Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο: ερωτησεις ενός πρωτάρη

Shadowrunner

Member
Μηνύματα
11
Likes
13
Αρχές Μάρτη κοντά στο κατοστάρικο για Λονδίνο (δεν θυμάμαι εταιρίες). Και γύρω στα 180 το Παρίσι (Transavia αλλά στην πορεία δεν βόλευαν οι ώρες).

Επειδή δεν ήξερα αν θα πήγαινα με παρέα, τα άφησα και τελικά τα έκλεισα (για Παρίσι) 210 αν θυμάμαι καλά αρχές Απρίλη. Τώρα οι ίδιες πτήσεις είναι 350+. Γενικά, το Παρίσι έχω προσέξει είναι ακριβότερο στα αεροπορικά (φαντάζομαι λόγω μικρότερου ανταγωνισμού).

Το θέμα είναι ότι είχα διάφορους περιορισμούς: απογευματινή πτήση στο πήγαινε, όσο πιο αργά το βράδυ στο γύρνα, το ΠΣΚ γύρω από τις 25 στο Παρίσι κλπ. Συν ότι για μια τρίωρη πτήση και τις λίγες μέρες που θα έχω, δεν ήθελα να μπλέξω με ανταποκρίσεις και περιφερειακά αεροδρόμια (κοίταζα και Σαρλερουά / Γενεύη / Λιλ αλλά δεν άξιζε τον κόπο).
Ναι εάν ο χρόνος σε περιορίζει, μειώνονται και οι επιλογές. Εάν έχεις άπλετο χρόνο μπορείς και να κλείσεις με low cost για διπλανή χώρα (να δεις και αυτήν) και να μετακινηθείς με τρένο στη συνέχεια. Για Λονδίνο πάντως που έψαξα λίγο, υπάρχουν αρκετά φθηνότερα εισιτήρια.
 

Panzo

Member
Μηνύματα
19
Likes
27
Τελικα μετα απο ακυρωσεις, αλλαγες σχεδιων κτλ. το 2023 ηρθε η ωρα για Λονδινο. Φευγουμε μεθαυριο για 4 μερες εχω φτιαξει προγραμμα βαση της αναγνωσης εδω μεσα, το μονο που θελω να ρωτησω ειναι madame tussauds να κλεισουμε online απο το επισημο site? βλεπω πρεπει συγκεκριμενη ωρα.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom