Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Οταν μπηκαμε μεσα ηταν 11 το πρωί και η pub ηταν σχεδόν αδεια...παραγγείλαμε τους καφεδες ..αν και ενιωσα απο την εκπληξη του σερβιτόρου, οτι ή μονο τουριστες παραγγελνουν αυτόν το καφε ή ηταν λάθος η ωρα?
οπως και ναχε εμεις πήραμε δυο καφεδάκια με πολλυυυυ ουίσκυ μεσα...και φυσικα δεν αργησα να ξεκινήσω τα γελια..εεεε ειχε πολυ ουισκυ..
..ειχαμε καθίσει διπλα σε παραθυρο, οπότε εβλεπα εξω, το ψιλόβροχο συνεχιζε..οπως και ο κοσμος να περπαταει χωρίς να τρεχει τιποτα..και μια μεγαλη ομαδα μοτοσικλετιστων ντυμένοι ΑγιοΒασίληδες εδειναν την δική τους γιορτινη νότα...εεε φυσικα μιλησαν στη καρδια μου... Καμμια ωρα θα ειμασταν εκει με τους καφεδες και ο καλός μου πηγε να πληρωσει...γυρνώντας ομως μου λεει .."ρε συ πισω εχει αυλή και κάθονται και καπνιζουν..εμεις γιατι καθησαμε εδω?..Να πάρουμε δυο μπυρες και να παμε πισω....".... οπως και έγινε και βρεθηκαμε στον "παράδεισο για τους αντρες!!" ετσι??...
Αυλη σκεπαστη...γιγαντοθόνη με την καλλίτερη εικονα που εχω δει ως τωρα..προβαλε ποδοσφαιρικό αγώνα... γυναίκες και αντρες με μπυρες στο χερι παρακολουθούσαν..και φυσικα..επιτρεπόταν το τσιγαρο!! οι 2 μπυρες γιναν 4 και σε λιγο 6 αλλα αξιζαν , οπως και οι ωρες που καθήσαμε εκει μεσα και η χαρά και χαλάρωση που εβλεπα στο πρόσωπο του καλού μου...που άφησα να κυλήσει η ωρα δλδ οι ωρες..
και να πει εκεινος "παμε να φυγουμε??".. Βγηκαμε στο δρομο , η βροχή ειχε σταματήσει . Αρχίσαμε να περπατάμε με κατεύθυνση στο χόστελ. Η ωρα ηταν 3 το μεσημέρι και ειχαμε αλλες 3-4 ωρες περιθώριο μεχρι να πρεπει να παρουμε το λεωφορείο εξω απο το χόστελ και να παμε στο αεροδρόμιο.... οπότε ήμασταν χαλαροι για να κανουμε μια μεγάλη τελευταία βολτα στο ζουζουνιάρικο Δουβλίνο.....και ευτυχισμένοι!!!...

...αργα το βραδυ πετάξαμε για Stansted. Μειναμε στο Radisson διπλα στο αεροδρομιο http://www.booking.com/hotel/gb/radissonsasstansted.el.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-XX-tr-residenceNleNreve-unspec-gr-com-L:el-V:0CCQQFjAA-O:unk-B:unk-N:yes-S:bo;sid=72f851e533cccb9af05f2696a3e953e7;dcid=1;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0& Την αλλη μερα μετα απο ενα υπέροχο πρωινό..ξημερώματα πετάξαμε πίσω για Αθήνα...
Αυλη σκεπαστη...γιγαντοθόνη με την καλλίτερη εικονα που εχω δει ως τωρα..προβαλε ποδοσφαιρικό αγώνα... γυναίκες και αντρες με μπυρες στο χερι παρακολουθούσαν..και φυσικα..επιτρεπόταν το τσιγαρο!! οι 2 μπυρες γιναν 4 και σε λιγο 6 αλλα αξιζαν , οπως και οι ωρες που καθήσαμε εκει μεσα και η χαρά και χαλάρωση που εβλεπα στο πρόσωπο του καλού μου...που άφησα να κυλήσει η ωρα δλδ οι ωρες..

Attachments
-
193,1 KB Προβολές: 57
-
161,3 KB Προβολές: 54
-
132,1 KB Προβολές: 54
-
187,1 KB Προβολές: 53
-
111,8 KB Προβολές: 11
-