Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αίγυπτος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ήμουν σίγουρη οτι θα με κάνεις να κλάψω!
Σου έχω εμπιστοσύνη σε αυτά, πάντα προτείνεις διαμαντάκια. Ευτυχώς πας πριν απο μένα και μου τα λες! 
Θυμόμουν οτι έχει η Πολωνία. Για τη Σλοβακία δεν ήξερα... Σαν τη Ρουμανίτσα δεν έχει
Θα τις ψάξω και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω. Μπράβο μικρούλη!
το σημείωσα!
Ερώτηση. Πήγες στο εθνικό πάρκο των Μικρών Καρπαθίων; Αξίζει να φτάσω μέχρι το Holic και να κατέβω Τρναβα; Είδα οτι έχει ένα κάρο κάστρα και κάπου χάθηκα... Για πες;

Έχω βάλει μία μέρα απο Πρεσόφ να ανέβω βορειανατολικά και να καταλήξω στη λίμνη στο Μιχάλοβτσε.Levoca - Spissky hrad ( καστρο Σπις ) - Presov - Bardejov - Svidnik
Αλήθεια;;;( Aνατολικα εχει ξυλινες εκκλησιες , της Ρουμανιας ειναι καλυτερες)

Και να φανταστείς οτι κατεβαίνοντας απο τη Ρουμανία ήθελα να δω μία τέτοια σπηλιά στο Απουσένι. Καλή ιδέα να δούμε εκεί μία. Μας αρέσουν τα σπήλαια και οι σπηλιές γενικώς.Dobsinska Ice Cave, εχει πολλα σπηλαια στη περιοχη - Σλοβακικος Παραδεισος , νοτια της Levoca - αλλα ξεχωριζει λογου παγου.
Ωραίο, αλλά εγώ ράφτινγκ, μάφτινγκ και τα συναφή δεν κάνω. Για βολτούλα στο φαράγγι όμως πάω άνετα!Cerveny Klastor στα συνορα με τη Πολωνια ,κανεις ραφτινκ στο ποταμο η βαρκαδα
Αυτά στο κέντρο τα έχω βρει όλα εκτός απο το Cicmany. Τι ωραία γραφικότητα!Στα κεντρικα : Banska Bystrica - Banska Stiavnica - Cicmany - Bojnicky zamok ( must και τα δυο) - Vlkolinec

Συνολικά θα έχω 16 μέρες. Δύο στο ανέβασμα και τρεις στο κατέβασμα. Αλλά στο κατέβασμα δεν μου φτάνουν σε χρόνο για να δω τα αξιοθέατα που θέλω. Πρέπει να κάνω παρακάμψεις στα βουνά. Τιμισοάρα δεν πρόκειται να πάω τώρα, ούτε στο Αράντ. Στο Ντέβα θέλω να διανυκτερεύσω. Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω.Αν βαλεις και BTS δεν βγαινει... απο Ρουμανια Oradea - Arad - Timisoara
Ερώτηση. Πήγες στο εθνικό πάρκο των Μικρών Καρπαθίων; Αξίζει να φτάσω μέχρι το Holic και να κατέβω Τρναβα; Είδα οτι έχει ένα κάρο κάστρα και κάπου χάθηκα... Για πες;