Δεν ξέρω αν έχει ταξιδέψει η Ερση προσωπικώς, αλλά έχουν ταξιδέψει πολλοί άλλοι και η πληροφόρηση που δίνουν όλοι είναι ακριβώς αυτή. Δε βγαίνεις από την Τουρκία, αν δε βγει και το αυτοκίνητο μαζί με σένα. Τελεία.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αν εσύ νομίζεις ότι ξέρεις τη σωστή απάντηση, τότε γιατί μπαίνεις στον κόπο και ρωτάς;ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Για να ακούσει αυτό που θέλει....Αν εσύ νομίζεις ότι ξέρεις τη σωστή απάντηση, τότε γιατί μπαίνεις στον κόπο και ρωτάς;
Μπορείς. Αν είσαι Τούρκος ή μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και έχεις Τουρκικές πινακίδες.Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και εγώ αν μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και να πετάξω από το αεροδρόμιο?
Κοίτα να δεις.Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και εγώ αν μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και να πετάξω από το αεροδρόμιο?
Να προτιμήσεις το αεροδρόμιο της Άγκυρας. Είναι πιο βολικό το πάρκινγκ.Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και εγώ αν μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και να πετάξω από το αεροδρόμιο?