Μάλτα Μάλτα

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλημέρα, έχω κλείσει να πάω Μάλτα με την φίλη μου αρχές Νοεμβρίου. Θα είμαστε εκεί Παρασκευή απόγευμα και θα φύγουμε τη Δευτέρα πολύ νωρίς το πρωί. Για διαμονή επιλέξαμε το St Julian....θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ένα πρόγραμμα για τις 2,5 μέρες που θα είμαστε εκεί και ίσως κάποια εστιατόρια στο νησί; Επίσης θα ήθελα πληροφορίες για τις μετακινήσεις. Τη Δευτέρα που η αναχώρηση είναι στις 7 το πρωί θα πρέπει να κλείσω από πριν ταξί; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και πόση ώρα πριν θα πρέπει να φύγω από το St Julian; Ευχαριστώ
Για τις μετακινήσεις τα λεωφορεία σας πάνε παντού.
Για την αναχώρηση προτείνω ταξί μιάς και το πιο πρωινό λεωφορείο φτάνει αεροδρόμιο στις 6.
Το ταξί κοστίζει 20-30 €.
Για πρόγραμμα διαβάστε τις προηγούμενες απαντήσεις στο νήμα.
Εστιατόρια:
Il-Merill Restaurant & Ta' Kris Restaurant Σλιέμα και τα δύο.

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλημέρα, έχω κλείσει να πάω Μάλτα με την φίλη μου αρχές Νοεμβρίου. Θα είμαστε εκεί Παρασκευή απόγευμα και θα φύγουμε τη Δευτέρα πολύ νωρίς το πρωί. Για διαμονή επιλέξαμε το St Julian....θα μπορούσε κάποιος να προτείνει ένα πρόγραμμα για τις 2,5 μέρες που θα είμαστε εκεί και ίσως κάποια εστιατόρια στο νησί; Επίσης θα ήθελα πληροφορίες για τις μετακινήσεις. Τη Δευτέρα που η αναχώρηση είναι στις 7 το πρωί θα πρέπει να κλείσω από πριν ταξί; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και πόση ώρα πριν θα πρέπει να φύγω από το St Julian; Ευχαριστώ
Είχα και εγώ πρωινή πτήση αναχώρησης και κάλεσα uber από την εφαρμογή. Από την Βαλέτα που έμενα κόστισε 12 € για να με πάει στο αεροδρόμιο πολύ σύντομα γιατί οι δρόμοι ήταν άδειοι. Δεν υπάρχει λεωφορείο τα ξημερώματα και νομίζω ότι εάν κλείσεις από το ξενοδοχείο θα σου βγει διπλάσια τιμή.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
@steisy Είσαι ο άνθρωπός μου! Δεν θα μπορούσες να με καλύψεις περισσότερο! 😍
Μήπως θυμάσαι τι ώρα είναι ο κανονιοβολισμός;
Καθημερινά εκτός Κυριακής στις 12 μμ και στις 4 μμ. Για το 4 μμ δεν είμαι και σίγουρη ότι γίνεται πάντα.
Θα πρέπει να πάτε πιο νωρίς για να βρείτε κάποια θέση και να δείτε τον ένα και μοναδικό κανιοβολισμό... Τουλάχιστον 30 λεπτά πριν.
Μην περιμένετε τίποτα σπουδαίο. Ενα μπαμ γίνεται από ένα μόνο κανόνι και ίσα που προλαβαίνεις να βγάλεις μία φωτογραφία. Πολύς χαμός για το τίποτα...
Δεν ξέρω εάν αξίζει να πληρώσετε τα 3 € για την ξενάγηση που γίνεται πιο νωρίς από τους αξιωματικούς κάτω, στο επίπεδο των κανονιών, γιατι θεωρώ ότι είναι πιο ωραία η θέα από το άνω διάζωμα.

mariaki

Member
Για 2,5 μέρες αυτό που θα έκανα θα ήταν το εξής:
Παρασκευή βράδυ: βόλτα σε Σλιέμα και St.Julian (φαγητό κάπου παραλιακά στη Σλιέμα)
Σάββατο: όλη μέρα Βαλέττα
Κυριακή: επίσκεψη σε Ράμπατ και Μντίνα (άχαστη)
Φυσικά μπορεί να παίξει και ανάποδα (Σάββατο δηλαδή Μντίνα κ Ράμπατ και Κυριακή Βαλέττα)
Όσο για τη Δευτέρα, λόγω της πολύ πρωινής σας αναχώρησης, δεν είναι κακό να κλείσετε από πριν ταξί (μπορούν και από το ξενοδοχείο που θα μένετε να σας το κάνουν από το προηγούμενο βράδυ) πιο πολύ για να μην έχετε άγχος. Λογικά άμα πετάτε στις 07.00 θα πρέπει κατά τις 04.45 το αργότερο να έχετε φύγει από St.Julian (γύρω στο ένα τέταρτο είναι το αεροδρόμιο από εκεί).
Οσο για εστιατόρια, έχω την τάση να μη θυμάμαι ονόματα, αλλά με μια αναζήτηση στο googlemaps θυμήθηκα το Sotto romana pinsa (τρατορία είναι) το οποίο ήταν σχεδόν δίπλα στο ξενοδοχείο που έμενα και είχε πολύ καλό ιταλικό φαγητό. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει αλλάξει κάτι από το 2019 που πήγα

Δεν προλαβαίνουμε λέτε και μια βόλτα στο Marsaxlokk; Έχω ακούσει ότι αξίζει να το δει κανείς...

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Νομίζω με λίγη καλή θέληση γίνεται...Συμπαθητικουλι είναι αν και δεν με είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom