Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο μαζί με Οξφόρδη, Stonehenge, Bath και τους γιους μου!

alexandra80

Member
Μηνύματα
300
Likes
1.577
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Υπάρχουν πολλές όμορφες Pub για φαγητό. Τη μια την λένε Victoria pub τις άλλες δεν τις θυμάμαι. Ακόμη ωραίο είναι και το Bistro Pierre που είναι αλυσίδα καθώς και το Real Italian Pizza co. :)
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Μπαίνω να τα κοιτάξω! ☺
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Υπάρχουν πολλές όμορφες Pub για φαγητό. Τη μια την λένε Victoria pub τις άλλες δεν τις θυμάμαι. Ακόμη ωραίο είναι και το Bistro Pierre που είναι αλυσίδα καθώς και το Real Italian Pizza co. :)
Συμφωνώ κι εγώ για το Bistro Pierre. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές στο Bath με αξιοπρεπές φαγητό και καλό value for money.

Επίσης δεκαπεντε λεπτα με το τραινο απο Bath για μονοήμερη και για να ανακαλύψετε δημιουργική -για τα δεδομένα Αγγλιας- γαστρονομία το Bristol.
 

Grerena

Member
Μηνύματα
1.286
Likes
16.824
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Tromso, Las Vegas
Τελευταία μέρα ( :( ) με Μουσεία του South Kensington, αλλά και λίγο Hyde Park!

Ξυπνήσαμε πάλι νωρίς. Φάγαμε το πρωινό μας, πληρώσαμε την Κυριούλα, μαζέψαμε και τα πράγματά μας και τα αφήσαμε σε ένα αποθηκάκι της, για να μη τα σέρνουμε μαζί μας και φύγαμε.

Σήμερα το πρόγραμμα είχε Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Αποφασίσαμε να πάμε με τα πόδια για να περάσουμε μέσα από το Hyde Park να το περπατήσουμε και να το δούμε και λίγο. Έτσι λοιπόν και κάναμε. Πήραμε την Holland προς ανατολικά μέχρι που συναντήσαμε είσοδο για το Hyde Park, όπου και μπήκαμε.
Το πόσο όμορφο πάρκο είναι το Hyde Park, όλοι το γνωρίζουν. Τι να πω εγώ περισσότερο;

IMG2_0569.jpg


IMG_0549.JPG


IMG_0571.JPG


Το αναστατώσαμε και λίγο .... αφού μας ήρθε η διάθεση να παίξουμε με τα "χρώματα του Φθινοπώρου"...:)

IMG_0561.JPG


IMG_0560.JPG


Περάσαμε μπροστά από το Diana memorial playground και την πίσω μεριά του Kensington palace και μετά από 30’ βγήκαμε από το πάρκο. Όμως αντί να πάμε αριστερά προς το μουσείο της Φυσικής Ιστορίας εμείς κάναμε δεξιά ψάχνοντας ένα ακόμη μαγαζί της Games Workshop, που ήταν εκεί κοντά.. Την τελευταία μας ελπίδα για να ψωνίσουμε. Ύστερα από λίγο ψάξιμο το βρήκαμε μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο. Κλειστό. Εννοώ με λουκέτο και αυτό! Άλλη απογοήτευση και πάλι. Ευτυχώς όμως την ξεπεράσαμε γρήγορα, γιατί σκεφτόμασταν τους … δεινόσαυρους που μας περιμένανε!

Στο δρόμο για το μουσείο προσπεραστήκαμε με δύο καλοντυμένους τύπους με κοστούμι, γραβάτα και χαρτοφύλακα στο χέρι. Εννοείτε ότι κυκλοφορούν πολλοί στο Λονδίνο έτσι ντυμένοι. Όχι όμως και στην Αθήνα. Οπότε η επόμενη ατάκα ήταν ψιλοαναπόφευκτη από τον μεγάλο :p:
-Αυτοί που μόλις πέρασαν ήταν της M16; :haha::haha:
Και που να τους πήγαινα στο Μιλάνο. Ειδικά στην περατζάδα της Galleria Vittorio Emanuele II θα έβλεπαν «στρατό» από πράκτορες. ;);)

Κατά τις 10:30 φτάσαμε στο μουσείο. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας φιλοξενείται σε ένα εντυπωσιακό κτίριο από τερακότα του 19ου αιώνα. Μέχρι να «φάμε» την ουρά είχαμε το χρόνο να το θαυμάσουμε απ’ έξω. :oops: Κατά τις 11 παρά … τα καταφέραμε και μπήκαμε.

IMG2_2030.jpg


Οκ! Όλοι το γνωρίζουν αυτό το μουσείο είτε έχουν παιδιά είτε όχι. Με το μικρό γιο είχαμε ξανάρθει πριν τέσσερα χρόνια και το θυμόμασταν ακόμη έντονα. Αλλά αυτή η πρώτη αίθουσα που αντικρίζεις όταν πρωτομπείς μέσα, το ίδιο ξάφνιασμα μου προκάλεσε, όπως παλιά, σαν να μην είχα ξαναπάει ποτέ. Δεν θα πω πολλά. Είναι γνωστό must του Λονδίνου. Είναι πολύ εντυπωσιακός ο σκελετός του δεινόσαυρου των 32μ. που σε υποδέχεται στην είσοδο.

IMG_0585.JPG


IMG_0657.JPG


IMG_0689.JPG


Το μουσείο είναι χωρισμένο σε χρωματικές ζώνες, που η καθεμιά φιλοξενεί ένα τομέα της φυσικής ιστορίας. Η κόκκινη – με εντυπωσιακή είσοδο ένα ομοίωμα της γης- εξερευνά τη γέννηση, το σχηματισμό και τη γεωλογική σύσταση του πλανήτη. Η πράσινη ζώνη φιλοξενεί στην κεντρική αίθουσα τον τεράστιο σκελετό του διπλόδοκου και τα εκθέματα για το περιβάλλον, τη ζωή και την εξέλιξή της. Η μπλε ζώνη επικεντρώνεται και αυτή στα έμβυα όντα και την ανθρώπινη βιολογία ενώ η πορτοκαλί φιλοξενεί το δαρβινικό κέντρο.

IMG_0588.JPG


IMG_0594.JPG


IMG_0601.JPG


IMG2_2053.jpg


Εννοείτε ότι στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ το μουσείο και στον μεγάλο που δεν είχε ξαναπάει και στο μικρό που είχε ξαναπάει. Βγάλαμε πολλές φωτογραφίες αν και το σκοτεινό περιβάλλον ήταν αρκετά δύσκολο σαν φόντο.

IMG2_2054.jpg


IMG2_2066.jpg


IMG2_2067.jpg


IMG2_2068.jpg


IMG2_2069.jpg


Εντυπωσιακός ο T-Rex, ένα κινούμενο (animated) μοντέλο δεινοσαύρου…
IMG_0614.JPG


IMG_0628.JPG


IMG_0634.JPG


IMG2_2086.jpg


Ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή η αναπαράσταση του σεισμού του Κόμπε της Ιαπωνίας (του 1995), αλλά εμένα πιο πολύ μου άρεσε ιδιαίτερα το ομοίωμα της γης.

IMG_0662.JPG


IMG_0686.JPG


IMG_0687.JPG


Βγήκαμε έξω κατά τη 1:00. είχαμε μόνο μία ώρα καιρό και είπαμε να την καταναλώσουμε στο μουσείο Επιστήμης που ήταν δίπλα.

IMG_0693.JPG


Ομολογώ ότι δεν ήταν και πολύ πετυχημένη αυτή η επίσκεψη. Και την προηγούμενη φορά το ίδιο λάθος είχαμε κάνει. Είχαμε πάει την ίδια μέρα και τα δύο μουσεία (με πάλι δεύτερο το επιστήμης) με αποτέλεσμα στο δεύτερο μουσείο να είμαστε κουρασμένοι και να βιαζόμαστε να τελειώσουμε. Και είναι και τεράστιο.

IMG_0694.JPG


Δεν προλαβαίνεις μέσα σε μισή μέρα να το δεις. Εμείς είχαμε μόνο μία ώρα και εγώ δεν ήμουνα καλά διαβασμένη. Δεν ήξερα ούτε τα S.O.S. :p Ανεβήκαμε κατ’ ευθείαν στον 5ο όροφο, που είχε κάποιους προσομοιωτές πτήσης και εγώ είχα κάποια εισιτήρια 2for1 και μπήκαμε σε ένα αεροπλάνο υποτίθεται της raf και «πετάξαμε».

IMG_0698.JPG


Δεν τρελάθηκαν τα παιδιά με αυτό. Ίσως επειδή είναι μεγάλα ή ίσως επειδή έχουν μπει σε πιο εντυπωσιακά; Μπορεί και απλά να θέλανε να με νευριάσουν, γιατί δεν τα άφησα να μπουν σε ένα άλλο παιχνίδι, που είχε μεγάλη ουρά αναμονής και θα αργούσαμε να φύγουμε, με κίνδυνο να χάσουμε το αεροπλάνο. Δεν ξέρω. Πάντως το γρήγορο πέρασμα που κάναμε σε κάποιους άλλους ορόφους μάλλον δεν μας άφησε τίποτα και φύγαμε μάλλον ψιλοαπογοητευμένοι από αυτό το μουσείο.

IMG2_2110.jpg


IMG2_2112.jpg


IMG2_2115.jpg


Εδώ θα ήθελα να κάνω μία παρένθεση για να αναφέρω σχετικά με κάποια voucher που είχα εκτυπώσει από το Internet. Με την επίδειξη εισιτηρίου τρένου (πήγαινε – έλα) και αυτά τα voucher, μπορούσα να έχω έκπτωση σε κάποιες attraction. Η έκπτωση ήταν 2 σε 1. Δηλαδή ο ένας στους δύο έμπαινε δωρεάν. Σε μένα στην ουσία έμπαινε δωρεάν το ένα παιδί. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν καθόλου τυπικοί στο να ελέγξουν τα εισιτήρια (του τρένου), δηλ. δεν κοιτούσαν ούτε τις ημερομηνίες, ούτε τη διαδρομή. Απλά μόλις το έβλεπαν να βγαίνει από την τσάντα (ένα εκτυπωμένο λευκό χαρτί με απλά το σήμα των τρένων) μου έλεγαν οκ. Αυτή η προσφορά ίσχυε για πολύ καιρό και μπορεί να ισχύει και ακόμα (πάντα πάντως έχει κάποιου τέτοιου είδους προσφορά). Εγώ τη χρησιμοποίησα σε: Tower of London, Bond in motion & Red Arrows simulator στο μουσείο επιστήμης και «γλύτωσα» έτσι κάποιες λίρες. Κλείνει η παρένθεση.

Είχε φτάσει πια η ώρα της αντίστροφης μέτρησης. Είχε αρχίσει να με απασχολεί ο γυρισμός μας.

Στις 2:00 φύγαμε από το επιστήμης. Παίρνουμε metro από South Kensington και κατεβήκαμε Holland Park. Φτάσαμε γρήγορα και αφού είχαμε ένα μικρό χρονικό περιθώριο και αποφασίσαμε πριν πάρουμε τα πράγματα από το ξενοδοχείο να πάμε στη διπλανή pub να φάμε κάτι πριν το ταξίδι.

Νομίζω ότι θα έλειπε πολύ σημαντικό κομμάτι από το ταξίδι αυτό που τα έχει όλα. Το φαγητό σε pub και μάλιστα fish and chips. Πολύ ωραίο περιβάλλον πολύ αγγλικό, γρήγορο σέρβις και εξαιρετικό φαγητό. Ακούγεται περίεργο για Αγγλία, αλλά το φαγητό ήταν φοβερό. “The Castle” λέγεται η pub και όταν θα ξαναπάω θα την τιμήσω και πάλι. Και στα παιδιά άρεσε πολύ.

IMG2_0700.jpg


IMG2_0703.jpg


Τέλος. Πήραμε τα πράγματά μας από το αποθηκάκι του καταλύματός μας, το αποχαιρετήσαμε ...
IMG_0534.JPG


και πήραμε το metro. Φτάνουμε King’s Cross. Εξαργυρώνουμε τις Oyster Cards των παιδιών και μάλιστα τα πήραμε πίσω σε λίρες. Αυτό δεν το υπολόγιζα. Νόμιζα ότι επειδή είχα πληρώσει με κάρτα θα μου τα επέστρεφαν τα χρήματα στην κάρτα. Τώρα μου έμειναν 16 λίρες στο χέρι, τις οποίες στη συνέχεια «πασχίσαμε» να τις «φάμε» πριν φύγουμε από τη χώρα. ;);)

Με το εισιτήριο του τρένου στο χέρι πήραμε το επόμενο τρένο για Stansted και μετά από μία ώρα και στην ώρα μας είμαστε στο αεροδρόμιο. Επιστροφή με Ryan στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τα παιδιά και με μένα άκρως ικανοποιημένη για την επιτυχία της εκδρομής μας.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την εκδρομή επειδή ξυπνούσαμε πολύ πρωί (τις δύο ημέρες αξημέρωτα) και επιστρέφαμε στη βάση μας αρκετά αργά (μετά τις 9:30 με 10:00 η ώρα το βράδυ) και λόγω του ότι ήταν αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα και τέλος επειδή ήταν και καλά :D:p οργανωμένο :p:D, νιώθω πήγα 7 ήμερη εκδρομή στην Αγγλία και όχι τριήμερη. Είχαμε κάνει … τόσα πολλά.

Είχαμε δει το Λονδίνο όσο γινόταν μέσα σε μιάμιση μέρα,
είχαμε δει το Big Ben, το Westminster αλλά και μουσεία,
είχαμε κάνει βαρκάδα στον Τάμεση και μάλιστα 2 φορές και στο Λονδίνο και στην Οξφόρδη,
είχαμε κυκλοφορήσει με metro αλλά και με δυόροφο κόκκινο λεωφορείο,
είχαμε φάει και κάτι ...traditional,
είχαμε δει την Οξφόρδη, το Bath και το Stonehenge!!
είχαμε πάρει και μια γερή μυρωδιά της Αγγλικής επαρχίας,
είδαμε και πολλά film locations,
και φυσικά είχαμε ψωνίσει και σουβενίρ αλλά και φιγούρες από τα Games Workshop. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε μέχρι εδώ. Να ψωνίσουμε φιγούρες……:innocent:

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω με μερικές αγαπημένες μου φωτογραφίες από την αγαπημένη μου αυτή πόλη (από αυτό και από άλλα προηγούμενα ταξίδια)...

IMG2_2320.jpg


IMG2_2378.jpg


IMG2_2386.jpg


IMG2_2391.jpg


IMG2_2394.jpg


και την ευχή να ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία....o_O
 
Last edited:

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.075
Likes
20.112
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός

chris chon

Member
Μηνύματα
12
Likes
17
:haha::haha::haha:
Είμαι σίγουρη ότι μέσα στο forum θα υπάρχου πολλές σαν και μένα. Απλά εγώ προδίδομαι ... επειδή γράφω και δημοσιοποιώ τα ταξίδια μου (με παιδιά). :icon_redface::icon_redface::icon_redface:




Σίγουρα άμα το ψάξεις αρκετά και νωρίς, βρίσκεις ευκαιρίες. Εγώ την ημερήσια σε Stonehenge & Bath χωρίς χρήση groupon, τη βρήκα σε πολύ καλή τιμή από Πρακτορείο. Την έκλεισα προκαταβολικά και ιντερνετικά περίπου 2 εβδομάδες πριν πάω, με 47 λίρες μαζί με εισιτήριο εισόδου σε Stonehedge. Πιθανώς με χρήση voucher να έβρισκα και πιο φθηνά.
Αργότερα στην ιστορία μου θα αναφερθώ αναλυτικά για τα κοστολόγια αυτής της εκδρομής.




Ένας τρόπος υπάρχει λοιπόν για να αποσβέσεις το κόστος των διαβατηρίων. ;) Να κάνεις πολλά ταξίδια. :D:D
Καλησπέρα! η ιστορία σου έγινε η αιτία να αλλάξουμε σχέδια για το καλοκαιρινό μας ταξίδι! Σε ευχαριστούμε πολύ για την έμπνευση! Ερώτηση: Θέλουμε να κάνουμε τις 2 εκδρομές που αναφέρεις στο stonehedge & Bath και στο Oxford. όμως δεν μπορώ να βρω προσφορές! Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις links; και πάλι ευχαριστώ!
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
985
Likes
2.068
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολυνησία
Ωραίες αναμνήσεις από ένα ωραίο ταξίδι με τα παιδιά σου! Τα παλληκαράκια σου τώρα θα έχουν μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ, αλλά εύχομαι να θέλουν ακόμα ταξίδια με τη μαμά!
 

Grerena

Member
Μηνύματα
1.286
Likes
16.824
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Tromso, Las Vegas
Ωραίες αναμνήσεις από ένα ωραίο ταξίδι με τα παιδιά σου! Τα παλληκαράκια σου τώρα θα έχουν μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ, αλλά εύχομαι να θέλουν ακόμα ταξίδια με τη μαμά!

Όπως τα λες! Ωραίες αναμνήσεις από ένα ταξίδι με τα παιδιά μου.
Όπως μια παλαιότερη διαφήμιση της aegean, που έδειχνε ένα παιδάκι που ονειρευόταν από μικρό να πάει στο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο και κάποια στιγμή η μαμά του, του πραγματοποίησε το όνειρο. Έβλεπα τη διαφήμιση και χαιρόμουν που και εγώ το είχα καταφέρει αυτό όπως στη διαφήμιση!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, μέχρι τα 18 ακολούθησαν στα ταξίδια την οικογένεια (με τη μαμά μέσα). Άλλα δύο έκανε ο ένας και άλλα τρία ο άλλος και τέρμα. Εγώ νιώθω πως το "χρέος" μου το έκανα. :rolleyes:
Ποιος ξέρει μπορεί αργότερα να ξαναθελήσουν. Όταν θα χρειάζονται ίσως την τεχνογνωσία μου στα ταξίδια :haha::haha:

Καλησπέρα! η ιστορία σου έγινε η αιτία να αλλάξουμε σχέδια για το καλοκαιρινό μας ταξίδι! Σε ευχαριστούμε πολύ για την έμπνευση! Ερώτηση: Θέλουμε να κάνουμε τις 2 εκδρομές που αναφέρεις στο stonehedge & Bath και στο Oxford. όμως δεν μπορώ να βρω προσφορές! Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις links; και πάλι ευχαριστώ!
Πραγματικά όσο και να κοίταξα στις σημειώσεις μου δεν βρήκα το όνομα του Πρακτορείου που είχα πάει στο Bath. Αν όμως googl-άρεις ένα "day trips from London" θα σου βγάλει ότι διαθέσιμο υπάρχει σε προσφορά αυτήν την εποχή. Δύσκολο όμως καλοκαιριάτικα να βρεις τόσο οικονομικό όσο είχα βρει εγώ Οκτώβριο μήνα.
Όσον αφορά την εκδρομή στην Οξφόρδη είχα πάει με λεωφορείο: το σχετικό link ...
London to Oxford Bus |Oxford to London Coach |Oxford Tube
Μακάρι να βρεις κάτι καλό και καλά να περάσετε :)

Edit
Το βρήκα το γραφείο για το Stonhenge (δεν ξέρω αν έχει τώρα προσφορές. Ψάξτο)
London Tours from £24. Stonehenge from £47! Paris Day Trips, Windsor Castle, Bath...
Το είχα γράψει κάπου μέσα στην ιστορία μου (αχ! αν την είχες διαβάσει :p:bleh: )
Υπάρχουν και άλλες προτάσεις από συμφορουμίτες. Διάβασέ τες και πιστεύω θα βρεις άκρη.
 
Last edited:

chris chon

Member
Μηνύματα
12
Likes
17
Όπως τα λες! Ωραίες αναμνήσεις από ένα ταξίδι με τα παιδιά μου.
Όπως μια παλαιότερη διαφήμιση της aegean, που έδειχνε ένα παιδάκι που ονειρευόταν από μικρό να πάει στο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο και κάποια στιγμή η μαμά του, του πραγματοποίησε το όνειρο. Έβλεπα τη διαφήμιση και χαιρόμουν που και εγώ το είχα καταφέρει αυτό όπως στη διαφήμιση!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, μέχρι τα 18 ακολούθησαν στα ταξίδια την οικογένεια (με τη μαμά μέσα). Άλλα δύο έκανε ο ένας και άλλα τρία ο άλλος και τέρμα. Εγώ νιώθω πως το "χρέος" μου το έκανα. :rolleyes:
Ποιος ξέρει μπορεί αργότερα να ξαναθελήσουν. Όταν θα χρειάζονται ίσως την τεχνογνωσία μου στα ταξίδια :haha::haha:



Πραγματικά όσο και να κοίταξα στις σημειώσεις μου δεν βρήκα το όνομα του Πρακτορείου που είχα πάει στο Bath. Αν όμως googl-άρεις ένα "day trips from London" θα σου βγάλει ότι διαθέσιμο υπάρχει σε προσφορά αυτήν την εποχή. Δύσκολο όμως καλοκαιριάτικα να βρεις τόσο οικονομικό όσο είχα βρει εγώ Οκτώβριο μήνα.
Όσον αφορά την εκδρομή στην Οξφόρδη είχα πάει με λεωφορείο: το σχετικό link ...
London to Oxford Bus |Oxford to London Coach |Oxford Tube
Μακάρι να βρεις κάτι καλό και καλά να περάσετε :)

Edit
Το βρήκα το γραφείο για το Stonhenge (δεν ξέρω αν έχει τώρα προσφορές. Ψάξτο)
London Tours from £24. Stonehenge from £47! Paris Day Trips, Windsor Castle, Bath...
Το είχα γράψει κάπου μέσα στην ιστορία μου (αχ! αν την είχες διαβάσει :p:bleh: )
Υπάρχουν και άλλες προτάσεις από συμφορουμίτες. Διάβασέ τες και πιστεύω θα βρεις άκρη.
Σε ευχαριστώ και την είχα διαβάσει και το είχα ψάξει - αλλά κάτι κάνω λάθος γιατί αυτές τις τιμές δεν τις βρήκα! κάτι 56 / άτομο και 80+/άτομο είδα και μου γύρισε το κεφάλι καθώς θα είμαστε 5 άτομα. Γι αυτό σε ρώτησα. Κάποιες προτάσεις άλλων συμφορουμιτών που είδα είναι για προσφορές που βγαίνουν περιοδικά και αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποια για αυτά που θέλουμε. Άλλη μια για ένα άλλο πρακτορείο αν θυμάμαι καλά έβγαζε ένα κόστος 350!!!! Γενικά το κόστος που μας βγαίνει δεν έχει καμία σχέση με όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ σε διάφορες ιστορίες. Φυσικά αυτή τη στιγμή τα πάντα παντού είναι στο θεό και το αποφασίσαμε και τελευταία στιγμή. Το μόνο καλό είναι ότι βρήκα να μείνουμε στην καρδία της πόλης ένα βήμα από το μετρό με 640 για 4 διανυκτερεύσεις. Μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης το ίδιο μέρος για τις ίδιες ημερομηνίες έδινε κόστος 3.000!!!!!!!!!!!! Πάντως τις εκδρομές θα τις ψάξω καλύτερα, γιατί σίγουρα κάτι κάνω λάθος! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.
 

chris chon

Member
Μηνύματα
12
Likes
17
Θα μπορούσατε να μου πείτε σε ποιο ξενοδοχείο μείνατε;
Δεν έχω προλάβει να γράψω για τη δική μας εμπειρία στην Αγγλία που ήταν φανταστική.... αν και ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Όπως είχα αναφέρει στο προηγούμενο μήνυμα είχαμε βρει μέσω booking ένα υπέροχο σχετικά κεντρικό διαμέρισμα σε φανταστική τιμή..... 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση μας λαμβάνουμε από την booking ένα e mail ακυρωτικό - εγκεφαλικό - Φυσικά ότι βρίσκαμε τελευταία στιγμή στο θεό η τιμή του! Από την άλλη για να αλλάξουμε τα αεροπορικά εισιτήρια η Aegean το λιγότερο που μας χρέωνε ήταν 1700 €!!!! Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην booking και τελικά κλείσαμε στο Double Tree by Hilton – εξαιρετικό – και η booking θα μας επιστρέψει μέρος της διαφοράς στην τιμή.

Δεν ξέρω αν στο φόρουμ έχει γίνει γνωστή η απάτη που έγινε φέτος μέσω της booking. Κάποιοι έβαλαν στην πλατφόρμα διαμερίσματα με χαμηλό κόστος, αλλά δεν ήταν δικά τους. Με αποτέλεσμα να φτάνουν οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να χτυπάνε κουδούνια και οι ιδιοκτήτες να παθαίνουν τα χειρότερα μαζί με τους ταξιδιώτες που δεν είχαν που να μείνουν. Ευτυχώς εμείς είμαστε από τους τυχερούς που η booking πρόλαβε να ακυρώσει την κράτηση μας πριν την αναχώρηση από Ελλάδα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.561
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom