Γενικά Καμία ιδέα για νησί με ωραία τοπία και παραλίες, σχετικά ήσυχο και σχετικά φθηνό;

Φαίη

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Ταϊλανδη, Μεξικό
Οποτε για να μειενεις στο πανω πρεπει ή σε δωματιο ή σε ξενοδοχειο! Δεν εχω προβλημα να μεινω στο κατω απλα οταν θα θελω να επισκεφθω το πανω θα ειναι δυσκολο!
 

amsterdam

Member
Μηνύματα
814
Likes
280
...1. Έχει μαζί με την Τήνο το χειρότερο λιμάνι του Αιγαίου...
Πολύ θα επιθυμούσα να το αναλύσεις!!

Και όσο για τα λιμάνια του Αιγαίου είναι ΟΛΑ επιεικώς απαράδεκτα.....Ένα κλικ πιο πάνω να είναι η Σύρος...
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
1. H Eλαφόνησος είναι απο τα αγαπημένα μου νησιά γενικά αλλά με βάση την ανάμνηση μου απο το 2003. Κάναμε ελεύθερο στο Σίμο για 12 μέρες (αρχικά ήταν να μείνουμε 5) και ημασταν ευτυχισμένοι άνθρωποι! Είχε τότε την ταβερνούλα και τα μπανάκια με τις τουαλέτες και δε μας έλειπε τίποτα. Τώρα έχω μάθει οτι ο Σίμος έχει γίνει πλαζ με πλαστικές ξαπλώστρες και έχουν χτίσει και οργανωμένο κάμπινγκ. Ο μόνος λόγος που δεν έχω επιστρέψει είναι γιατι δε θέλω να χαλάσω αυτή την ανάμνηση.

2. Στους Παξούς πήγα πέσρυ και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ενώ είχα μείνει πριν αρκετές μέρες στην Πάργα (που με απογοήτευσε τελικά) με το που αντίκρισα το Γάιο είδα το φώς. Η ποιότητα στον τουρισμό αλλά και στις υπηρεσίες έβγαζε μάτι! Πανέμορφο νησί, πολύ καλή φιλοξενία και τιμές όχι και τόσο απαγορευτικες. Ενα freddo cappuccino για παραδειγμα τον πλήρωσα 3.50 γιούρο και ήταν απο τους καλύτερους που έχω πιει. Γενικά αξίξει το νησί, αν και για παραλίες θα χρειαστεί να πεταχτείτε και μέχρι τους Αντίπαξους γτ έχουν μαγικότερα νερα.

3. Η Κύθνος είναι επίσης μια καλή περίπτωση. Όχι πολύ φασαρία, η χώρα είναι ομορφούλα, οι παραλίες ωραίες (αδυναμία μου η Κολώνα) και όχι ακριβό. Λίγο ασχημο είναι το λιμάνι αλλα δεν έχει και τόση σημασία. Βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν είναι και για πολλές μερες.;)

4. Απο κει και πέρα ωραία είναι και τα Κουφονήσια (αν και τελευταία ολοι μου μάθανε τις Μικρές Κυκλάδες και τρέχουν, σε λίγο θα φοβόμαστε να πάμε και στη Δονούσα απ'τον πολύ κόσμο) και η Αστυπάλαια (επίσης όμως για λίγες μέρες) και τέλος η Αμοργός που όλοι την προτείνουν (όπου πέρασα φανταστικά αλλά κυρίως για προσωπικούς λόγους οπότε δε θέλω να μεροληπτώ).

5. Φέτος, ενα απο τα μερη που αποφάσισα να πάω είναι η Σαμοθράκη και συγκεκριμένα την εποχή που θα γίνει το Aurora festival (αν γινει φετος γτ μεχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισημα αποτι ξέρω). Αν πω οτι έχω ακούσει τα καλύτερα δε θα είναι υπερβολή! Είμαι πολύ χαρούμενη αλλα αν τελικάγίνει και το φεστιβάλ θα πετάω! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ????:(
Μιας και ανεφερες Παξους να σε ρωτησω κατι: Παξους περνας απο Παργα ..απο Συβοτα... απο που ?
Σκεφτομουν για φετος το καλοκαιρι τα Συβοτα ..και να κανω ενα περασμα 2ημερο σε Παξους .Ποση ωρα ειναι το καραβακι κ μηπως θυμασαι ποσο στοιχιζει?
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Κλεοπάτρα μου αν σκέφτεσαι τα Σύβοτα γνώμη μου είναι να πας απο τέλος Ιουνίου-Ιούλιο και μετά.Στο λέω γιατί αρχές με μέσα Ιουνίου που πήγαμε τα νερά ήταν πάγος(εκτός κι αν σας αρέσει η κρύα θάλασσα).Πάντως σαν φύση είναι υπέροχα.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Οχι δεν αγαπαμε τα κρυα νερα ..εννοειται ..ουτως ή αλλως απο Ιουλιο και μετα ..τελικα ξερει κανεις απο που περναει το καραβι για το νησι?
 

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ταϋλάνδη
πιστευω οτι πολυ ομορφο και εξαιρετικα οικονομικο νησι ειναι η Ανδρος. Τα εισιτηρια κοστιζουν 16 ευρω, εχει πολύ καλό camping, περυσι βρηκαμε δικλινο με 35 ευρω μέσα Αυγούστου και το φαγητό ήταν μακράν το καλυτερο και το φθηνότερο που φαγαμε στις Κυκλάδες.

Το μονο αρνητικό είναι ότι η Χώρα είναι μακρυά από το λιμάνι, αλλά με τη μηχανή δε θα είναι πρόβλημα αυτό!

Μην ξεχάσω να αναφέρω και το Μπατσί που μου φάνηκε τόσο όμορφο, ήσυχο και γραφικό!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom