• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Aegean Airlines Γενικά Λάθος Καταχώριση Στοιχείων

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Να ένας λόγος που δεν δίνουμε δεύτερο όνομα στα παιδιά (και ας κάνει μούτρα η γυναίκα, θα μας ευχαριστεί αργότερα 😂)
Χα, χα, πόσο αλήθεια! Αν και στην περίπτωσή μου ο άνδρας ήθελε δύο ονόματα και στα δύο παιδιά κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πού να 'ξερα όμως τι με περίμενε...Που στον ΕΦΚΑ κάποιος υπάλληλος αποφάσισε να βάλει μία παύλα μεταξύ των ονομάτων ενώ σε κανένα έγγραφο δεν υπήρχε παύλα. Ε, μετά το παιδί δεν υπήρχε πουθενά. 3 μήνες μου πήρε να βρω τι πρόβλημα υπήρχε και δεν εμφανίζεται. Το καλύτερο ήταν που μου ζήτησαν για να το διορθώσουν να τους πάω τα ίδια χαρτιά που τους είχα πάει αρχικά. Να τρελαίνεσαι δηλαδή. Απίστευτες ώρες χαμένες. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι: Ένα όνομα κι όσο πιο απλό γίνεται!

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μίλησε με το chat της Ryanair για να στο προσθέσουν αυτοί. Δεν νομίζω να αντιμετωπισεις θέμα.
Ακριβώς, πριν 6 χρόνια αντιμετώπισα θέμα με misspelling ονόματος. Στο chat της Ryanair μου το διόρθωσαν άμεσα χωρίς χρέωση

paefstra

Member
Χα, χα, πόσο αλήθεια! Αν και στην περίπτωσή μου ο άνδρας ήθελε δύο ονόματα και στα δύο παιδιά κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πού να 'ξερα όμως τι με περίμενε...Που στον ΕΦΚΑ κάποιος υπάλληλος αποφάσισε να βάλει μία παύλα μεταξύ των ονομάτων ενώ σε κανένα έγγραφο δεν υπήρχε παύλα. Ε, μετά το παιδί δεν υπήρχε πουθενά. 3 μήνες μου πήρε να βρω τι πρόβλημα υπήρχε και δεν εμφανίζεται. Το καλύτερο ήταν που μου ζήτησαν για να το διορθώσουν να τους πάω τα ίδια χαρτιά που τους είχα πάει αρχικά. Να τρελαίνεσαι δηλαδή.
Το ιδιο με τον Εφκα, διορθωθηκε αμεσα γιατι πηγα μαινομενη. Ποιος ειναι ο π#@=:ς στον ΕΦΚΑ που βαζει παυλες ηθελα να ξερα.

adiaforos

Member
Η απάντηση της ryanair που άνοιξα ticket
Η απάντηση είναι η τυπική για λάθος όνομα. Δεν ξέρω τι ακριβώς ρώτησες και αν απευθύνθηκες στο chat που προτείναμε όλοι, αλλά αν πράγματι πρόκειται για μη αναγραφή του δεύτερου ονόματος, αυτό δεν είναι απαραίτητο στη Ryanair (ούτε στις περισσότερες αεροπορικές, εξ' όσων γνωρίζω). Για τη Ryanair παρέθεσα το επίσημο link.
The name on my travel document does not match my name on the booking. Is this a problem?
Από κει και πέρα, κρίνεις και πράττεις.

Last edited:

hamurabi

Member
Η απάντηση είναι η τυπική για λάθος όνομα. Δεν ξέρω τι ακριβώς ρώτησες και αν απευθύνθηκες στο chat που προτείναμε όλοι, αλλά αν πράγματι πρόκειται για μη αναγραφή του δεύτερου ονόματος, αυτό δεν είναι απαραίτητο στη Ryanair (ούτε στις περισσότερες αεροπορικές, εξ' όσων γνωρίζω). Για τη Ryanair παρέθεσα το επίσημο link.
The name on my travel document does not match my name on the booking. Is this a problem?
Από κει και πέρα, κρίνεις και πράττεις.
Στο λινκ αυτό λέει δεν είναι απαραίτητα μεσαία ονόματα και διπλά επιθετα
Προσπάθησα το chat και δε μουντο άνοιγε ,θα ξαναπροσπαθήσω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.244
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος