Πορτογαλία Λισσαβώνα

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Καλησπέρα σας! Για δυο τρεις μετακινήσεις που θα κάνω την ημέρα στην Λισαβωνα, να βγάλω την via viagem και να την φορτώσω απλά λεφτά?? Για να πάω στο Belem , πρέπει να πάρω μετρό και μετά το τρένο για Cascais ή λεωφορείο . Είδα ότι είναι 60' η διάρκεια του εισιτηρίου, με καλύπτει και για το τρένο ή το λεωφορείο?
Επίσης είδα ότι υπάρχει και ένα 24ωρο που περιλαμβάνει και Σίντρα με 11 ευρώ . Περιλαμβάνει και τα λεωφορεία από Σίντρα για Κάμπο ντα Ροκα?
Ναι, αν πρόκειται μόνο για δυο-τρεις μετακινήσεις. Όσον αφορά την εναλλαγή των μέσων, νομίζω πως το ένα εισιτήριο δεν σε καλύπτει για μετρό και λεωφορείο αλλά δεν είμαι σίγουρος για την απάντησή μου, επειδή παρόλο που δεν ειχα πολλές μετακινήσεις προτίμησα το ημερήσιο εισιτήριο. Τελικά λόγω των απρόβλεπτων δεν νομίζω πως μου κόστισε πιο ακριβά. Π.χ. θέλοντας να πάω στο Μπελέμ και περιμένοντας στη στάση μπερδεύτηκα (και πολλοί άλλοι μαζί μ' εμένα) με το λεωφορείο και το τραμ που είχαν το ίδιο όνομα Ε15/15Ε !! και έτσι υποχρεώθηκα σε επόμενη στάση να κατέβω από το ένα και να ανέβω στο άλλο χτυπώντας ξανά το εισιτήριο.

@Konsta

Member
Καλησπέρα σας! Για δυο τρεις μετακινήσεις που θα κάνω την ημέρα στην Λισαβωνα, να βγάλω την via viagem και να την φορτώσω απλά λεφτά?? Για να πάω στο Belem , πρέπει να πάρω μετρό και μετά το τρένο για Cascais ή λεωφορείο . Είδα ότι είναι 60' η διάρκεια του εισιτηρίου, με καλύπτει και για το τρένο ή το λεωφορείο?
Επίσης είδα ότι υπάρχει και ένα 24ωρο που περιλαμβάνει και Σίντρα με 11 ευρώ . Περιλαμβάνει και τα λεωφορεία από Σίντρα για Κάμπο ντα Ροκα?
Το 24ωρο εισιτήριο περιλαμβάνει και τα λεωφορεία από Σίντρα για Κάμπο ντε Ροκα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.107
Μέλη
39.863
Νεότερο μέλος
Demyza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα