mpampis1979
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΝΖΑΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
Περιεχόμενα
το βραδυ επιστρεφοντας στο ξενοδοχειο ενημερωνομαι απο φιλο στην ελλαδα οτι στις 9-10 κ 12-13 οκτωβρη οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας θα εχουν απεργια κ ακυρωνονται ολες οι πτησεις απο κ προς ελλαδα! πανικος κ αρχισα αλεπαληλα τηλ στην aegean πραγμα ασκοπο γιατι το τηλ. κεντρο ειχε μπλοκαρει.... 8/10/16 αφου πηρα πρωινο αποφασισα να μεταβω μεχρι το αεροδρομιο του heathrow για να δω τι θα κανω με την πτηση επιστροφης. (η προγραμματισμενη ηταν για 9/10). ευτυχως για καλη μου τυχη βρηκα επιστροφη απο Λονδινο για ηρακλειο μεσω γενευης για τις 11/10. υπεροχα σκεφτηκα! θα παρατεινω τις διακοπες 2 μερες ακομα!!! αφου πηρα κ την εγκριση απο το χοτελ οτι μπορω να μεινω για 2 μερες ακομα σε κοιτωνα ομως γιατι τα δωματια ηταν κλεισμενα ξεκινησα ηρεμος την βολτα μου για την πιο ομορφη αγορα που εχω δει!!! camden market εκει που βρισκεις οτι θες! απο αντικες κ ρετρο ρουχα κ αντικειμενα μεχρι φουτουριστικα κ παραξενα ειδη,εκει που γευεσαι φαγητα απο ολο τον κοσμο κ συναντας ανθρωπους απο τις 5 ηπειρους!!!
εκει βρισκεται κ ενα απο τα πιο γνωστα κ αναγνωρισιμα καταστηματα το cyberdog το οποιο εμπορευεται ρουχα κ αξεσουαρ για πανκ κ ρειβ τυπους! η επισκεψη κ μονο αν δεν θες να ψωνισεις,επιβαλλεται!!! techno μουσικη στη διαπασων σε βαζει αμεσως στο κλιμα κ οι υπαλληλοι με την extreme εμφανιση ακομα περισσοτερο! εξαιρετικο!!!
οι ωρες περασαν χωρις να το καταλαβω περιπλανομενος στα στενακια κ στα μαγαζια της πολυχρωμης αγορας,δοκιμασα διαφορες ντοπιες αλλα κ εθνικ γευσεις κ μετα απο αρκετες ωρες εκει πηρα τον δρομο για μια βολτα στο hyde park,ενα τεραστιο χωρο πρασινου κ αναψυχης.μετα απο αρκετο περπατημα βρεθηκα μπροστα στη serpentine lake που ειναι γεματη απο πουλια,κυκνους κ παπιες! ακολουθοντας την οχθη της λιμνης κ τις ταμπελες βρεθηκα στο μνημειο προς τιμην της πριγκιπισσας Νταιανας (Diana princess of wales memorial fountain).
συνεχιζοντας το περπατημα αργοτερα συναντησα το albert memorial ενα εργο κατασκευασμενο προς τιμην του πριγκιπα αλβερτου πατερα της ελισαβετ,κ ακριβως μπροστα κ εξω απο το παρκο το εντυπωσιακο royal albert hall of arts που κ αυτο πηρε το ονμα του πριγκηπα.προκειται για ενα κτιριο που χρησιμοποιειται για συναυλιες κ παραστασεις κ εχει το σχημα ροτοντας.