Ναι!Συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα, εννοείς ότι είναι ακριβά?
Ναι!Συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα, εννοείς ότι είναι ακριβά?
Ε τότε σου έχω καλύτερο! Πειραιάς Κάρπαθο 2 άτομα, μικρό αυτοκίνητο, καμπίνα 663,5 Ευρω.
Για 2 ατομα με αμαξι για Χιο επισης καπου τοσα θελω...επειδη λογω καταστασεων δεν εχω κλεισει 15αυγουστο πουθενα ακομα κ ειναι η μονη περιοδος που μπορουμε να παμε διακοπες κ με τις τιμες που βλεπω στα δωματια παθαινω ΦΡΙΚΗ(κατω απο 600ε για 4 βραδια ΔΕΝ βρισκεις),ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω εξωτερικο για εκεινη τη περιοδο....Τζάμπα για ΚΡΗΤΗ μιλάμε με 4-6 καράβια την ημέρα και 3 αεροδρόμια...
Δε μιλάμε για άγονη γραμμή ...
4 βραδια σε τοσο μακρινο νησι?Για 2 ατομα με αμαξι για Χιο επισης καπου τοσα θελω...επειδη λογω καταστασεων δεν εχω κλεισει 15αυγουστο πουθενα ακομα κ ειναι η μονη περιοδος που μπορουμε να παμε διακοπες κ με τις τιμες που βλεπω στα δωματια παθαινω ΦΡΙΚΗ(κατω απο 600ε για 4 βραδια ΔΕΝ βρισκεις),ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω εξωτερικο για εκεινη τη περιοδο....
Κέα παίζει κ να δυσκολευτείς να βρεις δωμάτιο,τόσο γεμάτα ήταν το Σεπτέμβριο,τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια.Σε πολλά κυκλαδονήσια βέβαια...αν φέτος γίνει κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη...Έχεις δίκιο σ'αυτό. Για τις αρχές Σεπτεμβρη εννοώ. Πιστεύω όμως ότι με Κέα-Κύθνο δεν διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο. Την Κάρπαθο την κυνηγάω 2 χρόνια τώρα αλλά δε μου "κάθεται". Και μπαίνει στο παιχνίδι και η Τήνος. Αν δε μου γυρίσει το μάτι εντελώς με τα ακτοπλοϊκά που βρίσκω...![]()
Δε θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγα Ιούλιο-Αύγουστο διακοπές. Κάποτε βάζαμε το τελευταίο 5μερο του Αυγούστου μέσα τώρα δε θέλω να πατάω καθόλου στον Αύγουστο. Αλλωστε που θα πας Νότια Ελλαδα και δε θα έχει ζέστη μέχρι τέλη Σεπτέμβρη? Αν και φέτος με αυτά που βρίσκω έχω ξενερώσει εντελώς.Κέα παίζει κ να δυσκολευτείς να βρεις δωμάτιο,τόσο γεμάτα ήταν το Σεπτέμβριο,τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια.Σε πολλά κυκλαδονήσια βέβαια...αν φέτος γίνει κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη...
Ακόμα κ μακρινά κ νησιά που δεν θεωρούνται τουριστικά π.χ. Κάλυμνος έχει πια τόσο κόσμο που στην πλευρά που είναι το ηλιοβασίλεμα παίζει να μη βρεις ούτε 1 θέση να παρκάρεις για να το δεις το Σεπτέμβριο.
3 γύρες κάναμε πριν 2-3 για να βρούμε μια θέση κοντά σε καφετέρια με κτίρια μπροστά που το μισοέκρυβαν...δεν θέλω να σκέφτομαι τι γίνεται Αύγουστο.
Αυτο ακριβως. Τοτε περιπου ειχαμε γαμο στην οικογενεια και αναγκαστηκαμε να παμε διακοπες πιο νωρις απο ποτε, περιπου 10 Ιουλη. 30% εκπτωση στο δωματιο.Εγω θυμαμαι προ 15 ετων πηγαιναμε διακοπες την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου γιατι θεωρουταν low season (ουτε καν middle season, αυτη ηταν η 2η εβδομαδα του Ιουλιου) γιατι βρισκαμε ξενοδοχεια με 40% εκπτωση. Τωρα η high season εχει διευρυνθει απο τον Μαιο (μην πω και απο το Πασχα) μεχρι τον Οκτωβριο.