Πολωνία Κρακοβία διαμονή

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μια μικρή βοήθεια από τους γνωρίζοντες την πόλη @psilos3, @gkalla ). Που είναι η πιο κεντρική περιοχή για λιγότερο περπάτημα στα βασικότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.
Ενδεικτικά βάζω ένα ξενοδοχείο για να μου πείτε την άποψη σας σαν περιοχή.
https://www.booking.com/hotel/pl/me...37&srpvid=f10c43a0c3940688&type=total&ucfs=1&

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Πολύ καλή επιλογή, απέναντι από τον σταθμό, διάνα αν το πέτυχες σε καλή τιμή!!!!! να δεις και το site τους για τιμή!!!! ALL - Accor Live Limitless | Hotels Stays & Exclusive Deals

CHRISTINE S.

Member
Κοιτάξτε αυτό το ξενοδοχείο, είναι πιο κοντά σε όλα, παλιά πόλη και εβραϊκή συνοικία αλλά και το mercure είναι περίπου 500 μέτρα από την brama Florianska και δίπλα από τον σιδηροδρομικό σταθμό

https://www.booking.com/hotel/pl/le..._93085677_0_34_0_803191&atlas_src=hp_iw_title

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μια μικρή βοήθεια από τους γνωρίζοντες την πόλη @psilos3, @gkalla ). Που είναι η πιο κεντρική περιοχή για λιγότερο περπάτημα στα βασικότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.
Ενδεικτικά βάζω ένα ξενοδοχείο για να μου πείτε την άποψη σας σαν περιοχή.
Πέτυχες διάνα, κατά τη γνώμη μου αυτή ειναι η καλύτερη περιοχή για πολλούς λόγους. Πιο κέντρο δε γίνεται, προσβάσιμη με όλα τα ΜΜΜ, απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο, δίπλα στον κεντρικό σταθμό τρένων και λεωφορείων, δύο βήματα από την κεντρική πλατεία.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μια χαρά περιοχή είναι αυτή.
Εγώ είχα μείνει εδώ:
Hotel Regent Kraków · Bożego Ciała 19, 31-059 Kraków, Poland
Είναι στην εβραϊκή γειτονιά, κοντά στην παλιά πόλη και είναι καλή επιλογή και για την βραδυνή έξοδο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.278
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992