Ληξη και ανανέωση διαβατηριου - 6 μηνες πριν

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
thanks Υorgos, aeriko :clap:
και μια δεύτερη ερώτηση, το δικό μου λήγει σε 8 μηνες και 15 μερες
αλλά πετάω Βραζιλία αυγουστο και πρέπει να κλείσω πτήσεις
για αργεντινή σε λίγες μερες
θα μου το θεωρήσουν αυριο ;:roll:
ειναι τοσο αυστηρο το 8 μηνο? :shock:

Απλά στο τρυπάνε, ώστε να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τυχόν βίζες που έχεις μέσα πάντως, ισχύουν, αν το κουβαλάς μαζί με παλιό. Και μέχρι να εκδοθεί το νέο, εννοείται πως χρησιμοποιείς το παλιό, δεν στο κρατάνε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας (αν αυτό ρωτάς) και στο τρυπάνε μόνο όταν πας να παραλάβεις το νέο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πες τους πως οι χώρες που πας ζητούν τουλάχιστον εξάμηνη διάρκεια διαβατηρίου. Σε ανάγκη πες τους ότι πας στο Περού, εκεί όντως έτσι είναι, αλλά δεν τους κόφτει και πολύ, ούτε το πού πας ούτε για τις 15 μέρες νωρίτερα που πας (κανονικά η έκδοση ξεκινά 8 μήνες πριν τη λήξη του διαβατηρίου).

Όπως και να έχει, τις πτήσεις μπορείς να τις κλείσεις ανεξαρτήτως της έκδοσης του διαβατηρίου.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Δηλαδή brazil και argenrtina είναι πιο χαλαροί στην λήξη;

Αλλά το θέμα είναι η κράτηση πτήσης Σάο Πάολο-Μπουένος που ζητάει passport...μάλλον ρίσκο να βάλω το παλιό

και επίσης ρίσκο λόγο κόστους/προσφοράς να το κλείσω αργότερα
οπότε αύριο ξεκινώ για ανανέωση
καλή μου τύχη, σας ευχαριστώ για τις ταχύτατες απαντήσεις, καλό καλοκαίρι

doraM

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλησπέρα σε όλους!
Σκοπεύω να ταξιδεψω τον Σεπτεμβριο στην Νεα Υορκη για 10ημερες διακοπές και εχω την ακόλουθη ερώτηση. Εχω καινουργιο διαβατηριο αλλα ληγει τον Δεκ.2011, Θα μπορεσω να ταξιδεψω ή θα πρεπει το διαβατηριο μου να εχει εξάμηνη διαρκεια απο την ημερομηνια της αναχωρησης μου? Όσον αφορα την εγκριση esta εχω ενημερωθει σχετικά. Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ πολύ!

John-Rebus

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσυβηρικός
Σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι στην Λ. Αμερική στα τέλη Μάρτη με σχεδόν τέλη Απρίλη (καταστάσεων επιτρέποντος...). Το διαβατήριό μου λήγει αρχές Μάη.

Ξέρει κανείς αν πρέπει να το ανανεώσω, παρόλο ότι το ταξίδι είναι εντός ισχύς του; Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα στα αεροδρόμια, ή εισόδους της χώρας και να το δέχονται μόνο αν υπάρχει αρκετό διάστημα πριν από τη λήξη του;

Ρωτάω, γιατί δεν είναι και τα λεφτά λίγα για ανανέωση...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ξερω τι ισχυει αλλα αφου ετσι και αλλιως θα την κανεις που θα την κανεις την ανανεωση του διαβατηριου σου,γιατι δεν την κανεις πριν το ταξιδι να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο;;;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
πρεπει να έχει ισχύ για 6 μήνες

amsterdam

Member
Αργεντινή-Χιλή-Ουρουγουάη θέλει τουλάχιστον έξι μήνες ισχύ!

Επιβεβαιωμενο προ 15 ημερών απο τις πρεσβείες και απο το υπουργείο εξωτερικών!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
6 μηνες ισχυς τουλαχιστον για το διαβατηριο .. , σε χωρες της ΕΕ μπορεις να πας και με ταυτοτητα νεου τυπου...

gp123

Member
Aναφερομαι προφανως σε παιδια που δεν εχουν ταυτοτητα αλλα αναγκαστικα διαβατηριο. Τι ισχυει σε χωρες της ΕΕ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.069
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom