MariaOrfa35
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νεα Υορκη-Κούβα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή
Γυρισαμε πριν 2 εβδομάδες απο Κουβα κ δε μπορώ να το ξεπεράσω. ..θα επιστρεψουμε σίγουρα! !!

! Χαθήκαμε μέσα στα στενά χαζεύοντας τον κόσμο, και ακούγοντας από παντού μουσική!!

Εκείνη την στιγμή ένοιωσα υπερήφανη για άλλη μια φορά για τους γονείς μου και γι’ αυτά που μας έχουν μάθει και το πώς μας έχουν μεγαλώσει. Αφού συνήλθα από την συγκίνηση,περπατήσαμε λίγο στην Malecon και μετά πήραμε ταξί για Vedado….
κι εγω μετραω τις μερες, εχω και μια εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας που κανει αντιστροφη μετρησηελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...
Η αδερφούλα επιστρέφει αυριο??της εχω δώσει ραντεβού να με κατατοπίσει λίγο..
Εμείς αναχωρούμε για κούβα πρώτη του μήνα μετράω μέρες 26και σημερα...ούτε φαντάρος να μουνα!!!!
Αχ!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... η αδερφούλα έρχεται σήμερα βράδυ, θα πάω να την παραλάβω... οπότε από αύριο θα είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις...ελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...
Εμείς αναχωρούμε για κούβα πρώτη του μήνα μετράω μέρες 26και σημερα...ούτε φαντάρος να μουνα!!!!

το ξενοδοχείο πολύ μέτριο, τα δωμάτια όχι πολύ καθαρά, το φαγητό στο εστιατόριο δεν τρωγόταν.. ευτυχώς υπήρχε το snack bar που ήταν λίγο καλύτερο.. Πολύ τουριστικό – καμία σχέση με Κούβα… Φορέσαμε κι εμείς σαν χαζοτουρίστες τα βραχιολάκια μας με το all inclusive, μας δώσανε και τις πορτοκαλί πετσέτες για την χρήση στην πισίνα και από την πρώτη κιόλας μέρα βαρεθήκαμε… Μετανοιώσαμε που χάσαμε 2 μέρες στο Varadero, αλλά από την άλλη το είδαμε κι αυτό! Για να περάσουν οι μέρες, ήμασταν παραλία – πισίνα και τούμπαλιν πίνοντας μπύρες και Mojitos… επίσης αφού δεν είχαμε αυτοκίνητο έπρεπε να βρούμε τρόπο να φύγουμε από κει και να πάμε κεντρικά του νησιού.

αφού έβλεπα ότι κάτι συμβαίνει ήρθε και ο husband γιατί είδε πως αργούσα.. είχε έρθει να μας πάρει το λεωφορείο και εμείς ακόμα δεν βγάζαμε άκρη, άρχισα να εκνευρίζομαι..τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν έβρισκαν τις 2 πορτοκαλί πετσετούλες της πισίνας που μας είχαν δώσει… μου ήρθε νταμπλάς!!!!
και πονούσε και δεν μπορούσα να καθήσω καλά….
Πολύ καλά περνούσαμε!!! 
Από υγεία τουλάχιστον ήμασταν και οι δύο να μας κλαίνε οι ρέγκες… κάναμε βολτίτσα και καταλήξαμε στο "La Canchachara" για το ξακουστό του ποτό.. ήταν μεσημέρι και έκανε τρομερή ζέστη, ιδρωμένοι αλλά χαμογελαστοί απολαμβάναμε το ποτάκι μας και το πούρο μας.. μετά από λίγη ώρα άρχισα να μην νιώθω και πολύ καλά… δεν καθόμουν άνετα…. Αισθανόμουν πως το βυζούνι μου ήθελε ένα κρύο ντουζ και μπόλικο αέρα..(τώρα τα θυμάμαι και γελάω, εκείνη των ώρα ήταν δύσκολα τα πράγματα) .Αφού τσιμπήσαμε κάτι, αποφασίσαμε να πάμε στο δωμάτιο για λίγη ξεκούραση και δροσιά… όταν ξυπνήσαμε ήμασταν χειρότερα από το πρωί, εγώ πιο πρησμένη και ο husband με τρελό συνάχι και φτέρνισμα… Μας έπιασε νευρικό γέλιο και ο ένας κορόιδευε τον άλλο. Πήγαμε για το απογευματινό μας καφεδάκι , χαζέψαμε τα πολύ ωραία μαγαζάκια τους και ρωτήσαμε που έχει φαρμακείο… Μετά από περίπου μισή ώρα και περνώντας μέσα από στενά με απίστευτες εικόνες από τις ανοιχτές πόρτες των σπιτιών και από τα ξυπόλυτα παιδιά που παίζανε έξω , η φωτο είχε πάρει φωτιά
τέλεια αυριο απογευματάκι αναμένω νέα..εννοείται όμως ότι και η ιστορία σου μας έχει βοηθήσει απιστευτα. ευχομαι να την ολοκληρώσεις πριν φύγουμε!!!Αχ!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... η αδερφούλα έρχεται σήμερα βράδυ, θα πάω να την παραλάβω... οπότε από αύριο θα είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις...![]()
Επέστρεψα επέστρεψα!! Αλλά τί θα λέγατε να με πάρετε κ εμένα μαζί σας τώρα που φεύγετε;; Έχει μόλις 2 ώρες που μπήκα σπίτι και ήδη θέλω να ξαναγυρίσω πίσω...ελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...