Κόστος ζωής - Στεγαστικό στην Αθήνα

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ειλικρινά τώρα, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, φόρα-παρτίδα ονόματα, τηλέφωνα, πάρε-πάρε....:bash:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ελα καλε, δεν ειναι "κλειστα" χιλιαδες σπιτια τελικα οπως νομιζει ο @Yorgos ?
[/QUOTE]
Ελα καλε, δεν ειναι "κλειστα" χιλιαδες σπιτια τελικα οπως νομιζει ο @Yorgos ?
Καλά είναι προφανές ότι αφού μερικοί βάζουν αγγελίες για ενοικίαση παραθαλάσσιων διαμερισματων στο Ξυλόκαστρο και την Αμαλιάδα κάποιες μερες το καλοκαιρι δεν υπάρχουν τα 750.000 κλειστα ακίνητα της κομουνιστικης Καθημερινής Ακίνητα: Γιατί παραμένουν κλειστά 750.000 διαμερίσματα

ολα στο Facebook είναι και νοικιαζονται, όλοι το βλέπουν αυτό, δεν προλαβαίνεις να σκρολαρεις και τσουπ, να τα 750.000. Τα δε διαμερίσματα που.ειναι κλειστα στις πολυκατοικίες μας δεν υπάρχουν, μπαίνουν ρακουν και τα νοικιάζουν, μην πιστεύετε διαδοστε αιλλοιναις, δεν ηπαρχουν χυληαδαις κληστα σπυτυα.

Η ψεκα στην υπηρεσία του φόρουμ, πάντα δωρεάν.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σορυ αλλα πως ξερεις οτι ειναι μαυρα; Οποιος βαζει αγγελια στο FB γινεται μαυρος;
Η βραχυχρόνια ενοικίαση στις σελίδες που παρέθεσα, ναι είμαι σίγουρος ότι είναι πονηροί, μαύρα, παπατζήδες κλπ κλπ οι άλλοι πάλι οι ερμπιενμπι είναι οι κουτοί ! Ξέρω ότι βραχυχρόνιες γίνονται μέσω πλατφόρμας και διέπονται από κανόνες ( https://www.aade.gr/sites/default/files/2025-01/FAQs_vrachichronia_diamoni.pdf ) , όταν διαβάζεις απαντήσεις τύπου, θα σας πω στο μέσαντζερ ή δεν μπορώ να σας πω την τιμή δημόσια ! Τέλος πάντων άποψη, και γεύση μου - γνώση για δύο περιπτώσεις γύρω μου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η βραχυχρόνια ενοικίαση στις σελίδες που παρέθεσα, ναι είμαι σίγουρος ότι είναι πονηροί, μαύρα, παπατζήδες κλπ κλπ οι άλλοι πάλι οι ερμπιενμπι είναι οι κουτοί ! Ξέρω ότι βραχυχρόνιες γίνονται μέσω πλατφόρμας και διέπονται από κανόνες ( https://www.aade.gr/sites/default/files/2025-01/FAQs_vrachichronia_diamoni.pdf ) , όταν διαβάζεις απαντήσεις τύπου, θα σας πω στο μέσαντζερ ή δεν μπορώ να σας πω την τιμή δημόσια ! Τέλος πάντων άποψη, και γεύση μου - γνώση για δύο περιπτώσεις γύρω μου.
Να μην εισαι σιγουρος καθολου. Και ο ιδιος το κανω και εχω φιλους που το κανουν και ολοι καταχωρουμε στην ααδε μονοι η οι λογιστες οχι μονο 1 ημερα αλλα και ωρες διαμονης (υπαρχουν κι αυτα..). Η βραχυχρονια φυσικα και δεν γινεται ΜΟΝΟ μεσω πλατφορμας κρατησεων, αν εννοεις αυτες, αρκει να καταγραφεται στην ααδε. Μην εισαι αδικος με οσους τιμιους φορολογουμενους προσπαθουν να αποφυγουν τις βδελλες (booking, airbnb, expedia) και να προσφερουν καλυτερη τιμη.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Έγραψα για δυο περιπτώσεις γύρω μου και μπαίνοντας να δω από που κάνουν άγρα πελατών, σε καμία περίπτωση δεν τους τσουβάλιασα όλους !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.048
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα