Καλύτερο ταξίδι του 2012

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καθώς το 2012 είναι πλέον παρελθόν, ας μοιραστούμε σε αυτό το τόπικ το καλύτερο ταξίδι που κάναμε μέσα στη χρονιά που πέρασε! Ολόκληρο ταξίδι, είτε μια απλή ταξιδιωτική στιγμή, διηγηθείτε την καλύτερη ταξιδιωτική ανάμνηση που σας άφησε το 2012! :xmas_biggrin:
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μετα από πολλή και "ώριμη" σκέψη νομίζω πως τελικά το καλύτερο μου ταξίδι (κ σαν συνολο κ σαν μικρες ταξιδιωτικες στιγμες) μεσα στο '12 ήταν στο Languedoc... Αλλωστε η Ιταλία δεν θεωρείται ταξίδι αλλά επιστροφή στο σπίτι....:bleh::bleh:

Def εσυ παντως δεν μας εγραψες το δικο σου καλυτερο ταξιδι......:bleh:
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Το 2012 ήταν εντελώς δίσεκτο από πολλές απόψεις. Δεν ξέρω τι παιχνίδια κάνανε ανάδρομοι Ερμηδες και όλα τα συναφή ουράνια σώματα, πάντως έφυγε και ανάσανα. Και βέβαια από ταξίδια μόνο την Νότια Γαλλία έχω να επιδείξω το 2012 (4 μέρες στη Σέριφο πιάνονται; )
 
Μηνύματα
151
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ταξίδι-Όνειρο
Las Vegas
Xμμμμμμ, ενα και μοναδικο εκανα το 2012 και αυτο στην Ουκρανια και στο Κιεβο! Περα του κρυου, ολα τα αλλα ηταν τελεια :D
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Για αρχη,καλη χρονια στους συμφορουμιτες με υγεια,χαρα και πολλα ταξιδια:xmas_razz:.Το δικο μου ταξιδι μολις τελειωσε.Εμεινα ενα μηνα στην αμερικη,στο σπιτι του αδελφου μου.Περασα τελεια!Πηγαμε Νεα Υορκη,Ουασιγκτον,Νιαγαρα και Λας Βεγκας.Ηταν ταξιδι εμπειριας για μενα και ηταν το καλυτερο ταξιδι μεχρι τωρα!Ευχομαι να μπορεσω να το επαναλαβω στο μελλον!!
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Το καλύτερο ταξίδι περσυ στην Ελλάδα ηταν στην υπέροχη,αγαπημένη τώρα πια Μάνη και στο εξωτερικό στην επίσης αγαπημένη Κωνσταντινούπολη!
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.400
Ισραηλ.Μια χωρα που ποτε δεν περιμενα οτι θα μου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλή χρονια σ ολους!Τί εγινε ρε παιδιά?Πολύ Νότια Γαλλία πέρσυ!Κ μένα το πιο όμορφο ταξίδι ήταν τον Ιούλιο στα Μεσαια Πυρηναία και στη Δορδόνη...Μαγικά μέρη...Ας είναι καλά η air france με τις προσφορες τις!:xmas_mrgreen:
 

sophie_3601

Member
Μηνύματα
103
Likes
92
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία πάνω απ' όλα!!! Και φυσικά να υπάρχει δουλειά για όλους μας ώστε να μπορούμε να κάνουμε ταξίδια!!!
Το 2012 μου άφησε ωραίες αναμνήσεις από το Koh Samui και μάλλον ήταν και οι ωραιότερες στιγμές μου το έτος που πέρασε!!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Όλα τα ταξίδια του 2012 ωραία ήταν, όπως όλα τα ταξίδια. Χειρότερες στιγμές του 2012 αυτές της επιστροφής.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.815
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλή Χρονιά σε όλους μας.για μένα από το 2012 θα μου μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου η θέα της ακτής Αμάλφι από το μπαλκονάκι του ξενοδοχείου στο Ravello καθώς και η θέα των φιόρδ από το λόφο του Μπέργκεν.
 

aggeliki_17

Member
Μηνύματα
82
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Ηρθε η ωρα δηλαδη για τον ταξιδιωτικο απολογισμο του 2012 ε;;; μμμ.. το 2012 τα μονα καλα που μου εφερε ηταν 4 ταξιδια.. Στο Βερολινο, στη Βαρκελωνη, στη βορεια Ιταλια και τελος στην Κωσταντινουπολη.. Σαν μερη λατρεψα την λιμνη Κομο, τη Βερονα και γενικα μονο του οτι πατουσα Ιταλικο εδαφος και ακουγα την λατρεμενη αυτη γλωσσα, μονο που τους ακουω να μιλανε με ταξιδευουν, ημουν ευτυχισμενη.. ειχαμε βεβαια και την καλυτερη παρεα, ηταν και η πρωτη φορα που καναμε ενα road trip και ενιωθα τοσο ελευθερη, οχι οπως τις υπολοιπες φορες με τις συγκοινωνιες... Και το πιο προσφατο, με τις αναμνησεις ακομα φρεσκες, μολις εχθες γυρισα με τον αντρα μου απο Κωσταντινουπολη, κι εκει περασα υπεροχα, γιατι ειχαμε καιρο να ταξιδεψουμε οι δυο μας, αλλα σαν πολη δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα, ειχα στο μυαλο πολλα περισσοτερα τα οποια δεν ειδα...

Υ.Γ. Καλη χρονια σε ολους!!! Με υγεια πανω απ ολα.. Και μακαρι να μπορεσουμε ολοι να κανουμε ομορφα ταξιδια και να θυμαστε:

“The world is a book and those who do not travel read only one page” – St. Augustine.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.770
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom