Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;


  • Total voters
    51

thalia tsif

Member
Μηνύματα
592
Likes
2.100
Με την σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω όλους όσους διοργάνωσαν το event..χάρηκα τόσο πολύ που είδα παλιούς φίλους κ γνώρισα κ νέους φίλους...οι συζητήσεις για ταξίδια ήταν απολαυστικές.. όμορφα ταξιδια να έχουμε και υγεια σε όλους μας.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.861
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ναι, τελικά ήταν τόσο πολύ ωραία.
Γιατί;
Τόσα πολλά μέλη, να χαίρονται, να συζητούν, να χαμογελούν κι όλα αυτά για τα ταξίδια μας, που κάναμε ή θα κάνουμε.
Α, και μετά ήταν και η πίτα.
Masterpiece και ευχαριστούμε θερμά τον Dr snoopy, τον χορηγό αυτής.
Φυσικά χωρίς τη Φένια δεν θα το ζούσαμε το χτεσινό βραδυνο σκηνικό. Πολλά πολλά ευχαριστώ.
Και Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που ήρθανε από κοντά ή μακρυά για να παραβρεθούν στο ωραίο μας ετήσιο αυτό ιβεντ.
Και του χρόνου όλοι με υγεία πάντα που είναι το βασικότερο αγαθό για να μπορούμε είτε να ταξιδεύουμε, είτε να βρισκόμαστε.
😎😘🤗😊

Υ. Γ. : α, εσείς που κερδίσατε τα φλουριά, συγχαρητήρια και αν θέλετε και μπορείτε τηρήστε ένα έθιμο που έχουμε από το 2009 στις κοπές πιτών, όποιος κερδίζει το φλουρί, στο επόμενο του ταξίδι να το ρίχνει σε κάποια, θάλασσα, λίμνη ή ποτάμι εκεί που ταξιδεύει. Έτσι σαν γούρι. ☺
ff5f32dc9283e08ca0921da6125a50d8_-1.jpg f7ad477fd69f0c3b71e16851099b6c6b_-1.jpg
 
Last edited:

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.861
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Είχατε καρτελάκια με τα ονόματα; Πολύ πρακτικό!
Ναι Φένια rules,που μας τα ετοίμασε τα αυτοκόλλητα καρτελακια ώστε να κυκλοφορούμε στο χώρο με αυτά και να διευκολύνει αφάνταστα την επικοινωνία μας.
Και πάλι ευχαριστούμε θερμά .
PSX_20240219_091934.jpg
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όμορφα περάσαμε και στην κοπή πίτας της Αθήνας φέτος, παρ' όλα αυτά όπως συχνά λέω, η φιλοξενία των βορειοελλαδιτών είναι πάντα κάτι πολύ ξεχωριστό! 🙂

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά η χθεσινή, γεμάτη ταξιδιωτικές συζητήσεις! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα κόσμο που είχα αρκετό καιρό να συναντήσω από κοντά, αλλά και που πρωτογνώρισα αρκετά μέλη που δεν είχε τύχει να συναντηθούμε άλλη φορά. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και ο χώρος εξαιρετικός, ευνοούσε τη δημιουργία "πηγαδακίων" και την αλληλεπίδραση.

Πολλά ευχαριστώ στην αγαπημένη @fenia42 για την όλη διοργάνωση και στον υπέροχο @Dr Snoopy για τη βασιλόπιτα-υπερπαραγωγή! Πάντα τυχερά να είναι τα μέλη που κέρδισαν τα φλουριά! Και του χρόνου, καλά να είμαστε!
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πραγματικά, η χθεσινή βραδιά είχε υπέροχη ενέργεια. Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που γνωριζόμαστε με ορισμένους, αλλά έχουμε και τη διάθεση να αγκαλιάσουμε τα νέα μέλη. Όταν μπήκα στο φορουμ ήμουν 26 χρόνων κοριτσάκι, τώρα καλωσορίζω άλλα νέα παιδιά που έρχονται με την ίδια όρεξη για ταξίδια.Χάρηκα πολύ που ξαναείδα άτομα που εκτιμώ από τα παλιά αλλά και που προστέθηκαν τόσα νέα στην παρέα μας.
Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας που με χειρουργική ακρίβεια μοίρασε αδεκαστα τα κομμάτια της πίτας- ευγενικής χορηγίας του.
Οι τυχεροί είμασταν εννιά, και μάλιστα εγώ κέρδισα τις δυο διανυκτερεύσεις στο πολλά υποσχόμενο Casa la bohema, ευγενική χορηγία της αγαπημένης Ίβανα.
Μπορεί το φλουρί να το θάψω στη Χαλκιδική αλλά μπορεί να το ρίξω και σε κανέναν ηφαίστειο , για να δούμε !!
Να είμαστε όλοι καλά, να ταξιδεύουμε και να ανταλλάσσουμε τις εμπειριες μας! Και του χρόνου !
 

Attachments

patsman

Member
Μηνύματα
198
Likes
527
Χαρήκαμε πολύ με την Ε. που συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην κοπή της βασιλόπιτας! Ωραίοι άνθρωποι, ανθηρή κοινότητα! Λίγο παραπάνω τα είπαμε με τους εξαίρετους και πιο αναγνωρίσιμους Σαλονικιούς (λόγω των εκπομπών του travelstories) @psilos3 και @fenia42, καθώς και με τον υπέροχο @gt13 και την τυχερή σύζυγό του! Και εις άλλα με υγεία!
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.731
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
@fenia42 κατ' αρχήν να ευχαριστήσω εσένα που πήρες την πρωτοβουλία και διοργάνωσες μια πολύ επιτυχημένη βραδιά. Ευχαριστούμε ακόμη τον @Dr Snoopy για την πραγματικά φανταστική βασιλόπιτα και φυσικά όλους όσους πρόσφεραν τα υπέροχα δώρα. Συγχαρητήρια και στους νικητές, να τα απολαύσετε!
Το travelstories είναι οι άνθρωποι πίσω από τα άβαταρ και αυτές οι βραδιές το αποδεικνύουν τόσα χρόνια τώρα. Άνθρωποι με διάθεση, με χαμόγελα, με αστείρευτες ιδέες για ταξίδια. Παλιά και νέα μέλη, guest stars από Αθήνα, όλοι ήρθανε με όρεξη να μοιραστούν εμπειρίες και να κάνουν νέες γνωριμίες. Περάσαμε υπέροχα, σας ευχαριστούμε όλους :heart:
 

MarieAries

Member
Μηνύματα
214
Likes
1.467
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Φενάκι @fenia42 συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση!!! Ευχαριστούμε πολύ και τον αγαπητό μας @Dr Snoopy για την -ακόμα μια φορά- ευγενική χορηγία της πίτας μας!!!
Χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα όλους, περάσαμε υπέροχα!
Καλά ταξίδια να έχουμε!!!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.320
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Ήταν μια υπέροχη βραδιά με ωραίους ανθρώπους γεμάτους χαμόγελα κι αισιοδοξία, που είχαν να μοιραστούν ωραίες εμπειρίες από τα ταξίδια τους κι όχι μόνο.
Προσωπικά χάρηκα που είδα παλιούς φίλους και γνώρισα ακόμη περισσότερους στη χθεσινοβραδινή πολυσυμμετοχική μάζωξη.

Ένα ευχαριστώ κι απο μένα σε @fenia42 & @Dr Snoopy για την άψογη διοργάνωση γι' άλλη μια χρονιά, ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όσους διέθεσαν τα πολύ ωραία δώρα που κληρώθηκαν στους νικητές (αλήθεια αυτές οι φωτογραφίες με τα φλουριά γιατί δε κυκλοφόρησαν; :haha: ) , κυρίως όμως σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν από μακριά, Αθήνα, Λάρισα κτλ.

Με υγεία και του χρόνου εύχομαι, ακόμη περισσότεροι και πιο ταξιδεμένοι. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.451
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom