Σλοβακία Κοσιτσε Σλοβακιας

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ήμουν σίγουρη οτι θα με κάνεις να κλάψω! :p Σου έχω εμπιστοσύνη σε αυτά, πάντα προτείνεις διαμαντάκια. Ευτυχώς πας πριν απο μένα και μου τα λες! :haha:
Levoca - Spissky hrad ( καστρο Σπις ) - Presov - Bardejov - Svidnik
Έχω βάλει μία μέρα απο Πρεσόφ να ανέβω βορειανατολικά και να καταλήξω στη λίμνη στο Μιχάλοβτσε.
( Aνατολικα εχει ξυλινες εκκλησιες , της Ρουμανιας ειναι καλυτερες)
Αλήθεια;;; 😍 Θυμόμουν οτι έχει η Πολωνία. Για τη Σλοβακία δεν ήξερα... Σαν τη Ρουμανίτσα δεν έχει 😁 Θα τις ψάξω και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω. Μπράβο μικρούλη!
Dobsinska Ice Cave, εχει πολλα σπηλαια στη περιοχη - Σλοβακικος Παραδεισος , νοτια της Levoca - αλλα ξεχωριζει λογου παγου.
Και να φανταστείς οτι κατεβαίνοντας απο τη Ρουμανία ήθελα να δω μία τέτοια σπηλιά στο Απουσένι. Καλή ιδέα να δούμε εκεί μία. Μας αρέσουν τα σπήλαια και οι σπηλιές γενικώς.
Cerveny Klastor στα συνορα με τη Πολωνια ,κανεις ραφτινκ στο ποταμο η βαρκαδα
Ωραίο, αλλά εγώ ράφτινγκ, μάφτινγκ και τα συναφή δεν κάνω. Για βολτούλα στο φαράγγι όμως πάω άνετα!
Στα κεντρικα : Banska Bystrica - Banska Stiavnica - Cicmany - Bojnicky zamok ( must και τα δυο) - Vlkolinec
Αυτά στο κέντρο τα έχω βρει όλα εκτός απο το Cicmany. Τι ωραία γραφικότητα! 😍 το σημείωσα!
Αν βαλεις και BTS δεν βγαινει... απο Ρουμανια Oradea - Arad - Timisoara
Συνολικά θα έχω 16 μέρες. Δύο στο ανέβασμα και τρεις στο κατέβασμα. Αλλά στο κατέβασμα δεν μου φτάνουν σε χρόνο για να δω τα αξιοθέατα που θέλω. Πρέπει να κάνω παρακάμψεις στα βουνά. Τιμισοάρα δεν πρόκειται να πάω τώρα, ούτε στο Αράντ. Στο Ντέβα θέλω να διανυκτερεύσω. Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω.

Ερώτηση. Πήγες στο εθνικό πάρκο των Μικρών Καρπαθίων; Αξίζει να φτάσω μέχρι το Holic και να κατέβω Τρναβα; Είδα οτι έχει ένα κάρο κάστρα και κάπου χάθηκα... Για πες;

barkour

Member
Οχι , μονο Τρναβα εμεινα το πρωτο βραδυ ,απο το αεροδρομιο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.154
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
Melenios665

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom