Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σαουδική Αραβία
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε μάλλον καλύτερα μετά τις εκλογές, εξαρτάται κι από το αποτέλεσμα βέβαια. Λίγο πριν τις εκλογές πάντως αναμένεται να πέσεις σε πασοκικές λαοθάλασσες με το Μπιρσίμ. Μπορεί βέβαια και κάποιους να τους εξιτάρει να δουν την Κωνσταντινούπολη έτσι:Με τι μπορεί να συνεπάγεται?? Δεν το λέω ειρωνικά.. αν πάω ας πούμε 20-25 ?
https://www.thestar.com/content/dam...-anti-coup-rally-in-istanbul/turkey-rally.jpg
Εγώ για πρώτη φορά θα προτιμούσα να τη δω... κανονικά. Δε σου κρύβω όμως ότι ειδικά στη Λατινική Αμερική τις εκλογές τις κυνηγάω, αλλά πρώτον μιλάω τη γλώσσα (οπότε έχει ένα ενδιαφέρον, από το να δω το debate με φίλους σε ένα εστιατόριο ή να δω πώς αντιδρούν οι ντόπιοι ή να διαβάζω τις εφημερίδες καθημερινά) και δεύτερον μου φαίνεται πιο φολκόρ στη Λ. Αμερική, αν δεν έχεις ζήσει προέδρους να ραπάρουν επί σκηνήες με 11χρονα, να πετάνε δεσμίδες με χαρτονομίσματα από Ντάτσουν, να αποκαλούν τους αντιπάλους τους "αδερφές με νερωμένο σπέρμα" ή να προσπαθούν να κάνουν ποδήλατο επί πολιτικής σκηνής και να πέφτουν να γκρεμοτσακίζονται, δεν έχεις δει τίποτε. Χώρια τα εθνικιστικά, κάτι πλήθη του μισού εκατομμυρίου να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο στη λεωφόρο Μπολίβαρ κλαίγοντας όλοι μαζί και οι κοπέλες (γυναικάρες) να σκίζουν τις μπλούζες τους και να τις πετάνε στον πρόεδρο/υποψήφιο.
Στην Τουρκία που δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα δε θα καταλάβαινα και πολλά και δεν έχει το "χρώμα" της Λ.Αμερικής, μη σου πω παίζει να έχει και καμία έκρηξη εθνικισμού και δε θέλω, να μου λείπει.
Last edited: