Βεβαίως και αξίζει, ωστόσο προτείνεται σαν περίπτωση που δε βολεύει κάτι άλλο. Έχει ομορφιά σα νησί και μια συμπαθέστατη χώρα, αλλά μη περιμένεις τόση γραφικότητα, φαντάσου μια προέκταση της Χαλκιδικής αν έχεις ιδέα.Καλησπέρα και απο μένα. Σκεφτόμουν να πάω τέλη ιουλίου για 4 μέρες σκόπελο. Πριν κλείσω δωμάτια κτλ. ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει γιατί για Σποράδες έχω ακούσει απο άποψη τιμών τα χειρότερα. Αξίζει ή να ψάξω για κάπου αλλού?
Οι παραλίες σίγουρα, καλά δε συζητάμε για την Κάρπαθο που είναι ανάμεσα στα κορυφαία νησιά από θέμα παραλιών στον Ελλαδικό χώρο, όσο για τα άλλα δύο που έχουν ανέλπιστα καλές παραλίες για νησιά τόσο κοντά στην Αττική.Εχοντας διαβάσει ότι και στα τρία νησιά οι παραλίες και το φαγητό είναι μια χαρά
Έχοντας επιφύλαξη γι' αυτό γιατί έχω πάει μόνο Αύγουστο και στα τρία, αν και ο Σεπτέμβριος πλέον είναι πολύ διαφορετικός προς το καλύτερο, θα έκλινα προς Κάρπαθο μεριά με διαμονή στα Πηγάδια για όσα ζητάς. Η σύγκριση με τη Λήμνο που αναφέρεις είναι βοηθητική για να καταλάβω τι ψάχνεις, προφανώς και δε θα έχει το χαμό του Αυγούστου αλλά αυτό ίσως είναι και καλύτερο.1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου
Πόσο σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!... Και ναι έχεις δίκιο. Ο Αύγουστος προσωπικά έχει βγει από τα πλάνα των καλοκαιρινών μου διακοπών σε ελληνικό νησί. Μη σου πω και ο Ιούλιος.Οι παραλίες σίγουρα, καλά δε συζητάμε για την Κάρπαθο που είναι ανάμεσα στα κορυφαία νησιά από θέμα παραλιών στον Ελλαδικό χώρο, όσο για τα άλλα δύο που έχουν ανέλπιστα καλές παραλίες για νησιά τόσο κοντά στην Αττική.
Για το φαγητό δεν έχω την ίδια άποψη, τουλάχιστον δε μπορώ να δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί εδώ, προσωπικά το βρήκα πολύ μέτριο.
Έχοντας επιφύλαξη γι' αυτό γιατί έχω πάει μόνο Αύγουστο και στα τρία, αν και ο Σεπτέμβριος πλέον είναι πολύ διαφορετικός προς το καλύτερο, θα έκλινα προς Κάρπαθο μεριά με διαμονή στα Πηγάδια για όσα ζητάς. Η σύγκριση με τη Λήμνο που αναφέρεις είναι βοηθητική για να καταλάβω τι ψάχνεις, προφανώς και δε θα έχει το χαμό του Αυγούστου αλλά αυτό ίσως είναι και καλύτερο.![]()
Ωραία σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης μήπως έχεις άποψη και για τα λεωφορεία στο νησί επειδή δεν θα πάρω αμάξι? Βλέποντας σε άλλα ποστ παλιότερα για το νησί λέγανε ότι έχει κάποια προβλήματα σε αυτό. Αλλιώς σκεφτόμουνα να νοικιάσω αυτοκίνητο τουλάχιστον για μια μέρα.Βεβαίως και αξίζει, ωστόσο προτείνεται σαν περίπτωση που δε βολεύει κάτι άλλο. Έχει ομορφιά σα νησί και μια συμπαθέστατη χώρα, αλλά μη περιμένεις τόση γραφικότητα, φαντάσου μια προέκταση της Χαλκιδικής αν έχεις ιδέα.
Μια που το ανέφερα και το ρωτάς είναι σίγουρα προέκταση και από πλευράς τιμών. Με πολύ απλά λόγια θέλουν να βγάλουν σε ενάμιση μήνα όσα άλλοι σε πέντε-έξι, έχοντας πολλές φορές ως αποτέλεσμα να μη δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτό που πληρώνεις για την υπηρεσία που λαμβάνεις, είτε αυτό αφορά εστίαση, είτε κατάλυμα, ή ακόμα και ακτοπλοϊκό εισιτήριο.
Πήγα πρόπερσι και μου είχε κακοφανεί πολύ, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.
Όχι δική μου γιατί είχα όχημα όταν πήγα, ωστόσο φίλοι που ήταν στο νησί το περασμένο καλοκαίρι χρησιμοποίησαν αρκετά ταξί. Βέβαια δε συνίσταται γιατί είναι μεγάλο κι έχει αποστάσεις, καλύτερα να δεις κάτι προς ενοικίαση, όσο γίνεται.Επίσης μήπως έχεις άποψη και για τα λεωφορεία στο νησί επειδή δεν θα πάρω αμάξι? Βλέποντας σε άλλα ποστ παλιότερα για το νησί λέγανε ότι έχει κάποια προβλήματα σε αυτό.
Σκόπελο-Αλόννησο εύκολο και πολύ σύνηθες, νομίζω οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Για Σκύρο ήταν πιο λίγα τα δρομολόγια ωστόσο υπήρχε σύνδεση με τα υπόλοιπα νησιά, αν και προσωπικά την έχω για ξεχωριστή εκδρομή, έχει και το αεροδρόμιο που βολεύει για κάτι τέτοιο.Έχει κανείς εμπειρία από island hopping Σκόπελο - Αλόννησο - Σκύρο;
καλησπέρα για 4 μέρες αξίζει! έχει ωραία νερά, ωραίο φαγητό, όσο για τις τιμές, εγώ που πήγα πριν 2 χρονιά τις βρήκα νορμάλ, τώρα δεν ξέρω, βέβαια παντού έχουν ανέβει!Καλησπέρα και απο μένα. Σκεφτόμουν να πάω τέλη ιουλίου για 4 μέρες σκόπελο. Πριν κλείσω δωμάτια κτλ. ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει γιατί για Σποράδες έχω ακούσει απο άποψη τιμών τα χειρότερα. Αξίζει ή να ψάξω για κάπου αλλού?
Εναλλακτικά λέμε μήπως περάσουμε Εύβοια καθώς θα είμαστε στην περιοχή της Φθιώτιδας και πάμε σκυρο από ΚύμηΌχι δική μου γιατί είχα όχημα όταν πήγα, ωστόσο φίλοι που ήταν στο νησί το περασμένο καλοκαίρι χρησιμοποίησαν αρκετά ταξί. Βέβαια δε συνίσταται γιατί είναι μεγάλο κι έχει αποστάσεις, καλύτερα να δεις κάτι προς ενοικίαση, όσο γίνεται.
Σκόπελο-Αλόννησο εύκολο και πολύ σύνηθες, νομίζω οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Για Σκύρο ήταν πιο λίγα τα δρομολόγια ωστόσο υπήρχε σύνδεση με τα υπόλοιπα νησιά, αν και προσωπικά την έχω για ξεχωριστή εκδρομή, έχει και το αεροδρόμιο που βολεύει για κάτι τέτοιο.
Είναι σίγουρα πολύ πιο κοντά έτσι, ίσως αξίζει τον κόπο να οδηγήσετε ως εκεί.Εναλλακτικά λέμε μήπως περάσουμε Εύβοια καθώς θα είμαστε στην περιοχή της Φθιώτιδας και πάμε σκυρο από Κύμη
Πριν δύο χρόνια κι εγώ, το μόνο νορμάλ ήταν κάποια ελάχιστα μαγαζιά στη Χώρα που κρατούσαν, πιστεύω πλέον ούτε αυτά δε θα έχουν μείνει. Η απόλυτη εκμετάλλευση.όσο για τις τιμές, εγώ που πήγα πριν 2 χρονιά τις βρήκα νορμάλ