Ηνωμένο Βασίλειο Λίγα πράγματα για Εδιμβούργο

alexstef2

Member
Μηνύματα
307
Likes
166
Sokratis δεν έχω πάει Εδιμβούργο (αν και σύντομα θα ανέβω επειδή βρίσκομαι αγγλία κ για ένα χρόνο ακόμη) θα σου πρότεινα με λεωφορείο (National Express Coach // Home). Κάνει λίγο παραπάνω από το τρένο αλλά υπάρχουν εισιτήρια funfare που είναι πραγματικά ευκαιρία. Τα κλείνεις μέσω νετ για συγκεκριμένους προορισμούς. Εκτός κ αν βρεις λιγότερο αεροπλάνο. Έχει από μια λίρα έως 18 περίπου. Τα περισσότερα τα παίρνεις από το σταθμό στη Βικτόρια.
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Πιστευετε οτι χειμωνιατικα αξιζει να διαθεσω καμια μερα παραπανω για βολτες σε εξοχες πυργους και χωρια ή να παω να δω οτι περισσοτερο προλαβαινω απο Λονδινο? Επισης δεδομενου οτι θα ειμαστε 8 ατομα παρεα υπαρχουν εταιρειες που νοικιαζουν βανακια τοσων ατομων σαν εναλλακτικη λυση στο τρενο ή το αεροπλανο (ελπιζω μονο αν υπαρχουν να μπορουν να οδηγηθουν με κανονικο διπλωμα διοτι νταλικερης δεν εχω γινει ακομα)?
 

Peregrinator

Member
Μηνύματα
36
Likes
47
Υπεροχη περιγραφή δεν θα έγραφα κάτι διαφορετικό αν και οι τιμες ανέβηκαν λίγο από την προηγούμενη βδομάδα, 3.5 λίρες το ημερήσιο πια. Να δοκιμάσεις την επόμενη φορά να πας σε κανένα νησάκι, τα Western Isles είναι απλά πανέμορφα για να μην αναφερθώ στο Skye.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.773
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom