπτεμβρίου (το πρώτο δεκαήμερο) τα Σύβοτα και η Πάργα είναι γεμάτα με πολύ κόσμο. Ψάχνω την πιο κατάλληλη περίοδο μέσα στο καλοκαίρια η οποία να ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές σε εκείνα τα μέρη. Η αλήθεια είναι πως ότι έχω διαβάσει με τρομάζει. (αναφορικά με τον κόσμο και την βαβούρα)
Ευχαριστώ πολύ!
 

Theotraveler

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλησπέρα παιδιά! Τον Ιούλιο θα βρεθώ για κάποιες μέρες στα Σύβοτα. Θα ήθελα να μου πείτε πού αξίζει να πάω για μπάνιο στην περιοχή και αν υπάρχουν παραλίες πιο ερημικές για εμάς τους λάτρεις της ησυχίας. Επίσης, γενικά τι αξίζει να δω και να κάνω εκεί;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom