Μάλτα Μάλτα

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Underwater πολύ ενδιαφέρουσα η απαντηση σου, τουλάχιστον για εμένα, γιατί λίγο μετά τη Μάλτα θα πάμε Μαρόκο και δεν μπόρεσα να βάλω στο πρόγραμμα τη Ραμπάτ. Άρα θα πάω Μαρσακλοκ και είμαι καλυμμένη 🤣🤣
😂😂
Δυστυχώς δεν είσαι, η Ραμπάτ είναι πάρα πολύ όμορφη, οι χρωματιστές βαρκούλες είναι απλά ένα από τα πολλά όμορφα στοιχεία. Στο Μαρσασλόκ μάλλον το μοναδικό. 😕

Natasa Ch

Member
Το ήξερα ότι θα ξενερώσω με την απαντηση σου! Τι να κάνω δεν μου βγαίνουν οι μέρες, 9 όλες κι όλες. Από πόλεις έβαλα Μαρακές, Εσαουιρα, Φες και μπλε πόλη. (Σταματώ γιατί θα με πετάξουν έξω, σε άλλo thread)

Natasa Ch

Member
Γεια σας! Γυρίσαμε μόλις από Μάλτα.
Στέλνω απλά να πω ότι το οδικό τους δίκτυο είναι καταπληκτικό, πολύ ευχάριστο και εύκολο, κι ας οδηγούν διαφορετικά από εμάς, ήταν από τις πιο ευχάριστες οδηγικές εμπειρίες που είχαμε σε ταξίδι. Επίσης, επειδή ειπώθηκε πιο πάνω ότι οδηγούν σαν τρελοί, δεν ισχύει, αντιθέτως είναι ήρεμοι και ευγενικοί οδηγοί.
Ήταν πολύ ωραίο ταξίδι και ανώτερο των προσδοκιών μου! Όποιος ταξιδεύει με παιδιά, ας το έχει στη λίστα του γιατί είναι ο,τι πιο ξεκούραστο και με πολλες επιλογές και για τα παιδιά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.221
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom