Καλοκαιρινές διακοπές 2025

500 ευρώ για τεραμελή οικογένεια + αυτοκίνητο + καμπίνα θεωρειται τσαμπα.
φέτος οποιον ρωτάω έχει κλείσει με 800 ( για μακρινά νησια ετσί?)

dammys

Member
Τζάμπα για ΚΡΗΤΗ μιλάμε με 4-6 καράβια την ημέρα και 3 αεροδρόμια...

Δε μιλάμε για άγονη γραμμή ...

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Όλα έχουν ανέβει,γενικά πάντως δεν ανταποκρίνονται αυτές οι τιμές στην αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα κι αυτό για τους περισσότερους είναι πρόβλημα .Υποτίθεται ότι το πλοίο ειναι η πιο οικονομική δυνατότητα μετάβασης σε σχέση με το αεροπλάνο, τουλάχιστον έτσι το θυμόμουν στα νιάτα μου.

maria91

Member
Τζάμπα για ΚΡΗΤΗ μιλάμε με 4-6 καράβια την ημέρα και 3 αεροδρόμια...

Δε μιλάμε για άγονη γραμμή ...
Για 2 ατομα με αμαξι για Χιο επισης καπου τοσα θελω...επειδη λογω καταστασεων δεν εχω κλεισει 15αυγουστο πουθενα ακομα κ ειναι η μονη περιοδος που μπορουμε να παμε διακοπες κ με τις τιμες που βλεπω στα δωματια παθαινω ΦΡΙΚΗ(κατω απο 600ε για 4 βραδια ΔΕΝ βρισκεις),ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω εξωτερικο για εκεινη τη περιοδο....

paefstra

Member
Για 2 ατομα με αμαξι για Χιο επισης καπου τοσα θελω...επειδη λογω καταστασεων δεν εχω κλεισει 15αυγουστο πουθενα ακομα κ ειναι η μονη περιοδος που μπορουμε να παμε διακοπες κ με τις τιμες που βλεπω στα δωματια παθαινω ΦΡΙΚΗ(κατω απο 600ε για 4 βραδια ΔΕΝ βρισκεις),ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω εξωτερικο για εκεινη τη περιοδο....
4 βραδια σε τοσο μακρινο νησι?
Ολη η Ελλαδα εχει θαλασσα γυρω γυρω. Μονο αν ειχα δικο μου σπιτι στο νησι θα πηγαινα.

alma

Member
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Για τις αρχές Σεπτεμβρη εννοώ. Πιστεύω όμως ότι με Κέα-Κύθνο δεν διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο. Την Κάρπαθο την κυνηγάω 2 χρόνια τώρα αλλά δε μου "κάθεται". Και μπαίνει στο παιχνίδι και η Τήνος. Αν δε μου γυρίσει το μάτι εντελώς με τα ακτοπλοϊκά που βρίσκω... o_Oo_Oo_O
Κέα παίζει κ να δυσκολευτείς να βρεις δωμάτιο,τόσο γεμάτα ήταν το Σεπτέμβριο,τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια.Σε πολλά κυκλαδονήσια βέβαια...αν φέτος γίνει κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη...

Ακόμα κ μακρινά κ νησιά που δεν θεωρούνται τουριστικά π.χ. Κάλυμνος έχει πια τόσο κόσμο που στην πλευρά που είναι το ηλιοβασίλεμα παίζει να μη βρεις ούτε 1 θέση να παρκάρεις για να το δεις το Σεπτέμβριο.
3 γύρες κάναμε πριν 2-3 χρόνια για να βρούμε μια θέση κοντά σε καφετέρια με κτίρια μπροστά που το μισοέκρυβαν...δεν θέλω να σκέφτομαι τι γίνεται Αύγουστο.

Όταν είχα πάει μικρή οικογενειακώς ούτε Ιούλιο δεν είχε τόσο κόσμο η Κάλυμνος....

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Κέα παίζει κ να δυσκολευτείς να βρεις δωμάτιο,τόσο γεμάτα ήταν το Σεπτέμβριο,τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια.Σε πολλά κυκλαδονήσια βέβαια...αν φέτος γίνει κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη...

Ακόμα κ μακρινά κ νησιά που δεν θεωρούνται τουριστικά π.χ. Κάλυμνος έχει πια τόσο κόσμο που στην πλευρά που είναι το ηλιοβασίλεμα παίζει να μη βρεις ούτε 1 θέση να παρκάρεις για να το δεις το Σεπτέμβριο.
3 γύρες κάναμε πριν 2-3 για να βρούμε μια θέση κοντά σε καφετέρια με κτίρια μπροστά που το μισοέκρυβαν...δεν θέλω να σκέφτομαι τι γίνεται Αύγουστο.
Δε θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγα Ιούλιο-Αύγουστο διακοπές. Κάποτε βάζαμε το τελευταίο 5μερο του Αυγούστου μέσα τώρα δε θέλω να πατάω καθόλου στον Αύγουστο. Αλλωστε που θα πας Νότια Ελλαδα και δε θα έχει ζέστη μέχρι τέλη Σεπτέμβρη? Αν και φέτος με αυτά που βρίσκω έχω ξενερώσει εντελώς.

varioAthens

Member
Εγω θυμαμαι προ 15 ετων πηγαιναμε διακοπες την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου γιατι θεωρουταν low season (ουτε καν middle season, αυτη ηταν η 2η εβδομαδα του Ιουλιου) γιατι βρισκαμε ξενοδοχεια με 40% εκπτωση. Τωρα η high season εχει διευρυνθει απο τον Μαιο (μην πω και απο το Πασχα) μεχρι τον Οκτωβριο.

paefstra

Member
Εγω θυμαμαι προ 15 ετων πηγαιναμε διακοπες την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου γιατι θεωρουταν low season (ουτε καν middle season, αυτη ηταν η 2η εβδομαδα του Ιουλιου) γιατι βρισκαμε ξενοδοχεια με 40% εκπτωση. Τωρα η high season εχει διευρυνθει απο τον Μαιο (μην πω και απο το Πασχα) μεχρι τον Οκτωβριο.
Αυτο ακριβως. Τοτε περιπου ειχαμε γαμο στην οικογενεια και αναγκαστηκαμε να παμε διακοπες πιο νωρις απο ποτε, περιπου 10 Ιουλη. 30% εκπτωση στο δωματιο.
Ομως δεν λειτουργουσαν ολες οι συγκοινωνιες στα νησια φουλ και ηταν μισοαδεια τα μπαρακια.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Η High Season διευρύνθηκε, οι συγκοινωνίες βελτιώθηκαν, τα μπαράκια, οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία γέμισαν, οι τουριστικες υπηρεσίες βελτιώθηκαν κατά πολύ... και η μέση ελληνική οικογένεια με το ζόρι καταφέρνει να βγάλει 5 μέρες διακοπές το καλοκαίρι.
Ωραία τα καταφέραμε!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.798
Νεότερο μέλος
Brighten

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom