Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Ξυπνησαμε πολυ πρωί ως συνηθως και ευτυχώς ο καιρός σύμμαχός μας και σημερα..ηλιος!! με δόντια...αλλα ηλιος!!!...Μετα απο ενα καλο πρωίνο πηραμε μετρο και φτασαμε στο Westminster μαζι με τους χιλιάδες Λονδρεζους που πήγαιναν στη δουλεια τους...σαν τα μυρμήγκια ο κόσμος....Το συναισθημα που νιωθεις οταν βγαινεις απο το σταθμο και βλεπεις το Bigben δεν περιγράφετε...!!!... Χαιρετώ τον φιλο μου τον Ben και συνειδητοποιώ οτι η περιοχή δεν εχει τόσους τουρίστες..οπως ειχε το Πάσχα!!!...τι χαρα!!..περνάμε τη γεφυρα ..προσπερνάμε το London Eye και ξεκινάμε την βόλτα παραποτάμια του Τάμεση... Στη διαδρομη συναντούσαμε πολλές Χριστουγεννίατικες Αγορες..και τις πιο πολλές τις τιμήσαμε , ήπιαμε ζεστές σοκολάτες..ζεστα κρασια..γλυκάκια..περασαμε απο το μουσειο Μοντερνας τεχνης..( Εγω δεν καταλαβα τι εβλεπα..αλλα ο αντρας μου καταενθουσιατηκε , και γω περιμενα καρτερικά να περασει το 45 λεπτο που καναμε εκει μεσα...με χαμογελο και χασμουρητα εκανε και ζέστη..)...επιτέλους φύγαμε και συνεχίσαμε προς την London bridge και την αγορα Borough market !!!.. εε τωρα 45 λεπτα ο καλός μου χασμουριέται και γελάει
και εγω δοκιμάζω τα παντα απο τους παγκους και τα λουκουμακια απο τον Gulluoglu.!!!.στο τελος καθήσαμε για φαγητό ...δλδ εγω μια μπυρα ακομη καταφερα να πιώ...
Attachments
-
193,1 KB Προβολές: 57
-
161,3 KB Προβολές: 54
-
132,1 KB Προβολές: 54
-
187,1 KB Προβολές: 53
-
111,8 KB Προβολές: 11
-