Κοινωνικές ειδήσεις & παράξενα

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Πάνω από 2,5 εκατ. δολάρια κατέβαλε ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι για μία καμήλα

Ο πρίγκιπας διάδοχος του Ντουμπάι πλήρωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ 10 εκατ. ντιρχάμ (2,72 εκατ. δολάρια) για μία καμήλα, τιμή ρεκόρ για τέτοιο ζώο, στα πλαίσια διαγωνισμού ομορφιάς ζώων, που συγκέντρωσε 10.000 καμήλες, στην έρημο του Άμπου Ντάμπι, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές των καλλιστείων.

Ο σεΐχης Χαμντάν Μπεν Μοχάμεντ Μπεν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, ο οποίος επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις των καλλιστείων «αγόρασε καμήλες αξίας 16,5 εκατ. ντιρχάμ (4,49 εκατ. δολαρίων), και πλήρωσε για μία εξ αυτών 10 εκατ. ντιρχάμ, ποσόν ρεκόρ», τόνισε μέλος της οργανωτικής επιτροπής .

Οι κάτοικοι των μοναρχιών του Κόλπου είναι γνωστοί για το πάθος τους στην εκτροφή καμηλών, πιστοί στις παραδόσεις των βεδουΐνων της περιοχής, όπου το ζώο αυτό με την τεράστια αντοχή αποτελούσε για αιώνες τον πλέον πιστό σύντροφο του ανθρώπου στις άνυδρες ερήμους.

Συνεχίζοντας τις παραδόσεις, καλλιστεία και ζωοπανηγύρεις διοργανώνονται συχνά στις χώρες του Κόλπου, για την πώληση ειδικών δρομάδων, οι οποίες συμμετέχουν σε καμηλοδρομίες.


ΑΠΕ
 

FOYFOY

Member
Μηνύματα
71
Likes
17
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Εκανε παιδί και έχει σχέση με την κόρη του

Εκανε παιδί με την κόρη του και το θεωρεί απόλυτα "φυσιολογικό". Ο 61χρονος Τζον Ντιβς ομολόγησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με την κόρη του Τζένη.

Μάλιστα η κόρη, που σήμερα είναι 39 ετών, δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως είναι ενήλικη και έχει πλέον σχέση με τον πατέρα της Τζον".

"Θέλουμε", είπε, "ο κόσμος να σεβαστεί την προσωπική μας ζωή".

Η κόρη του ζεύγους, Σελέστη, επίσης παρουσιάστηκε στην εκπομπή και έδειχνε υγιέστατη.

Ο Τζον Ντιβς επανασυνδέθηκε με την κόρη του μετά από 30 χρόνια. Εκείνη ήταν μόλις ενός έτους όταν ο Ντιβς και η μητέρα της χώρισαν.

Η Τζένη Ντιβς δήλωσε πως όταν ξανάσμιξε με τον πατέρα της άρχισε να τον βλέπει "κυρίως σαν άνδρα και όχι σαν πατέρα".

Δυο εβδομάδες αργότερα έκαναν έρωτα, συνάψανε σχέση και τώρα έχουν μια κόρη εννέα μηνών. Η ίδια έχει και δυο παιδιά από προηγούμενη σχέση της.

Ο κ. Ντιβς είπε ότι αρχικά αισθανόταν ενοχές που έκανε σεξ με την κόρη του, αλλά αργότερα ξεπέρασε το συναίσθημα αυτό.

Το ζεύγος που είχε αποκτήσει και ένα άλλο παιδί που πέθανε, έχει καταδικαστεί για αιμομιξία, αλλά είναι ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η μάνα της Τζένης και η δεύτερη σύζυγος του Ντιβς καταδίκασαν την σχέση πατέρα και κόρης ως "εντελώς απαράδεκτη" η δε κόρη του Τζον Ντιβς από το δεύτερο γάμο του δηλώνει "συγκλονισμένη".



ΑΠΕ - ΜΠΕ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Υπάρχει κάποιος λόγος να αναπαράγουμε και ΕΔΩ μια τόσο φρικιαστική και αποκρουστική είδηση;
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ο πρίγκηψ Κάρολος για τη δική του Καμίλα πλήρωσε;
 

FOYFOY

Member
Μηνύματα
71
Likes
17
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Υπάρχει κάποιος λόγος να αναπαράγουμε και ΕΔΩ μια τόσο φρικιαστική και αποκρουστική είδηση;
Πιστεύω πως είναι ένα ακραίο – απαράδεκτο κοινωνικό γεγονός και καλό είναι να γνωστοποιούνται τέτοιου είδους τερατουργήματα…. :(:(:(
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Η δίαιτα των προγόνων μας

Ένας άντρας από το Kent έχει αποφασίσει να υιοθετήσει την δίαιτα των προγόνων μας, για ένα τουλάχιστον χρόνο, ζώντας μόνο με την τροφή που θα βρίσκεται στο δρόμο του...

Ο Fergus Drennan, 36 ετών, θα μαζεύει την τροφή του σε μια ακτίνα 10 μιλίων από το σπίτι του στην περιοχή Broad Oak, κοντά στο Canterbury. Ο άντρας θα συμπεριλάβει στην καθημερινή διατροφή του μανιτάρια, μούρα, καρύδια, φλοιούς, χόρτα ακόμα και ζώα.

Νεκροί σκίουροι, αλεπούδες, ασβοί και κουνέλια που θα βρεθούν στο δρόμο του θα μπορούν να γίνουν το γεύμα του και το δέρμα τους να χρησιμοποιηθεί για τον ρουχισμό.

Ο κύριος Drennan ζει στο σπίτι του και επιτρέπει στον εαυτό του να χρησιμοποιεί μόνο ένα ψυγείο και μια κουζίνα. Ο νεαρός άντρας πιστεύει ότι σταματώντας την κατανάλωση επεξεργασμένης τροφής η υγεία του θα βελτιωθεί δραματικά.

«Το έχω ήδη δοκιμάσει για ένα μήνα και στο τέλος ένιωσα υπέροχα,» σχολιάζει ο Drennan. «Δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νόμιζα και έτσι πήρα την απόφαση να καθιερώσω αυτή τη διατροφή για έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν πεινάς, ψάχνεις περισσότερο και πάντα βρίσκεις κάτι για να κατευνάσεις την πείνα σου.»

Ο κύριος Drennan ενδιαφερόταν για αυτό το είδος διατροφής από παιδί και έτσι έχει μάθει να αναγνωρίζει τις τροφές που είναι δηλητηριώδεις και μάλιστα μπορεί να φτιάχνει «φυσικά» θεσπέσια πιάτα.


Ananova
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών «έστησαν» γιαγιά, κόρη και εγγονή οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι η 68χρονη μαζί με την 32χρονη κόρη της και μια από τις εγγονές της, ηλικίας 20 ετών, κατείχαν και σκόπευαν να πουλήσουν 40 περίπου γραμμάρια ηρωίνης.

Στο σπίτι τους κατασχέθηκαν 9.490 ευρώ, σε μετρητά, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, συνολικού ποσού 22.988 ευρώ, προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών.

Επίσης, βρέθηκαν κοσμήματα τα οποία κατηγορούνται ότι έπαιρναν από τοξικομανείς αντί για χρήματα, και μια εικόνα η οποία εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων.


ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πραγματικό - αλλά τεχνητό - καπνό αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να ανταπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα.
Το e-cigarette είναι πραγματικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Αποτελείται από ένα αναλώσιμο φυσίγγιο γεμάτο υγρό. Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή.

Εν ολίγοις, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει και ένα συνηθισμένο τσιγάρο, αλλά δεν βλάπτει την υγεία, καθώς δεν έχει ούτε πίσσα, ούτε άλλα καρκινογόνα συστατικά. Επίσης προσομοιώνει και τη θερμοκρασία του τσιγάρου (50-60 °C).

Κοστίζει 78 ευρώ, ενώ έχει και ανταλλακτική μπαταρία.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.536
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom