Καλοκαιρινές διακοπές 2025

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πώς είναι το βράδυ από άποψη κόσμου; Επειδή γράφεις ότι είναι μόνο οι ντόπιοι. Είναι με λίγο κόσμο; Επίσης έχει δρομάκια για βόλτες κλπ;
Όχι, ενας κεντρικός δρόμος με το καφενείο και τίποτε άλλο, βαριά και μερικά εστιατόρια. Ησυχία και απόλαυση αυτού του μαγευτικού χωριού. Αυτό και μόνο έχει την αξία του, μη περιμένεις κόσμο.
Επίσης, το Διαφάνι είμαι μέρος που αξίζει διαμονή ή όχι;
Δε θα το έλεγα, απλα ειναι πολύ καλα για μπάνιο και καφεδάκι ή φαγητό. Αν δε βρεις διαμονή στην Όλυμπο όμως αποτελεί μια επιλογή γιατί ειναι δίπλα.
Μου έκανε τρελή (αρνητική) εντύπωση αυτό που γράφεις για την φοβερή ζέστη στα Πηγάδια. Νησί και δε φυσάει λίγο να πάρουμε ανάσα. Κακό αυτό...
Εντάξει, αυτό μπορεί να έτυχε σε μένα, δεν είχαν όλοι την ίδια εντύπωση.
Η ζέστη παλεύεται, η ασχήμια όμως οχι.. Τι να κάνεις, εκει συγκεντρωνεται η ζωή του νησιού.

Ostvarivanje

Member
Όχι, ενας κεντρικός δρόμος με το καφενείο και τίποτε άλλο, βαριά και μερικά εστιατόρια. Ησυχία και απόλαυση αυτού του μαγευτικού χωριού. Αυτό και μόνο έχει την αξία του, μη περιμένεις κόσμο.
Ωραία, δηλαδή είναι μικρό χωριό γενικά χωρίς τους τουρίστες.
Αν δε βρεις διαμονή στην Όλυμπο όμως αποτελεί μια επιλογή γιατί ειναι δίπλα.
Άρα μόνο για εναλλακτική της Ολύμπου.
Εντάξει, αυτό μπορεί να έτυχε σε μένα, δεν είχαν όλοι την ίδια εντύπωση.
Η ζέστη παλεύεται, η ασχήμια όμως οχι.. Τι να κάνεις, εκει συγκεντρωνεται η ζωή του νησιού.
Εντάξει, η ασχήμια είναι σχετική. Αν όλοι τη μέρα "γεμίζεις" από ομορφιά, δεν το παρατηρείς κιόλας. Έτσι διάβαζα και για τη χώρα της Χίου, αλλά μια χαρά μας φάνηκε, αφού όλη τη μέρα γυρίζαμε.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αν και αργήσαμε ήδη πολύ, είπαμε να αρχίσουμε να βλέπουμε για να κλείσουμε λίγες μέρες σε κανένα νησί.
Λίγο που το έψαξα έχω μείνει με τις τιμές που παίζουν σε ακτοπλοϊκά και καταλύματα (καλά κάνω και λέω εξωτερικό και πάλι εξωτερικό). Επειδή όμως για φέτος το καλοκαίρι δεν γίνεται να πάμε εξωτερικό, πρέπει να βρούμε κάτι εδώ.
Σκεφτόμαστε για τέλος Ιουλίου για πέντε μέρες (γύρω στις 21-25). Ιδανικά θα θέλαμε Κυκλάδες αλλά βλέπω ότι είναι πανάκριβα γενικά. Εναλλακτικά είδα Κύθηρα που παλεύονται λίγο παραπάνω οι τιμές.
Θέλουμε ωραίες παραλίες (με άμμο), ωραίο φαγητό, δεν τρελαινόμαστε για νυχτερινή ζωή (ένα απλό μπαράκι για ένα ποτό είναι οκ) και θα έχουμε δικό μας αυτοκίνητο.
Η Μήλος μας αρέσει αλλά βγαίνει πιο ακριβά. Η Άνδρος πως σας φαίνετε;
Κάποια ιδέα/πρόταση;

armar

Member
Αν και αργήσαμε ήδη πολύ, είπαμε να αρχίσουμε να βλέπουμε για να κλείσουμε λίγες μέρες σε κανένα νησί.
Λίγο που το έψαξα έχω μείνει με τις τιμές που παίζουν σε ακτοπλοϊκά και καταλύματα (καλά κάνω και λέω εξωτερικό και πάλι εξωτερικό). Επειδή όμως για φέτος το καλοκαίρι δεν γίνεται να πάμε εξωτερικό, πρέπει να βρούμε κάτι εδώ.
Σκεφτόμαστε για τέλος Ιουλίου για πέντε μέρες (γύρω στις 21-25). Ιδανικά θα θέλαμε Κυκλάδες αλλά βλέπω ότι είναι πανάκριβα γενικά. Εναλλακτικά είδα Κύθηρα που παλεύονται λίγο παραπάνω οι τιμές.
Θέλουμε ωραίες παραλίες (με άμμο), ωραίο φαγητό, δεν τρελαινόμαστε για νυχτερινή ζωή (ένα απλό μπαράκι για ένα ποτό είναι οκ) και θα έχουμε δικό μας αυτοκίνητο.
Η Μήλος μας αρέσει αλλά βγαίνει πιο ακριβά. Η Άνδρος πως σας φαίνετε;
Κάποια ιδέα/πρόταση;
Τα Κύθηρα νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σε φαγητό είναι νορμάλ οι τιμές και έχει ωραίες παραλίες.

armar

Member
Για τα Κύθηρα, Δευτέρες και Πέμπτες έχει και καράβι από τον Πειραιά, σε περίπτωση που σας βολεύει...
Όχι Τρίτη και Παρασκευή έχει αναχώρηση από Πειραιά με το Aqua Jewel. Και επιστροφή Πέμπτη και Κυριακή

Ostvarivanje

Member
Όχι Τρίτη και Παρασκευή έχει αναχώρηση από Πειραιά με το Aqua Jewel. Και επιστροφή Πέμπτη και Κυριακή
Αυτό ισχύει νομίζει για την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Μετά αν δεις και τις επόμενες εβδομάδες έχει Δευτέρα και Πέμπτη. Και επειδή γράφουν παραπάνω για τέλη Ιουλίου, για αυτό έγραψα για Δευτέρες και Πέμπτες...

armar

Member
Αυτό ισχύει νομίζει για την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Μετά αν δεις και τις επόμενες εβδομάδες έχει Δευτέρα και Πέμπτη. Και επειδή γράφουν παραπάνω για τέλη Ιουλίου, για αυτό έγραψα για Δευτέρες και Πέμπτες...
Α .. δεν ξέρω αν αλλάζει μετά. Εγώ τα τελευταία χρόνια πηγαίνω Ιούνιο ή Σεπτέμβριο και έχει αυτές τις μέρες γι αυτό το είπα.
Πάντως μπορεί κάποιος να πάει και από Νεάπολη και να περάσει Κύθηρα ή ακόμη με αεροπλάνο αφού έχει sky & Aegean. Υπάρχουν επιλογές

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom