Ληξη και ανανέωση διαβατηριου - 6 μηνες πριν

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Aναφερομαι προφανως σε παιδια που δεν εχουν ταυτοτητα αλλα αναγκαστικα διαβατηριο. Τι ισχυει σε χωρες της ΕΕ?
..εγω που χρησιμοποιω στη ΕΕ διαβατηριο το ανανεωσα οταν επρεπε να παω Ιταλια και ας ειχε ληξει σε 4 μηνες απο την ημερομηνια ταξιδιου μου..

gp123

Member
Αυτο που ρωταω ειναι αν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ανανεωση του διαβατηριου 6 μηνες πριν απο ταξιδι σε χωρα της ΕΕ. Ξερει κανεις ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Aναφερομαι προφανως σε παιδια που δεν εχουν ταυτοτητα αλλα αναγκαστικα διαβατηριο. Τι ισχυει σε χωρες της ΕΕ?
Το διαβατήριο εντός ζώνης Σέγκεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης του. Στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ ισχύουν κατά περίπτωση συγκεκριμένοι κανόνες.

aggel100

Member
Επόμενο Ταξίδι
N. Κορέα - Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Japan
Δηλαδή για να καταλάβω καλά, θα ξοδέψεις μερικές ευρώ στο ταξίδι και λυπάσαι τα 85 ευρουλάκια του διαβατηρίου? Τέλος πάντων

gp123

Member
Taver σ'ευχαριστω για την κατατοπιστικη σου απαντηση. Οσο για το προηγουμενο σχολιο τα 85 ευρω για μενα δεν ειναι αμελητεο ποσο. Επειδη ομως εσυ φαινεται οτι τα "φυσας" αν θες μου τα δανειζεις.

aggel100

Member
Επόμενο Ταξίδι
N. Κορέα - Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Japan
ok, στειλε λογαριασμο τραπεζης να σου τα καταθεσω

John-Rebus

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσυβηρικός
Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Θα πάω να το ανανεώσω.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
το δικό μου λήγει 04/01/2013. τα ταξίδια είναι εκτός 17/10-22/10 και 22/10-28/10. ... problem?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
αντε αφου δε μου τα λετε εσεις να σας τα πω εγω: Γεωργια : χωρις validity period, Μαροκο: 3 μηνες validity (υπαρχει αυτη η λεξη??) period

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
αντε αφου δε μου τα λετε εσεις να σας τα πω εγω: Γεωργια : χωρις validity period, Μαροκο: 3 μηνες validity (υπαρχει αυτη η λεξη??) period
Δεν είμαι σίγουρη οτι κατάλαβα σωστά τι εννοείς αλλά πέρσι που πήγα Μαρόκο το διαβατήριο μου έπρεπε να έχει ημερομηνία λήξης 6 μήνες μετά την είσοδο μου στη χώρα...

Thanasis_v

Member
Παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: σχεδιάζω ταξίδι στην Κούβα στις αρχές Μαρτίου, αλλά το διαβατήριο μου λήγει τον Αύγουστο του 2016, συνεπώς όταν θα πάω στην Κούβα η περίοδος λήξης του διαβατηρίου μου θα είναι μικρότερη από 6 μήνες. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;
Έχει αλλάξει κάτι από αυτά που αναφέρονται στο παρόν νήμα, καθώς έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από το τελευταίο post.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom