Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Πρωτοχρονιά 2014

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
2η μέρα προσπαθήσαμε να πάμε στο madame tussauds, δυστυχώς φτάσαμε 9.30 το πρωί και η ουρα που έπρεπε να περιμένουμε ήταν αμέτρητη ! Περίπου μας είπαν 3 ώρες αναμονή ! Φυσικά δεν το σκεφτήκαμε καθόλου και εξαφανιστήκαμε, οπότε πήγαμε piccadilly και στις τριγύρω squears εκεί.
Πάρτε μια γεύση από Piccadilly circus, στην οποια υπάρχουν κάθε μέρα όλη μέρα σχεδόν κάτι να σας ψυχαγωγήσει. Eμείς πετύχαμε την 4-αδα που χόρευε gangnam style. Ο κόσμος σταθερά άπειρος όπου και να πηγαίναμε.
Εικόνες λοιπόν από την Piccadilly και την Τrafalgar square!

Video 5o Piccadilly Circus & Trafalgar Square
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Λοιπόν να συνεχίσω ?
Επομενη μέρα είναι η μέρα του αγώνα! κάναμε αγώνα για να βρούμε εισιτήρια . τελικά βρήκαμε :)
Tottenham Vs Stoke. Ωραίο τo κλίμα θέατρο βασικά, όχι η αναρχία που επικρατεί εδώ ! Πολλά επιφωνήματα συνεχεια, oooo έεεε ιιιι :) μου άρεσε, ουτοσιαλλος έβλεπα premier league αλλα από κοντά είναι άλλη φάση.
Ειχα στο μυαλό μου τον αγώνα που είδαμε με εκεί και τις προάλλες πήγα Τούμπα με την Μπενφίκα ! Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισεις, είναι τα δυο άκρα πιστεύω. Ένα θα πω δεν καπνίζουν στα γήπεδα τους... μονο στο ημίχρονο ! ( ευτυχώς δηλαδή που δεν καπνίζω :) )
Ας μην πω πολλά δείτε το video προσπάθησα να δώσω το κλίμα!

Video 6o Tottenham Vs Stoke City

Μεταφερόμαστε καπάκι στο κέντρο της πόλις, ο γνωστός ποδαρόδρομος στην πόλη και τα ατέλειωτα χιλιόμετρα!
Η γραμμή λεωφορείου 9 είναι μια από τις πιο ιστορικές γραμμές, την πήραμε από την αρχή της, από την περιοχή του που βρίσκετε το Court ! Στάση metro Temple!
Πάρτε και μια γεύση από την πρώτη θέση του λεωφορείου :) και την Route 9 :)

Video 7o Bus Route 9
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Επομενη μέρα μέσα σε καταρρακτώδη βροχή περιμέναμε περίπου 2 ώρες για να μπούμε στο London Dungeon, βρίσκετε διπλα στο London EYE, τελικά μας άρεσε αν και εγώ είχα ενδοιασμούς, και να πω την αλήθεια ήταν κάτι το διαφορετικό, όντως φανταστικά σκηνικά μέσα σε αν κτίριο !! πάρτε λίγο γεύση από London Dungeon, δεν είναι όλα δικά μου τα πλανα! όταν βγήκαμε από το attraction είχε φυσικά ήλιο !! :)
αργοτερα που μας χάνεις που μας βρίσκεις στα μαγαζιά, regent steet, oxfort κτλ ! πάρτε και μια γεύση και από την westminster bridge , big ben και london eye βραδυ και πάλι !!!!

Video no 8
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
μετά από πολύ σκέψη για τo ποιο αξιοθέατο να πάμε και πάλι υπό βροχη, αποφασίσαμε να πάμε στον Πύργο του Λονδίνου, τελικά δεν περιμέναμε καθόλου σε ουρα μιας και δεν είχε !!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου μιας και μου αρέσουν πολύ τα κάστρα! , η ουρα βασικά ήταν μέσα, στα δυο κτίρια που έχει. στο κεντρικό που ονομάζεται και λευκός πύργος μπήκαμε σχετικά εύκολα! και εκεί που βλέπαμε κάποια από τα εκθέματα χτυπάει το fire alarm!! μας βγάλαν έξω δυστυχώς και δεν ξανά μπήκαμε!! πετύχαμε όμως την αλλαγή φρουράς και μας ανανέωσε λίγο :)

Video no 9
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
και οπως παντα μετα απο καθε αξιοθεατο σταματαει η βροχη, μεταφερομαστε στην Γέφυρα του Λονδινου .
απο εκει περνουμε την παραποταμια πλευρα και φτανουμε στο μουσειο του Σέξπιρ Τate Modern
και την Γεφυρα Millennium, πολυ ομορφη θεα και απο της δυο γεφυρες . Δύστυχος η μερα ηταν πολυ μικρη οποτε τα περισσοτερα τα ειδαμε βραδυ !!

Video 9
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Είναι η μεγάλη μέρα σήμερα. Aλλαζει ο χρονος, σε κάθε χιλιοστό του λονδίνου υπάρχει κόσμος, δεν περιγράφεται αυτό που είδαμε, ένα μεγάλο ποτάμι κατέβαινε για να πιάσει θέση μπροστά από το london eye και το big ben, εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε μπροστά οποτε βρεθήκαμε σε ένα σημείο που φαινόταν το EYE
συμβουλή ? Αν θέλετε να δείτε τα πυροτεχνήματα από καλή θέση θα πρέπει να είσαστε στην θέση που σας αρέσει από τις 21.00, ίσος και λίγο νωρίτερα. πάρτε μια γεύση από τους δρόμους του λονδίνου εκείνο το βραδυ. έχω ενσωματώσει και το video από το BBC ONE . Πραγματικά φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα . Καλή χρονια λοιπόν να έχουμε :)

 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Προ τελευταίο video λοιπόν, Μαγευτικά και τσουχτερά Harrods αλλα και τo Canary Wharf, τo τελευταίο δεν τo χαρήκαμε πολύ μιας και έβρεχε ! ευκαιρία λοιπόν να ξανά πάμε να το δούμε!
Οι εικόνες φανταστικές από το νυχτερινό εορταστικό λονδίνο.

 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Τo τελευταίο video ανέβηκε μόλις και σας τo ποστάρω ! καταφέραμε να μπούμε στο Madame Tussands
, αναγκαστήκαμε να σηκωθούμε πολύ νωρίς, γιατί κάναμε 2 απόπειρες αλλα ήθελε 4 ώρες αναμονή, τελικά με την 3η περιμέναμε 45 λεπτά περίπου ! όχι κάτι το ιδιαίτερο, βεβαια μας άρεσε το london spirit που είναι η ιστορία του λονδίνου μέσα σε ένα βαγόνι τύπου london taxi :) ωραίες και εντυπωσιακές εικόνες, καπάκι είναι το 4D, δείτε το video και θα καταλάβετε ! καταφέραμε να πάμε και στο Hyde park χριστουγιεννατικο , βραδυ πάλι. ωραίες εικόνες από λονδίνο,

ραντεβού τον μάιο !!

ας μπει η ιστορία στις ολοκληρωμένες :)
καλά μας ταξίδια

 

papariskonst

Member
Μηνύματα
208
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
κατάλογος.jpg
Jose, στο Madam Tussand και στην αίθουσα προβολής 4D φαντάζομαι την αντίδραση σου στο κάθισμα, όταν σου επιτέθηκε ο Wolverine.
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
View attachment 59610 Jose, στο Madam Tussand και στην αίθουσα προβολής 4D φαντάζομαι την αντίδραση σου στο κάθισμα, όταν σου επιτέθηκε ο Wolverine.
θα εννοείς στο τέλος στο μονοπάτι του τρόμου η όπως λέγεται ??? ήμουν στην αρχή και δεν με επιτέθηκαν πολλοί !! :) ειμουν ο αρχηγός τις ομάδας :haha::haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.211
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom