Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Προχωρήσαμε λοιπον προς την Tower Bridge απο την δεξια μερια του Τάμεση...αφου περασαμε ακομη μερικές χριστουγεννίατικες αγορες μπολικα γυάλινα κτήρια και μερικα εργα τεχνη τοποθετημένα στο πεζοδρομο φτασαμε στην πανεμορφη γεφυρα..την διασχισαμε βγαζοντας μερικες φωτογραφίες .."βγάλε και το κοριτσι με το δελφινι " ειπα...και εδειξα χωρίς καν να εχουμε φτασει σε οπτική γωνία..." καλα παντου πηγατε το Πασχα!"..ειπε ο καλός μου , γιατι ολο αυτο τον καιρο ακουγε τα παραπονα μου οτι πηγα στο Λονδινο και εκανα Ελληνικό Πασχα και δεν ειδα τιποτα.... " Ναι..ναι ας ειναι καλα το Travelstories"
... Καθήσαμε στα παγκακια που ειναι μπροστα απο τον Πυργο του Λονδινου και αναρωτηθήκαμε αν μας επερνε ο χρονος για να μπουμε ..αλλα ηταν 3,30 και 4,00! σκοτεινιαζε...οποτε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε Πηγαμε στο σταθμο Μετρό εκει διπλα και πηραμε μετρο για Trafalgar Square....μου αρεσει αυτός ο Μπλε πετεινός!! μου φερνει χαμόγελα! Αφου ειχαμε χρονο επισκεφτηκαμε την Πινακοθήκη....ααα τι καλα..ζεστούλα ....καμμια ωρα θα την φαγαμε εκει μεσα.... Τελικα βγηκαμε ουφ!..."που παμε τώρα?"..."ξερω γω ?περπαταμε και βλεπουμε....".
χα! Πινακοθήκη εσυ?...Αγορα εγω!... βγαινοντας απο την πινακοθηκη καναμε αριστερα και τυχαία!!...τα βηματα μας
, μας οδηγησαν στην covent garden market....Βράδυ και Χριστουγεννα!! σαν να περπατάς σε σελιδες παραμυθιου!!!..φωτακια ,δωρακια ,χρώματα ,μουσικές ,μυρωδιές κανέλας και γαρίφαλου..γλυκά..φαγητά..κοσμος χαρούμενος...ανοιγόκλεισα τα ματια ...ολα ηταν αληθινά και γω εκει ημουν.... Καλά και τα Χριστουγεννα στο χωριό , καλές και οι γουρουνοχαρές..καλή και η Ελλαδιτσα μας..αλλά αυτές οι εικόνες σε κανουν να νιωθεις παλι παιδι.!!..ειναι ειναι ομως το Λονδινο υπεροχο τα χριστουγεννα!..και αφου φαγαμε και ήπιαμε ζεσταθηκαμε και χαρηκαμε, αφησαμε τα ποδαράκια μας να περιπλανηθούν στους δρομους παρεα με τους χιλιαδες παλι , χαρουμενους κατοίκους και μη του Λονδίνου που τριγύριζαν και εκεινοι και εκαναν τα ψωνια τους..καλα ολοι χαρουμενοι ειναι εκει?περπατησαμε τοσο πολυ που φτασαμε στο BigBen again... εε του ειπα και καληνυχτα και πηγαμε προς το ξενοδοχειο...καλα ηταν 14 ωρες στο δρομο!!!

Attachments
-
193,1 KB Προβολές: 57
-
161,3 KB Προβολές: 54
-
132,1 KB Προβολές: 54
-
187,1 KB Προβολές: 53
-
111,8 KB Προβολές: 11
-